2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

laf edıyorsa sende esırgemeyeceksın
sonucta kendı annen olsaydı da aynı seyi yapardın. ayrıma gerek yok dimi
Aynen. Hic ayirt etmem. Babam gecen gun doktora gittigimde ben yokken emzigin ucunu bala surup cocuga vermis mesela. Kiyameti kopardim. Sanki cocuk emzigi almiyor babamin muhabbetlerini babam oldugunu belirtmeden yazsam kaynana zannedersin inan

Devamlı reklamı çıkan kıbrıstaki cinsiyet seçimi kliniği nasıl şzin almış acaba?
Allah'ın işine karışma olmuyomu?benim 1 kızımvar.baktığım yiğenimde kız.sanırım bu klinik erkek çocuk isteyenler için daha çok rağbet görüyo.
Kuz çocuk gibisi varmı??giydir süsle geç karşısına seyret:):)

Tabiki erkek bebek de mükemmel 1 çocuk daha istesem. Allah uygun görürse erkekisterim ama klinikle filan diil tabiki.zaten onlara para yetmiyodur

Yatagina yatinca uyumuyor,gogsumde-omzumda saatlerce uyuyor su an gogsumde ve 1saati gecti sanirim,kupek ogluss
Benim de ilk oğlum öyleydi yapışık yasiyodukhic unutmam bi keresinde sabahın 7sinden gece 12 ye kadar göğsümde kalmıştı zombiye donmustm tuvalete bile gidemiyodm pek bi gazliydi hatta kolikti emer dururdu

Hahaha bizimki de direkt soyleyemez yazik, ama soru cumleleri ile mesaji verir.
Mesela ilkmdogdugunda tek gogus veriyordum hep. Digerini de ver demek isterken " Şimdi sağ gögsunu mu vereceksin?" derdi her emzirmede :)

dur sen daha aşkım üzerine kredi çeksekteee acabaa şunu mu alsak der
Adam buny bekliomuş gibi geldi bana

yılan gibi süzülen cümleler

oğullarının parası olarak görüyolar...
Bizimki bi tel toka dahi almadığı içün,ne alsak pahalımıymış ne oğlum hı pahalaımı ne pahalımı der ...eşim çok sinirlidir..

Söylenir oda işim vardı yemeğim vardı der kapatır..

Aynen. Hic ayirt etmem. Babam gecen gun doktora gittigimde ben yokken emzigin ucunu bala surup cocuga vermis mesela. Kiyameti kopardim. Sanki cocuk emzigi almiyor babamin muhabbetlerini babam oldugunu belirtmeden yazsam kaynana zannedersin inan
Ahaahjakslşis
Babanın elini öpmeyi çok isterdim tam benlik be adam
Rahat larç

nere gittiniz ikide ben kayınna anlataydım ..
Eşekler..
tek başıma zati söyleniyom..
Bebeği ilk gördü evde..yatarak emiyordu..sırtım kapıya dönük..eğildi ..
Aaa yüzü neden kkızarık ,emerken bak çenesini tut elinle dinlensin dedi..ben şok
Sonra tülbentini çıkararak canım benim dedi fısfıs gitti oturdu çekyata..
Bi dada görmedi emerken..
Anca günde 2 saat salona taşındım.hep yatak odasındaydım 9 gün sonra gitri
Bişide takmadı..
Aman bende çay içiom dıgım büsküt bandımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…