- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.721
bu bıldıgın avent soothie@secmurat05 gel kıazzz yamacıma heelee...
Oioi markası. E bebekten aldım köpeklisinden
Ama sen bi dişçilere sorda öle siparil et
bugun itibariyle bende gecıce sanırım. az az gelınce bıberondan az emıyor dikkatimi çekti.Şi 2 numra biberon ucuna geçtik bugün
öyle durumlarda armut kayısı kaynat işe yarıyorPaşanın popusunu açtım bir saattir masaj yapıyorum karnına popusuna zeytinyağıyla azıcık yaptı devamı yokkaka bekliyorum yeter ki yapsın temizlemeye raziyim 3 gün oldu
eskiler 6 ay der. ama bunu aslında bebek belırler anlarsın yani.Kızlar bebekleri ne zaman oturur pozisyonda tutmaya başlamak lazım?
temre ne bılmem ama pütür pütürse benım pasif doktor bephanten önerdıBebeğimin yüzünde temre çıktı kıpkırmızı yanakları pütür pütür oldu. Var mı bildiğiniz bi çözüm
ilac kullandinmi canimiyiymiş. bizde 12 falan
Hee dimi, sanki bedaveee, aslinda bedave de degil, primi oduyoz her ay, bide ustune para veriyoz. Ne kaa normalbebek her seyı bi anda yüklemesın diye rotadan sonra daha antibiyotık vermedım.
mal doktorum önce '' hepsını bırden vermeyeyım, antıbıyotıkten 2 hafta sonra aşı yapalım dedı, sonra vazgectı yaptı.''
kararsız bekir öyle yapınca bende kıl oldum tabii
şuan k. valıde dahıl herkes antıbıyotık kararımı beklıyor. 1 hafta gecsın bakıcam ona göre verırım dedım.
bir de ıshal tozu vermıstı onuda vermedım daha.
ulen insan şartlandı mı çok zor bazı seyler yaa
bir de saçma sapan bir şey var, ben neden acaba muayene parası vermek zorundayım bu devlete! devlete gıtmıyorum kı vereyım!
'' devlet babacık hastanelere ucret almıyor' dıyenlere gelsın. ilaç alırken çıkarıyorlar meraklanmayın siz!
Vıy ..diş ağrısı mı ...benimde var dokunuca aprı yapıyo ya cisrikCok hayallere kapilma yapmazlarben yemek yapamadim,kocis 1saate anca evde olur biseler getircek artik.. Alpis izin vermio bnm de disim cok kotu zaten hic keyfim yok
Nasıl öğrendin yatirdiklariniMesaj flan gelmedi bana da ama yatmis
Canm o senin kokuna çok alışmış kademeli olarak kendinden uzaklastirarak uyut yoksa büyüdükçe daha da zor olacak bu arada eksik emiyor muKucagimdan bi battaniye mi yapsalar besik mi .. Cocuk baska yerde uyumaz oldu nerdeyse
Ben de almak istiyorum ama korkarım büyüğü küçüğüne izin vermez içinde uyurCanm surekli koy oyun halisina ben öyle yapyrm alsti hemen bugn tam bi saat oynadı
67 günlük canm bu mesajı yazdığımda o tepkileri vermeye baslamstiseninki ne kadarlık?
Ben de sutyen kullanamiyorum bu arada avatarindaki senin resmin mi28 aralık dogumluyuz bende olmadım daha.
evde kullanmıyorum sütyen. bazen dısarda bıle kullanmıyorum
Canım hafif bir kundak yapsan uyur mu acabaBu cocuk ya hastalancak ya disi cikacak anlayamiyorumellerini pijamanin icine koydum agzina zorla emzigi verdim salladim besiginde dalmasini bekliyorum. Bogazimda sismis, pastil attim, 3 saat uyudum. Uykum var uyuyamiyorum Hersey cok zor.
Büyük varsa izin vermez canım aynenCanm o senin kokuna çok alışmış kademeli olarak kendinden uzaklastirarak uyut yoksa büyüdükçe daha da zor olacak bu arada eksik emiyor mu
Ben de almak istiyorum ama korkarım büyüğü küçüğüne izin vermez içinde uyur
67 günlük canm bu mesajı yazdığımda o tepkileri vermeye baslamsti
Ben de sutyen kullanamiyorum bu arada avatarindaki senin resmin mi
Canım hafif bir kundak yapsan uyur mu acaba
Ptt de bi arkadasim var tc mi verdm o bakti 4 subatta dogum yaptm aldim paramiNasıl öğrendin yatirdiklarini
bebek annenin gerginliğini hissediyor..üç çocuk sahibi olarak söylüyorum gergin anne gergin bebek demek..yanlış anlama canım gergin olabilirmisin biraz..uyumuyorsa bizde onu şarkılarla,çıngırakla yorarız olur biter..dün tam bir saat şarkı söyleyip çıngırak salladım öyle uyudu ve sürekli göz teması kurup sırıtmak zorunda hissediyorum kendimi,kızdığımı hemen anlıyor sıpa :)kundanmi? Ay keske ya... Durmuyoki eli ayagi bi dk. Cikaramayinca hepten bagiriyo cildiriyo Bi cocugun gunduz uykusu nasil sifir olur anlayamiyorum ya. Durmuyo kundagin icinde yuzunu yastiga gomuyo, emzik tutmuyo, parmaklarini goturuyo agzina onuda emmiyo, acmi al meme ona da yok.birickm
daha degılilac kullandinmi canim
Canm o senin kokuna çok alışmış kademeli olarak kendinden uzaklastirarak uyut yoksa büyüdükçe daha da zor olacak bu arada eksik emiyor mu
Ben de almak istiyorum ama korkarım büyüğü küçüğüne izin vermez içinde uyur
67 günlük canm bu mesajı yazdığımda o tepkileri vermeye baslamsti
Ben de sutyen kullanamiyorum bu arada avatarindaki senin resmin mi
Canım hafif bir kundak yapsan uyur mu acaba
benımkıde yerıne koymadan kolay kolay hiçbi yerde uyumazYok cnm emmesi iyi masallah,dedigin gbi bana alisti ama biseler koysam da fark etmiyo bende uyucak illa
benımkıde yerıne koymadan kolay kolay hiçbi yerde uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?