2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam anneler, amma kaynana dedikodusu yapmıssınız
benımkıninin de sayıkladıklarını söyleyeyim size bari;
acıkmış annesi emzir
ek gıdaya gecınce mama verme obez olur ( doktor 5. ay başlarız dedi diye )
2 yıl tuz verılmıyor
emsin emsin
kız cadı erkenden bezi bırak ki para gıtmesın ( bebege söyluyor, feci cimridir. sesini çıkaramaz ama içi gider pahalı şeyler alındıgında.)
çok işememiş galiba
dalin çok iyi ( benım aldıgım şampuanın en küçük boyu 35 tl )

Arkadaslar bişey soracagim gündüz çocuk uyurken otomatik sallanan hamak ya da beşik kullananlar devamli sallanırken mi uyutuyorsunuz ve o şekilde devamli sallanır halde mi uyuyorlar?ben bu gündüz uykusuna takmış haldeyim de

Dalin cok iyi ve cok isememis galiba :) bayildim bunlara ben altindaki msjlar cok net 90a vurmus kaynana haha

Dalin cok iyi ve cok isememis galiba :) bayildim bunlara ben altindaki msjlar cok net 90a vurmus kaynana haha
''şunu yap'' diyemez
böyle kendı kendıne söyler işte
dogumda bir tane kulplu reşat mıdır, cumhurıyet mı adı neyse. ondan taktı
sankı 5 i bır yer takmıs da '' acaba boynuna mı taksaydım 'dedi

görümcemın cocuguna bakıyor cocuk 3 yaşına gırcek
altını çok nadir acıyor. kız kıızıyor ama nafile.

uyuyunca kapatıyorum ben. sürekli kontrol edıyorum
uyurken de sallanmasın cocuk

favorıyı unutmusum.
altını acarken işer veya kaka yapar. bizimki '' aaa temız bez mıydı yoksa tühh gitti bez ''
bende derım; '' aman yapsında isterse günde 1 paket bez gıtsın''
kaynana: '' haklısın''
içinden de allah bilir tabii ne diyor

Bez muhabbetini bizimkide yapiyor. Babanin paralarina siciyon diyo. Gene baskadi uzerinden alinti yaparak hamileyken, 4. Oglunu (esimi) yuruyerek tek basina gitmis dogurmus hastaneye falan anlatir durur hep. "Bizim zamanimizda para yoktu" ozel hastane bilmezdik vs. Dir dir. En son laf cakmistim. Ben cok calistim, simdi sefasini suruyorum ohhhh diyerek. O gun bugundur direk soyleyemiyo hicbirseyi

benimkide der ki " bizim zamanımızda hazır bez mi vardı çocuğun gözüne bakardım uyusa da bez yıkasam diye, şimdi çocuk bakmada ne var herşey hazır çok rahatsınz"
Ben"Bi tane daha yap menopoza girmeden, belki bu sefer oğluma amca gelir ,beraber büyütürüz"

çocuğa yazık bea

yarasından vurmussun

anca bizle s.dik yarıştırırlar zati

5 aydır falan bakıyor. her gün cocuga bez meselesını hatırlatır
adam gibi tuvalet egıtımı verın, sabır gösterın alıssın cocuk
yoksa nerden bılecek. öyle bı ıkı denemeyle olmaz kı
aynen öyle.. kendi anasının karnında mı öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…