- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.821
Benim doktor da öyle dedi
Geceleri 10-12 arası hep memede kslmak istiyo yatağına bırakınca ağlıyo dedim
O saatlerdw sizinle olmak istiyodur dedi
kusma aşıdan mı yani... bende çocuğu üşüttüm diye kendime kızıyordum.
Aşıları ben istediğim için öyle oldu, 2. Ay aşılarını kızımın takibini yapan özel doktoru vurdu ama Canlı aşırı sadece sağlık ocağında yapıtımak zorunda olduğumuz için onu sağlık ocağı yaptı bugün. İyi ki de hepsi birlikte vurulmamış, çocuğum psikolojik travma yaşardı vallahi, o 2 aşı zaten mahvetti yavrumu, huyu suyu değişti, kök söktürüyor kaç gündür.
Kusma aşıdan sonra kızımda da çok arttı, resmen kusa kusa aç geçiriyor günü, kilo alımı iyice yavaşlayacak bu gidişle. Zaten süt sağdıkça görüyorum ki sütüm 1 ay önceye göre epey azalmış...
oyy.. oyyy.. paşaya bakın hele.. :)Dun gece doktoru aradi esim,dayanamadi artk susmuyor agliyor,uyumuyor.. Ama biseyi de yok sukur yani biliyoruz ama yine de aricam dedi ok dedm. Doktor ne dedi..bbeginizin biseyi yok ILGI istiyor!! Mutlu olun bebeginiz buyuyor ve sizi taniyor,size baglanma doneminde ve yalniz kalmak istemiyor.istedigini yapin yaninda oldugunuzu anlasin..gece de yataginizda uyutum uyur dedi. Eskisi gbi salonda yattik yanyana..masallah uyudu direk de daldi..
Anne karninda belliydi ilgici oldugu kusumunher n kdar kucak isi yorsa da
selam kızlar nabersiniz? k. valıde bizde yıne bugun
bez almaya gıttı mınnoşa, bende yazayım o arada dedım.
kelle işkembe içicezçok severım
bu arada ben 3 aylıkken zehirli ishale yakalanmıs hastanede yatmısım
yani bu rota kime denk gelecegı bellı olmuyor
biz çok severızAfiyet olsunn ben de oyle seyleri yiyemiyorumbezi fazladan alip bizi sasirtirmis ve de gecmis olsun ismi bile urkutuyor bu hastaligin
kullanınca ne oluyormus kı? ben dogdugundan beri kullanıyorum.Banyo yaptırırken banyo sungeri kullanmaya basladiniz mi yada daha erken mi
Cehalet mutluluktur.kullanınca ne oluyormus kı? ben dogdugundan beri kullanıyorum.
onuda araştırmayıverdım
ne kadar cok bilirsen o kadar kafan karısır takarsın
İnşallah kolay atlatır canımKiyamam bizi hissetmek istiyorlar yanlarinda demek ki.. Bnmki birden bu kadar duskun oldu bana pts de asi var bakalim daha neler olacak
Ben vücudunu kysmuk beziyle ykıyom yumuşacıkBanyo yaptırırken banyo sungeri kullanmaya basladiniz mi yada daha erken mi
Deme be...bizde nasipse izmire gidicezSelam pembis çok gerginimbir sigara da ben iciyim
İç anam içBen de gerginim
Bana da verin bir tane
Hiç de sevmem
SelamSelam sekerim
En sonunda baslatacaksiniz insani, surda birakali 4 Mayista bir yil olacakken. Yapmayın ... Kokusu geliyor
Kız cisrikDun gece doktoru aradi esim,dayanamadi artk susmuyor agliyor,uyumuyor.. Ama biseyi de yok sukur yani biliyoruz ama yine de aricam dedi ok dedm. Doktor ne dedi..bbeginizin biseyi yok ILGI istiyor!! Mutlu olun bebeginiz buyuyor ve sizi taniyor,size baglanma doneminde ve yalniz kalmak istemiyor.istedigini yapin yaninda oldugunuzu anlasin..gece de yataginizda uyutum uyur dedi. Eskisi gbi salonda yattik yanyana..masallah uyudu direk de daldi..
Anne karninda belliydi ilgici oldugu kusumunher n kdar kucak isi yorsa da
bizede kv almıştı. ilk banyosunda görümcem vardı. süngeri sadece köpük yapmak için kullanmıştı. bende arada öyle yapıyorum. her zaman vücuduna ve saçına sabun sürmüyorum. duş gibi banyo yaptıyorum. benimki çabuk üşüyor. sıcağa çok mu alıştı nedir...Banyo yaptırırken banyo sungeri kullanmaya basladiniz mi yada daha erken mi
Kız cisrik
Daktır fena gol atmış size
Ama evet yaaa bu ara heppp ilgiii hep bep bende anlaöadım gitti..
Yatağında gece kıpırdıyo pışlıyom sallıyom ama yanımızda yatınca öle bişi yok..bide bende bidamı minicik olcak diyom alıveriyom yanıma
Alışırsa alışsın
Yaza yatagında yatar püfür püfür
2 gündür kömür bitmiş sabri yakmıyo..ufoyu açıuoZ..yatagına yatırdıydım ..hadi dediknsoğuk sırtı yeri sıcaktır ellemeyelim..ufoyuda kapatınca gece saat 02.00 oda soğumuş..alim emzitim dedim eller yüzzz buz gibi..
Nası alıp yanıma yaturdım Allah biliyo..bi süre sonra sıcacık oldu ama gece gecw ağladım
Isıtamamış yatağını demek...
Sağol canımcanım ben bodrumdayım muğla ve fethiyeyi hiç bilmiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?