2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaramaz kizz :))))

Yataginda uyumasi en guzeli ya nazar degmesin,her bebek yataginda uyusunnnn insallahhh.. Ama bnmki daha ilk haftadan alisti kucaga,bilerek yaptigim bise degildi ama artik mecbur almak zorunda kaliyorum ben
benımkı istesek bile kucagımızda uyumuyor
bir kere dalmıstı, çok hoşuma gıtmıstı ama iyiki yatagında yatıyor
yoksa bana afakanlar gelır
sen onu yerıne alıstırmaya bak, en fazla 1 hafta zorlanırsın ama alısır sonra
yoksa sana asla rahat vermez

Kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama mesaj yazmiyordum, sebebini sormayın ben de bilmiyorum
Hava çok güzel, oglani 2 gündür dışarı cikariyordum yarım saat falan ama dışarı çıkarıcagim derken öğlen uykuları ni maffettigimi anladim dışarı çıktığıMDA uyuyordu, eve gelince uyanıyor du, haliyle yarım saatlik uyku ona uyku oluyordu,sonra uğraş dur
Bugün hadi çıkmayalim dedim, yatirdim sıpayı 1.5 saattir uyuyo hay dedim ben kafama s...
Hoş gene disarı çıkasım var da akşam 4-5 gibi,bakalım o zaman napcak

az önce görümcemi aradım :
"Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bi daha görmek istemiyorum sizi..Hayatımdan defolun ..Bi daha gelmeyin evime pislikler." dedim..
Kız şoka girdi.. kem küm etti.. bişe diyemedi
"şaka şaka 1 nisan" dedim..
Ay şok oldum neden böyle diyor acaba diye düşündüm dedi..
"Ama her şakanın altında bi gerçek vardır "dedim..
Kız bi daha şok oldu..
"bi daha 1 Nİsan dedim."
Ama içimi döktüm

Ay manyaksın yaa.. Çok yaşa emii

Ayakta sallayınca uyuyor yerine yatirinca uyaniyor.devamli ayakta tutcan yani.offf.bu durumda olan var mı? Napsam sizce alisir mi devamli ayakta uyumaya? 87 günlük.

Ayakta sallayınca uyuyor yerine yatirinca uyaniyor.devamli ayakta tutcan yani.offf.bu durumda olan var mı? Napsam sizce alisir mi devamli ayakta uyumaya? 87 günlük.
arkadaşımın kaynanası çocugu ayakta sallamaya alıştırdı.. kız bi iş yapamıyo.. geçmiş olsun

Valla seni istemesi cok hos bi duygu ama cok zor hicbise yapamiyorum bu durumda..dun tum gun bi kahvalti bi muzla durdum dusun.yemek yedigimde gece 12ydi tr saati ile 1. Aynen bugunden basladim yine direk yataga koymaya,tabi dakkasinda uyandi sonra miz miz agliyor uykusunu alamadi diye.simdi disari cikarcam uyudu zorla bakalm napcak:/

Hahahahaahahahakdpdğdüelfkglfşxğüxüddüüd
İtolit şdkdşdüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…