- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.061
Ben galiba kalin giydiryrm iki penye iki çorap iki pantolon bunlarlayatip kalkiyo
. Cannes ben de gündüz giydikleryle yatrym
Bizimde rota ile diğer aşıları birer gün arayla yapıldı dr eğer sağlık ocağında hemen ertesi gün yapılmaz derlerse umursamayin dedi yapilir dedi bizde yaptirmistikbenım bildiğim bu tarz seyler tek gercektir ve 2 ye bölünmez.
ya olur ya olmaz. benım doktorum da yapacaktı '' saglık ocagından böyle böyle dedıler'' dedim
3 hafta da olur arasında bişi olmaz dedı.
Bizim bebikte çok gazlı havluyla sarılı sıcak su torbasini ayaklarına nasil koyuyorsun ise yaradığını duymuştum beceremem diye yapmadımBen beli açılmasın diye tulum giydiriyorum. Günaşırı banyo yaptırırım. Her gece altını alırken tüm vücuduna masaj yaparım. Banyo yaptırınca uzun diğer zamanlar kısa kollu çıtçıtlı body. Altına corap üzerine patik üzerine pappalı pijama üzerine tulum. Bizimki çok gazlı olduğu için sıkı giydiriyorum. Gece de ayak altına havluya sarılı sıcak su torbası koyuyorum. Uyurken bir ince bir kalın penye battaniye ile örtüyorum.
Birde benim de ayaklarım çok üşür. Çorapsız uyuyamam. Bana benzemiş olma ihtimaline karşı ayaklarını sıcacık tutuyorum.
Bir ay önce hava güzeldi bostanlıya indik eşimle. Bir kadın görmüş bebeği gezdirirken. Bizimki kadarmış bebeği. Ayakları çıplakmış. Sen çok abartıyorsun diyor ama olsun. Benim ki pencereden hergün güneş alıyor zaten uyurken özellikle. Ayakları yazın güneşlenir. Üşüdükçe gazı azacak diye korkuyorum.
ne kadar sacma. herkes kafasına göre konusuyor. allaha emanetizBizimde rota ile diğer aşıları birer gün arayla yapıldı dr eğer sağlık ocağında hemen ertesi gün yapılmaz derlerse umursamayin dedi yapilir dedi bizde yaptirmistik
Çok haklısın şaşırıyor insan ne yapacagini doktorlar bile birbirine güvenmiyorne kadar sacma. herkes kafasına göre konusuyor. allaha emanetiz
Yok canim onu kasttetmdm yanni kaç kat giydiryosunuz demek istedim benimki terliyor
Sıcak su torbasını tamamen kaynar su ile doldurmuyorum. %70 i sıcak diyelim. Havluya sarıyorum. Emzirirken yatacağı yere koyuyorum sıcacık yatsın diye. Bebeği yatırırken ayaklarının ucuna koyuyorum. Ayağının altına değiyor. Zaten onun sıcaklığı ile sabaha kadar sıcacık kalıyor ayaklarıB
Bizim bebikte çok gazlı havluyla sarılı sıcak su torbasini ayaklarına nasil koyuyorsun ise yaradığını duymuştum beceremem diye yapmadım
Ben patiksiz pwnyeden hallice don ve bazen çorap...üstü yarım kol cıtcıt üzerine penye uzun kol..hepsi bu.. Zaten üzerini örtmüyorum kollar acık..ev 25 derece..Ben galiba kalin giydiryrm iki penye iki çorap iki pantolon bunlarlayatip kalkiyo
. Cannes ben de gündüz giydikleryle yatrym
offfOğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
Canım doktor da yapuyo o hareketi kontrolde ama bir kere :)Bu kaynana çocuk yatarken kollarından tutup kaldırırmış gibi çekiyor hareket olsun diye kolları çıkar diye aklım çıktı ya bide bişey olmaz diyo olur mu olmaz mı bilgisi olan var mı
Çok değil mi canım bu kadar kıyafet?Ben üstüne üç kat alta iki kat ayaklara da üç kat giydiriyorum yatarkende iki battaniye sağolsun annem böyle alıştırdı daha da bu çocuk üşüyo der durur ona kalsa ayakları dört kat olmalı hele onun yanında hapşurdu mu üşüyo diye bin saat söylenir
Senin kaynanada her gün size mi geliyorBu kaynana çocuk yatarken kollarından tutup kaldırırmış gibi çekiyor hareket olsun diye kolları çıkar diye aklım çıktı ya bide bişey olmaz diyo olur mu olmaz mı bilgisi olan var mı
Ben yaptirmayi dusunmuyorum yuzde otuz koruyuculuk sagliyormus 1 yasina kadar birde yan etkileri fazla kar zarar hesabi yapinca yaptirmamak daha mantikli geldiŞu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
Tesekkur ederim canim aliyim da kurtulalim su konaktanMustela stelaker canm. Arkds bize onermisti,o da gorurse yazar ama ben de yazayim dedim
Canim.hemdire kizdi bana.cok kalin giydrme evin sicakliginida 22 derece yap dedi.ilerde cok hasta olur kar kat giydrirsen diyeÇok değil mi canım bu kadar kıyafet?
Ay canım uçak önerilerin için çok sağolRica ederim cnm. Uçağa binene kadar bebek arabasıyla gelip, uçağa girişte görevliye teslim ediyorsun, inerken de kapıdan çıkar çıkmaz arabani sana veriyorlar. Bu nedenle kolay katlanır bir bebek arabasi almak cok önemli.
Bizim diğer arabamiz bebeconfort elea idi. Çok konforlu ama onunla bir kez uçağa bindik. Eşim yanımda olmasa hayatta basedemezdim tek basima (Katla, posetle, bebegi kucağına al, bebek bakim cantasini al ...)sonra pierre cardin baston sapli aşağıdaki puseti aldik. Tek elimde bebek ile diger elim ve sag ayagimin yardımıyla 15sn de katlanabiliyor. Barton saplarina da valiz takılabiliyor (not: sakın valizden once bebisi indirmeyin araba arka üstü yatiyor).
http://m.n11.com/pierre-cardin-ps-202-yatarli-baston-puset-bebek-arabasi-P16422557
Kullandınız mı cnm kartları? İlgisini çekti mi? Ne kadarlık sizin bebiş? Ve linkini atabilir misin kartları aldığın sitenin?Kızlar biz internetten zeka kartı aldık
Bugün geldi
Yarın çalışcaz bakalım ne yapcak
Güzel duruyo kartlar
Içinde nasıl çalışılması gerektiğini falan anlatmışlar
takip edipte yazmayan o kadan çokkiAynen, ben de katılmıştım gruba ama çok muhabbet dönüyor sanki uğul uğul bir kadın hamamı gibi geldi bana da. Hem burada en son nerede kaldığımı biliyorum, açıp oradan okuyorum, orada sürekli her postun altına yeni yorum giriliyor, takip etmek mümkün değil.
Bir de, komik belki ama sanki orada herkes yabancı gibi, burada sınıf arkadaşı gibi hissediyorum.
Sanırım buradaki muhabbeti daha çok seviyorum ben, daha sıcak ve samimi (ben pek yazmasam da takip ediyorum hani...)
evet bizede oluyor sık sıksağ ol. ara sıra oluyor. belkıde normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?