2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebek her seyı bi anda yüklemesın diye rotadan sonra daha antibiyotık vermedım.
mal doktorum önce '' hepsını bırden vermeyeyım, antıbıyotıkten 2 hafta sonra aşı yapalım dedı, sonra vazgectı yaptı.''
kararsız bekir öyle yapınca bende kıl oldum tabii
şuan k. valıde dahıl herkes antıbıyotık kararımı beklıyor. 1 hafta gecsın bakıcam ona göre verırım dedım.
bir de ıshal tozu vermıstı onuda vermedım daha.
ulen insan şartlandı mı çok zor bazı seyler yaa

bir de saçma sapan bir şey var, ben neden acaba muayene parası vermek zorundayım bu devlete! devlete gıtmıyorum kı vereyım!
'' devlet babacık hastanelere ucret almıyor' dıyenlere gelsın. ilaç alırken çıkarıyorlar meraklanmayın siz!

Son düzenleme:
Hee dimi, sanki bedaveee, aslinda bedave de degil, primi oduyoz her ay, bide ustune para veriyoz. Ne kaa normal senin smileyden koyayim

Kucagimdan bi battaniye mi yapsalar besik mi .. Cocuk baska yerde uyumaz oldu nerdeyse
Canm o senin kokuna çok alışmış kademeli olarak kendinden uzaklastirarak uyut yoksa büyüdükçe daha da zor olacak bu arada eksik emiyor mu
Canm surekli koy oyun halisina ben öyle yapyrm alsti hemen bugn tam bi saat oynadı
Ben de almak istiyorum ama korkarım büyüğü küçüğüne izin vermez içinde uyur
seninki ne kadarlık?
67 günlük canm bu mesajı yazdığımda o tepkileri vermeye baslamsti
28 aralık dogumluyuz bende olmadım daha.
evde kullanmıyorum sütyen. bazen dısarda bıle kullanmıyorum
Ben de sutyen kullanamiyorum bu arada avatarindaki senin resmin mi

Bu cocuk ya hastalancak ya disi cikacak anlayamiyorum ellerini pijamanin icine koydum agzina zorla emzigi verdim salladim besiginde dalmasini bekliyorum. Bogazimda sismis, pastil attim, 3 saat uyudum. Uykum var uyuyamiyorum Hersey cok zor.
Canım hafif bir kundak yapsan uyur mu acaba

Büyük varsa izin vermez canım aynen

kundanmi? Ay keske ya... Durmuyoki eli ayagi bi dk. Cikaramayinca hepten bagiriyo cildiriyo Bi cocugun gunduz uykusu nasil sifir olur anlayamiyorum ya. Durmuyo kundagin icinde yuzunu yastiga gomuyo, emzik tutmuyo, parmaklarini goturuyo agzina onuda emmiyo, acmi al meme ona da yok. birickm

bebek annenin gerginliğini hissediyor..üç çocuk sahibi olarak söylüyorum gergin anne gergin bebek demek..yanlış anlama canım gergin olabilirmisin biraz..uyumuyorsa bizde onu şarkılarla,çıngırakla yorarız olur biter..dün tam bir saat şarkı söyleyip çıngırak salladım öyle uyudu ve sürekli göz teması kurup sırıtmak zorunda hissediyorum kendimi,kızdığımı hemen anlıyor sıpa :)

Yok cnm emmesi iyi masallah,dedigin gbi bana alisti ama biseler koysam da fark etmiyo bende uyucak illa

benımkıde yerıne koymadan kolay kolay hiçbi yerde uyumaz

Yataginda uyumasi en guzeli ya nazar degmesin,her bebek yataginda uyusunnnn insallahhh.. Ama bnmki daha ilk haftadan alisti kucaga,bilerek yaptigim bise degildi ama artik mecbur almak zorunda kaliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…