- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.041
Istanbulda olsan sana bi kahve ismarlamak isterdim tatliskoHayatim cok sıkıcı
Bizimki dogdugundan beri yan yatmamak icin cebellesiyo benimle. Sirt ustu seviyo hatun. Kafasini saga yada sola cevirerek uyuyo. Genellikle saga ceviriyodu, doktorda farketti hatta, hareket yaptiriyorum simdi, ayin 1inde 2sinde kontrole goturcem bakalim duzelmismi, duzelmezse fizik tedaviye yonlendiricem demisti. Ama cocuk kafasini cok rahat ceviriyo solada. Anlamadim ben bu doktoru. Neyse bakicaz insallah biseyi yoktur. Ben bunlari sana niye anlatiyom buraya nasil geldim bilmiyom. Tekrar gecmis olsun...Canim yan yatiyordu sirt ustu olmus tükürük genzine kacmis
Sen iyi alistirdin onu kucagatabi inmez anasinin omzundan ben olsam bende inmem
Istanbulda olsan sana bi kahve ismarlamak isterdim tatlisko
Aynı biz :)Ben gunduz giydigiyle yatiriyorum benimki hic sevmiyor ust degismesini alt acilmasini.. Normalde de bi atlet bi tulum giydiriyorum ben.. Tulum degilse de atlet tshirt-pantolon.. Ben hep boyle yaotm dogdu dogali,kalin giydirmedim
Gece yine yapmadı. Bütün gece ıkındı. Sabah zeytinyağı ile uyardı orayı annem yine yapmadı. Doktoru aradım gliserinli fitil dedi yarısını koydum. Yorgun düştü yavrucak uyumaya çalışıyor. İnşallah yapar kakasını çok sıkıntısı var.inşallah bu gece yapar. anne olmak ne kadar zormus.
her şeyine insan kafayı takıp üzülüyor.
Ben yaptırdım. Benim ablam da doktor o da oğluna yaptırmıştı. Doktorum da önerdi. Bir yan etkisi olmadı sanırım. Kaka geç yapıyor bu aralar yada yapamıyor ama aşıyla ilgisi var mı bilemiyorum. Veremden 3 gün sonra yaptırdım hatta.Şu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
gecelık kıyafet için cok küçük daha .Kızlar geceleri yatarken bebeklerinize neler giydiyosunuz ben çok kararsz kaliyrm herkes bise diyo
Ben galiba kalin giydiryrm iki penye iki çorap iki pantolon bunlarlayatip kalkiyoBikini haricinde olan biten
. Cannes ben de gündüz giydikleryle yatrymBen gunduz giydigiyle yatiriyorum benimki hic sevmiyor ust degismesini alt acilmasini.. Normalde de bi atlet bi tulum giydiriyorum ben.. Tulum degilse de atlet tshirt-pantolon.. Ben hep boyle yaotm dogdu dogali,kalin giydirmedim
verem ve rota canlı aşı oldukları için aradan 1 ay gecmesı lazımmısBen yaptırdım. Benim ablam da doktor o da oğluna yaptırmıştı. Doktorum da önerdi. Bir yan etkisi olmadı sanırım. Kaka geç yapıyor bu aralar yada yapamıyor ama aşıyla ilgisi var mı bilemiyorum. Veremden 3 gün sonra yaptırdım hatta.
Yok canim onu kasttetmdm yanni kaç kat giydiryosunuz demek istedim benimki terliyorgecelık kıyafet için cok küçük daha .biraz anlamaya başlasın
banyoyla bırlıkte gıyecek inş
Özellikle sordum birbirini etkilemez dedi doktor. Ben de güveniyorum açıkçası adama.verem ve rota canlı aşı oldukları için aradan 1 ay gecmesı lazımmıs
ya da 3 hafta.
ya da aynı gün olması gerek
benım bildiğim bu tarz seyler tek gercektir ve 2 ye bölünmez.Özellikle sordum birbirini etkilemez dedi doktor. Ben de güveniyorum açıkçası adama.
kendı gıydıgımın 1 kat fazlasıYok canim onu kasttetmdm yanni kaç kat giydiryosunuz demek istedim benimki terliyor
Kizlar slm ya bizim oglanin basinda konak oldu zeytinyagi bebe yagi falan suremiyoruz kizariyo alerji yapiyo burda bir msjda mustelaninkimiydi bi kremden suruyorum nemli bezle silip yikiyorum demisti bir arkadas hangi kremdi o acaba ismini alabilirmiym tesekkurler
Ben beli açılmasın diye tulum giydiriyorum. Günaşırı banyo yaptırırım. Her gece altını alırken tüm vücuduna masaj yaparım. Banyo yaptırınca uzun diğer zamanlar kısa kollu çıtçıtlı body. Altına corap üzerine patik üzerine pappalı pijama üzerine tulum. Bizimki çok gazlı olduğu için sıkı giydiriyorum. Gece de ayak altına havluya sarılı sıcak su torbası koyuyorum. Uyurken bir ince bir kalın penye battaniye ile örtüyorum.Yok canim onu kasttetmdm yanni kaç kat giydiryosunuz demek istedim benimki terliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?