2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım alerjiyle yasam platformunu takip et bizdede var süt alerjisi Dr sadece süt içme dedi ama öyle olmuyormuş malesef alerjenden uzak durmayinca tepkiler geçmiyor

Dun gece doktoru aradi esim,dayanamadi artk susmuyor agliyor,uyumuyor.. Ama biseyi de yok sukur yani biliyoruz ama yine de aricam dedi ok dedm. Doktor ne dedi..bbeginizin biseyi yok ILGI istiyor!! Mutlu olun bebeginiz buyuyor ve sizi taniyor,size baglanma doneminde ve yalniz kalmak istemiyor.istedigini yapin yaninda oldugunuzu anlasin..gece de yataginizda uyutum uyur dedi. Eskisi gbi salonda yattik yanyana..masallah uyudu direk de daldi..

Anne karninda belliydi ilgici oldugu kusumun her n kdar kucak isi yorsa da

kızlar dişi ağrıyanlar varmış dağ kekiğini öneriyorum hem dişiniz sallanıyorsa artık sallanmaz . hassasiyetide düzenli kullanımda götürüyor sebebi diş eti çekilmesi hamılelıkde baslıyor bu .

Bu arada bebeğim doğduğu zamandan bır sure sonra hafıf kuru 2 kere öksürüyordu bu hala bazı gunler oluyor . birde grip olduk biz önerisi olan varmı ilaç kullanmak istemiyorum hem kendıme hemde bebeğime simdiden teşekkürler :*

Ben de tam tersini dusunduydum nooldu yine surpriz bi gelisme mi vr yoksa agirdan mi aliyorlar olayi kismet Allah herkese gonlundekini versin diyelim de
damatın babasını hastaneye kaldırmışlar gidilmiyormuşbende seviniyodum kurtuluyorum diye

Benim doktor da öyle dedi
Geceleri 10-12 arası hep memede kslmak istiyo yatağına bırakınca ağlıyo dedim
O saatlerdw sizinle olmak istiyodur dedi

selam kızlar nabersiniz? k. valıde bizde yıne bugun
bez almaya gıttı mınnoşa, bende yazayım o arada dedım.
kelle işkembe içicez çok severım

bu arada ben 3 aylıkken zehirli ishale yakalanmıs hastanede yatmısım
yani bu rota kime denk gelecegı bellı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…