- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.801
Atopik dermatit dedi Dr coresatin pembe sürdük geçtiBebeğimin yüzünde temre çıktı kıpkırmızı yanakları pütür pütür oldu. Var mı bildiğiniz bi çözüm
Canım alerjiyle yasam platformunu takip et bizdede var süt alerjisi Dr sadece süt içme dedi ama öyle olmuyormuş malesef alerjenden uzak durmayinca tepkiler geçmiyorKızlar moralim sıfır sıfır bebisimin mukuslu kakasinda dün kan gördüm dr gösterdim bezi kan var dedi ve mukusluydu. İnek sütü alerjisi deyip beni diyete soktu. Bugünkü kakasi tahlil edildi gizli kan negatif lökosit eritrosit negatif parazit falan da yok. .tahlil sonucunu dr gösterdim diyet yapacaksın yine de dedi. Doktor karı benden çekiniyor ben sağlık konularına meslek icabı hakim olunca bana uzun uzun latince anlatıyor benim koca bir bok anlamıyor kızıyor şimdi bizde alerji var mi yok mu bu ay sadece 600 gr almış
Mesaj gelmedi .11 ocakta doğum yaptım bi 15 gün sonra eşim başvurdu. Bebis 9 gün sonra 3 aylık olacak ..yatmistir herhalde diye gittim.kimliğimi verdim yatmış ..Güle güle harca canım
İyi günlerdw kullan aldıklarını
Mesaj geldi mi?
Nr zsman başvurmuştun?
Ben de bepanthol sürdüm geçti sayılır teşekkür ederimAtopik dermatit dedi Dr coresatin pembe sürdük geçti
canım ben bodrumdayım muğla ve fethiyeyi hiç bilmiyorum malesefeymentaa bacım ailemin yanına dalamana geldim bana muğla da yada fethiye de dr lazım bebeğin 1 aylık kont.var....bide alerji için iyi bir Dr. bi el atıver
geçen bi takım hediye geldi 1 yaş yazıyodu tam olduErkek analari bebelerin kiyafetleri kaç beden oluyor? 74 cm bi sey almıştim, cok absürt durmadi. Beden olcusuune bi baktim 9 aylikmis
Canim 2 ay cektim.sonra mustelanin dermo pediatrie stelatopia kremini alip durdum.3 ginde gecti.mustelanin normal yuz kremini surdum hergun ama gevirmemisti.bu cok iyi geldiAtopik dermatit dedi Dr coresatin pembe sürdük geçti
görümceyi evlendiremedik gittiNooldu kele :)))
görümceyi evlendiremedik gitti
damatın babasını hastaneye kaldırmışlar gidilmiyormuşBen de tam tersini dusunduydumnooldu yine surpriz bi gelisme mi vr yoksa agirdan mi aliyorlar olayi kismet Allah herkese gonlundekini versin diyelim de
Ben de bakayom bariMesaj gelmedi .11 ocakta doğum yaptım bi 15 gün sonra eşim başvurdu. Bebis 9 gün sonra 3 aylık olacak ..yatmistir herhalde diye gittim.kimliğimi verdim yatmış ..
Ben dün yaptırdım canımKızlar selam. rota aşısı yaptıran var mı?
Benim doktor da öyle dediDun gece doktoru aradi esim,dayanamadi artk susmuyor agliyor,uyumuyor.. Ama biseyi de yok sukur yani biliyoruz ama yine de aricam dedi ok dedm. Doktor ne dedi..bbeginizin biseyi yok ILGI istiyor!! Mutlu olun bebeginiz buyuyor ve sizi taniyor,size baglanma doneminde ve yalniz kalmak istemiyor.istedigini yapin yaninda oldugunuzu anlasin..gece de yataginizda uyutum uyur dedi. Eskisi gbi salonda yattik yanyana..masallah uyudu direk de daldi..
Anne karninda belliydi ilgici oldugu kusumunher n kdar kucak isi yorsa da
ben yaptırdımKızlar selam. rota aşısı yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?