2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben galiba kalin giydiryrm iki penye iki çorap iki pantolon bunlarlayatip kalkiyo

. Cannes ben de gündüz giydikleryle yatrym

Benim oglanin normal atesi zaten 37.1-37.5 , oyle iki kat giyse ucar gider sanirim.. Ama tek kat da giydirsen sorun olmaz sanirim,icerinin isisi da iyiyse yani. Hatta tulumlarin ustune ben corap bile takmiom ilk ay takiyodum ama simdi 7.haftamiz. Bebisin rahat ediyor mu giydikleriyle,skiliyorsa tek kata indir :)

benım bildiğim bu tarz seyler tek gercektir ve 2 ye bölünmez.
ya olur ya olmaz. benım doktorum da yapacaktı '' saglık ocagından böyle böyle dedıler'' dedim
3 hafta da olur arasında bişi olmaz dedı.
Bizimde rota ile diğer aşıları birer gün arayla yapıldı dr eğer sağlık ocağında hemen ertesi gün yapılmaz derlerse umursamayin dedi yapilir dedi bizde yaptirmistik

B
Bizim bebikte çok gazlı havluyla sarılı sıcak su torbasini ayaklarına nasil koyuyorsun ise yaradığını duymuştum beceremem diye yapmadım

Yok canim onu kasttetmdm yanni kaç kat giydiryosunuz demek istedim benimki terliyor

Ben üstüne üç kat alta iki kat ayaklara da üç kat giydiriyorum yatarkende iki battaniye sağolsun annem böyle alıştırdı daha da bu çocuk üşüyo der durur ona kalsa ayakları dört kat olmalı hele onun yanında hapşurdu mu üşüyo diye bin saat söylenir

B

Bizim bebikte çok gazlı havluyla sarılı sıcak su torbasini ayaklarına nasil koyuyorsun ise yaradığını duymuştum beceremem diye yapmadım
Sıcak su torbasını tamamen kaynar su ile doldurmuyorum. %70 i sıcak diyelim. Havluya sarıyorum. Emzirirken yatacağı yere koyuyorum sıcacık yatsın diye. Bebeği yatırırken ayaklarının ucuna koyuyorum. Ayağının altına değiyor. Zaten onun sıcaklığı ile sabaha kadar sıcacık kalıyor ayakları

Ben galiba kalin giydiryrm iki penye iki çorap iki pantolon bunlarlayatip kalkiyo

. Cannes ben de gündüz giydikleryle yatrym
Ben patiksiz pwnyeden hallice don ve bazen çorap...üstü yarım kol cıtcıt üzerine penye uzun kol..hepsi bu.. Zaten üzerini örtmüyorum kollar acık..ev 25 derece..

yav gecen haberde 23 derece orramda bezle cocuga masaj yapmayı gösterdiler..
Naptınız o kadar ...
Ayak ve elleri bebeklerin soğuk olur zati..ateşini ben ölcüyorum 36.7 de seyrediyor..

Bu kaynana çocuk yatarken kollarından tutup kaldırırmış gibi çekiyor hareket olsun diye kolları çıkar diye aklım çıktı ya bide bişey olmaz diyo olur mu olmaz mı bilgisi olan var mı
Canım doktor da yapuyo o hareketi kontrolde ama bir kere :)
Kaynanam süreklii yapsa ben de sinir olurdum :)

Şu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
Ben yaptirmayi dusunmuyorum yuzde otuz koruyuculuk sagliyormus 1 yasina kadar birde yan etkileri fazla kar zarar hesabi yapinca yaptirmamak daha mantikli geldi

Mustela stelaker canm. Arkds bize onermisti,o da gorurse yazar ama ben de yazayim dedim
Tesekkur ederim canim aliyim da kurtulalim su konaktan

Bizde ustumuze uzun kollu citcitli badi ustune alt ust takim onunda ustune tulum giydiriyom serin hissedersem penye yelek gecede iki kat battaniye offf faxlami giydiriyorum ben şimdi gerci en ustteki tulumu giydirmeyip alt üst takim yelek giydiriyordum hapsiriyordu ve burnu fikir fikir ediyordu bu sekilde burnuda rahat

Ay canım uçak önerilerin için çok sağol
linkte tavsiye ettiği arabayı inceledim
görünüşte Surrender in tavsiye ettiği arabaya benziyo
tabi komfor farkı nedir bilmiyorum

Kızlar biz internetten zeka kartı aldık
Bugün geldi
Yarın çalışcaz bakalım ne yapcak
Güzel duruyo kartlar
Içinde nasıl çalışılması gerektiğini falan anlatmışlar
Kullandınız mı cnm kartları? İlgisini çekti mi? Ne kadarlık sizin bebiş? Ve linkini atabilir misin kartları aldığın sitenin?

takip edipte yazmayan o kadan çokki
bebeyi doyurmak temizlemek eğlendirmek uyutmak gibi baş işlerden biri haline geldi artık burda takılmak hamilelikten beri...
aç kk yı son kaldığın yerden devam et bak bakalım kimler ne yapmış ne demiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…