- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.701
6 aylıkken diye blyrm Canm smdi oturtma sakin
Canım 5 günde cokmus 3 günde bile ikiniyor aksam sonunda yaptı hem de fazlasiyaBende kakali bez beklyodm kaç gundr 5 gün olmstu çok şukr yaptı bgn
Bizimkiler evli ama kwynqnamda cikmiyorlar bekar gibler eşleriBenim esimde tek erkek ve bende 2 görümce var evlendirip kurtulaydim bi
Ben bugün dışardan al dedim canım çıktı akşama kadar utu çamaşır ev temizle aradım ne yemek istiyorsan getir dedim almış gelmişUyucam ben ...koca olacak beyfendi tv başından kalksa bi kap yoğurda muz doğrasa içine bi avuç yulaf ezmesi atsa
Ökk...küzzz
Yarın yemek yapmıcam bakalım napcak
Surrender nerde be ...
Cisrik de yok
Ülen ben geldim kimse yok
İyice dağıldınız haaa...gidicem bak kasım annelerine
Evet bizdeki de bundan ama bu kadar çok değil annem bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi dr da egzama değil dedi onemsemedi pek bende durmadım üstündeEki Görüntüle 1806433
Böyle birşey bunu internetten buldum. Bnm bebegin yanaklarında var kıpkırmızı oluyor sürekli bebeyağı ve vazelin sürüyorum ama tam geçmiyor. Umarım geçici birşeydir
Şimdi oturtmuyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum :) oyun halısına yatırıyorum bakıyor biraz sadece henüz sesleri, ışıkları fln ilgisini çekmiyor. Kısa zamanda da ağlıyor..6 aylıkken diye blyrm Canm smdi oturtma sakin
Benim kızımında yanaklarında oluyor hafif doktor biodermanın atoderm preventive diye bi nemlendiricisini önerdi o geçiriyor.Evet bizdeki de bundan ama bu kadar çok değil annem bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi dr da egzama değil dedi onemsemedi pek bende durmadım üstünde
Canım bende yara falan yok.. aksama düzeldi ama normal yaptı. . Dediğin gibi alerji falan da olabilirBenim bebistede oldu mukuslu kaka ve siyah lekeler ya alerji yada gogus ucum yara kan yutuyo ondan
Gönderdim canimBanada resmini yollarmisin merak etrim
Tam oturtnadgn surece onlardan bsy olmaz cnm anladm ne demek istediğiniBen hafif dayatiyorum dizlerime falan,ondan sorun cikmaz insallah..kotuk altlarindan tutup.. Ya da sirtini kucagima dayiyorum yuzu one bakiyo,o sekil karnima uzandirirken hafif poposu oturur gbi oluyo ,elimi altina katiyorum tam oturmjyo tabi ki.. Karisik yazdim uff
Canm surekli koy oyun halisina ben öyle yapyrm alsti hemen bugn tam bi saat oynadıŞimdi oturtmuyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum :) oyun halısına yatırıyorum bakıyor biraz sadece henüz sesleri, ışıkları fln ilgisini çekmiyor. Kısa zamanda da ağlıyor..
Bizimki böyle yapmaya başladı bende anlamadm ilk başta 2 gün sonra 3 4 derken 5 güne kadar yapmadığı oluyo bizimkide yaptı bugn benm zorumla dk başı zeytinyağı sur bacaklarını karnına ittir masaj yap derken çok sukurCanım 5 günde cokmus 3 günde bile ikiniyor aksam sonunda yaptı hem de fazlasiyarahatladı uyuyor simdi çok sukur
gezdik biz@Pembedon5 nerdesin kiz sen,bak senyoksunSurrender yok,sıkılıyoruz sizsiz gerci sklmaya pek vaktimiz var mi o da tartisilir ama
iyiymiş. bizde 12 falanKizlar kakada 5 .6 lokosit var ne demek
seninki ne kadarlık?Kızlar bebeklerinizle oynadiginizda size guluyolar mi ve agulamaya başladılar mi yoksa daha erken mi
öff maalesef benım içinde önemli. ileriyi şimdiden kara kara düşünüyorum. yavrucum kardeşsiz kalmasınAynen bencede. Benim icinde kardes cok onemli. O yuzden kardesi olsun cok istiyorum. Tabiki simdi degil
üzerimde kadife pijama var. emzirirken terledı kafası. normalde terlemıyor çünkü ortama göre giydiriyorum. emzırırken kolum çıplak değil, genellıkle kalın şeyler gıyıp bebegın kafasını terletmemeye calısıyorum.Benim bebeğim erkke. Kızların da terliypr mudur diye merak ediyordum. Benşmkinşn çok terliyor çünkü.
Tepesindeki azcık saç, ıslanıp kıvırcıklaşıyor:))
28 aralık dogumluyuz bende olmadım daha.Uzun zaman sonra uykuya, memeye, emziğe, battaniyeye savaş açtı yine. Bu çocuğun ergenliği çok zor geçecek, çook... Tersi çok pis zira :)
Neyse size birkaç sorum var. Bugün 83 gün oldu ameliyat olalı. Sezeryandan sonra da birkaç gün kanama olmuştu, ondan beridir hastalanamadım. Ben kadar uzun süre hala hastalanmayan var mı?
İkincsi evdeyken sürekli sütyen takıyor musunuz? Ben nerdeyse sadece dışarı çıkarken takıyorum da merak ettim.
Son soru doğumdan sonra daha da kilo alan bi manyak ben miyim yaa
otomatık sallanan beşik, müzik veya fön sesi. emzikBizde 3 aylığız. Peki nasıl geri uyutuyorsunuz?
ben uzun süredir yapıyorum belkıde ondan işe yarıyorBenim bebek bu supurge sesi,fon sesi,anne karnindaki sesi falan hic umursamadi ya,ha dogdugunda yapip alistirdiniz da ondan mi ise yario sizde bilemem..ben yapmadim hic ama ni ara anne deneyeyim dedm daha cok agladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?