2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da öyle dedi
Geceleri 10-12 arası hep memede kslmak istiyo yatağına bırakınca ağlıyo dedim
O saatlerdw sizinle olmak istiyodur dedi

Kiyamam bizi hissetmek istiyorlar yanlarinda demek ki.. Bnmki birden bu kadar duskun oldu bana pts de asi var bakalim daha neler olacak

kusma aşıdan mı yani... bende çocuğu üşüttüm diye kendime kızıyordum.

oyy.. oyyy.. paşaya bakın hele.. :)

Afiyet olsunn ben de oyle seyleri yiyemiyorum bezi fazladan alip bizi sasirtirmis ve de gecmis olsun ismi bile urkutuyor bu hastaligin

Kiyamam bizi hissetmek istiyorlar yanlarinda demek ki.. Bnmki birden bu kadar duskun oldu bana pts de asi var bakalim daha neler olacak
İnşallah kolay atlatır canım
Benimki birax ateşlenfi
Gözleri sulandı
Alnında kızarıkşık oldu ama yarım saatte geçti
Biraz huzursıxluk oldu ama geçti bikaç gün içinde
Minnoşu sık sık kucağıma alıyom birlikte de yatıypz sabahları eşim gidince.zaten sezeryan bebeği diye üzülüyom.o yüzden olabildiğince ten teması kuruyorum.her gün bi saat göğsümde uyyuyo :) o anlar çpk keyifli işte

Kızlar ayni benim beiste öyle memeyle bitişik yaşıyorum aksam 10 dan sonra sürekli emmek istiyor ben de doymuyor mu acaba diye düşünüyordum ben mama hic vermedim inşallah sütum yeter gerek kalmaz bir de kızlar dünden bir bebis hic uyumadi kayınvalide deyim yatagini arıyor olabilir mi hissederler mi acaba

Kız cisrik
Daktır fena gol atmış size
Ama evet yaaa bu ara heppp ilgiii hep bep bende anlaöadım gitti..
Yatağında gece kıpırdıyo pışlıyom sallıyom ama yanımızda yatınca öle bişi yok..bide bende bidamı minicik olcak diyom alıveriyom yanıma
Alışırsa alışsın
Yaza yatagında yatar püfür püfür
2 gündür kömür bitmiş sabri yakmıyo..ufoyu açıuoZ..yatagına yatırdıydım ..hadi dediknsoğuk sırtı yeri sıcaktır ellemeyelim..ufoyuda kapatınca gece saat 02.00 oda soğumuş..alim emzitim dedim eller yüzzz buz gibi..
Nası alıp yanıma yaturdım Allah biliyo..bi süre sonra sıcacık oldu ama gece gecw ağladım
Isıtamamış yatağını demek...

Merhaba kızlar bende 19 ocakta doğum yaptım aslında arada Şubat annelerine yazıyorum sezeryan doğum olduğu için böyle oldu
Bu gün e bebekten oyun halısı aldık kurulumunu tam yapamadım galiba
Uzun boru olanın ucunu tam yerlesmiyor bir bilen varmı acaba
Bu arada kızım çok sevdi bir agulamalar heyecan eller ayaklar hiç durmadı maşallah

Kızlar bugün biraz gergindim disim agriyordu kizimda hiç durmadı yemek yerken kucagimdaydi
Huuysuzlandi Defne bi sakin ol yeter dedim bir ağladı dudagini buzup ay çok üzüldüm yok Nazlı kızım bir daha demem dedim

Banyo yaptırırken banyo sungeri kullanmaya basladiniz mi yada daha erken mi
bizede kv almıştı. ilk banyosunda görümcem vardı. süngeri sadece köpük yapmak için kullanmıştı. bende arada öyle yapıyorum. her zaman vücuduna ve saçına sabun sürmüyorum. duş gibi banyo yaptıyorum. benimki çabuk üşüyor. sıcağa çok mu alıştı nedir...

Kiyamamm buz tutan burna kulaga yuze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…