2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kullandınız mı cnm kartları? İlgisini çekti mi? Ne kadarlık sizin bebiş? Ve linkini atabilir misin kartları aldığın sitenin?

2.5 aylık benim oğluş
kullandım canım hergün düzenli yaptırmak gerekiyor bende yaptırıyorum bakıyo dikkatli ama bi süre sonra sıkılıyor
zaten günde on dakikadan fazla yaptırmamak gerekiyormuş içinde yazan talimatlara göre yaptırıyorum
Ben bir yıllık paket aldım fiyatıda uygun geldi bana
siteyi sana özel mesajla yazayım

Kaynanam ve kayinbabam yaşlandiklarinda onlara bakip bakmayacagimi sordular.. Ben kendime zor bakiyorum , Huzur evi denen kurumlar var dedim
kızları var ya..
Benimkiler kendilerinden sonunda adam akıllı soğuttular.. Kimin kimin eline düşeceğini yine Allah bilir ,Allah korusun ama şuan da böyle bi durum olsa gönülsüzüm yanı..

Oğluş sağ memem akşamdan beri ellenmiyor ..onu verdim emdi 3-5 dakika..
Ki gece emmesi artık bu oldu 1 haftadır gibi..
Uyandıramıyorum ki..

Meme hafif yumuşadı....işkillendim gittim sağdım..120 sağarım 90 cc cıktı ..sinirlendim itolit ön sütü emmiş oda beceriksizin rakısı renginde olan ön süt...
Ona kandı uyudu..
Biberonu yıkarken sivri uçlu fırçaya ile ucu bi deldim yarıldı
Neyseki ablamın gönderdiği yedek ucu taktım..
Kulaığını poposunı ,elleye mıncıra ağzının iççnde duran biberonu emmmeye başladı
60 cc içti..

Yarın yine takip edicem..
Bu ay 600 gram almış.. Gece biberonla vermedim bu ay hiççç...kesin ondan oldu
Uyku tatlı geliyor ,dıgım emip kenara çekiliyor ben zati uykulu sayrıklı ..
Hoop o yatağa ben yastığa
Yarın yine denicem..
Yav saat kaç ve şimdi
Koca almış sabah görevlendirmeside var ..ülen adam tel otomatik alıho ya dedimdi bilemedim

Minnoşu emzirmek için uyandum uykum kaçtı
Bi de yeşil kaka yapmış kafam ona bozuk
Yetmezmiş gibi tükenmişlik sendromu oldum
Ev işi yemek hiç bişey yapasım yok
Hayat anlamsız geliyoo
Lohusaljk bunalımına yeni girdim galiba
Nankörlük belki ama ruh halim böyle
En mutlu olmam gerekrn zamanlar ama...

Aynini ben de yasiyorum,gecen gun yazdim burda ahlari vahlari oynuyorum cidden ben de bunalimda sayilirim yani..gecip gidecek insallah ne diyeyim :/

Aynini ben de yasiyorum,gecen gun yazdim burda ahlari vahlari oynuyorum cidden ben de bunalimda sayilirim yani..gecip gidecek insallah ne diyeyim :/
İnşallah canım geçip gider..
Yalnız da hissediyorum kendimi sanırım
İzmirdeyim ben
Aileler akrabalar hepsi 9 saat mesafede
Kız kardeşim de öylr
İş arkadaşlarım var görüştüğüm ama yüzeysel ilişkiler aşırı samimi değil
Asljnda mutlu olmam gereken çok şey var.
Sağlığım yerinde,eşimle aram iyi,kıxımız sağloklı vr çok tatlı,maddi dutumu da düzelttik sayılır
Rahat battı bana galiba
Ben de bi sigra yakayım bari :)@Pembedon5 eymentaa sizin sigaralat rüyama girdi.ben de içiyodum rüyamda
Sigara içmem ama içki içmeyi de özledim ben yaaakadehimi tükenmiş lohusa sendromuma kaldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…