• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dayanamiyom hasretine hemen dogurcam :KK53:
Cimcimmmm beni de al yanına :-):-):-)
Hamile kalmadan önce anneme derdim ki sana baktırcam bebeğe ben gezicem derdim. Geçen gün anneme diyorum ki hiiii ben yavrumu sana bırakıp nasıl bir yere giderim pışpışlamaya bile vermem yavruma bir şey yaparsınız diyorum :-):-)

Hamile kalmadan önce anneme derdim ki sana baktırcam bebeğe ben gezicem derdim. Geçen gün anneme diyorum ki hiiii ben yavrumu sana bırakıp nasıl bir yere giderim pışpışlamaya bile vermem yavruma bir şey yaparsınız diyorum :-):-)
Bu duyguyu yaşamamız gerekiomuşşş :))

Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım

bende bugun katıldım aralarına sende hoşgeldin canım bende 23 yaşındayım bebeğimde 8 haftalık yarın kalp atışlarını duymaya gidicez inşAllah keseyi gorduk bır 15 gun once ama daha kalp atıslarını net duyalım dıye gec ıstedı doktor cok heycanlıyım :::))))
Hadi hayırlısı. Heyecanlanacan tabi tık tık tık

Ahafdsgvcgjnvgjk :))
Çılgın anne :rolleyes:
Cnm şimdik nasıl oldu anlatayım.....Ultrasonda 5 gün büyük görünüyordu benim bebis sora eşimle dediki yahu daha şimdiden 5 gün önceden gidemezki bebek oturduk ben sat ile ilgili konuştuk ben hep sat 2 nisan diyodum neremden attiysam artık çünkü eşimin doğum günü 3 nisan ve onun doğum günü benim regl bitmişti :KK53: ee ben 5 gün regl oluyom eşimin doğum günü 6. Gün oluyo o vakit ben 28 yada 29 Mart regl olmuşum meğer ultrason doğru soyluyomus ne akıllı kız :KK70::KK71:

Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım

Banada yolla biraz yemek. Benim bulantımdan hiçbişi yapamıyomda yiyemiyomda.
Sigara bebeğine büyük zarar Allah göstermesin, ileride bir hastalığı olursa vicdan azabı çekersin arkadaşım :/ bebeğimidüşün, dumanında nefes almaya çalıştığını..

Valla yemek yollarım ki ben :) yakın olana da yardım ederim yani. İnşallah hemen geçer bulantın.. Sağlıkla beslenirsin..

Hehehhe dur anneyi kusturme belki fikrimiz değişebilir ya çok ağlayan çocuk olursa :KK53:kaçacak yer arariz:KK69:

Sucluluk sigara icmektende beter bir duygudur 3 4 gun kadar kendinizi zorlayabilirseniz zorlayin inanin hormonlarinda etkisiyle kendiniz icin kullanamadiginiz iradeyi evladiniz icin kullanmis olucaksiniz ve her gun kendinizle gurur duyucaksiniz sigaradan kaynakli veya degil ufacik bir sıkıntı bile yasasaniz omur boyu bunun vicdan azabini cekmek zorunda kalabileceginizi ve artik yeteri kadar ictim bu kadar yeter diyerek kendinizi motive etmeye calisin umarim birakabilirsiniz ancak ciddi bir bagimlilik oldugunu ve kendinizi zorlanmaniz gerektigini gozardi etmeyin ...

Tüp bebek herhalde hepimizin. Bendede şeker yüksek çıktı diyetisyene gidiyorum. Tansiyon için sürekli kontrol Altın'da olmalısın sinirlenmemelidin diye biliyorum.
Yok canim tup bebek degil benimkisi cok canimi sikiyor bu tansiyon meselesi[/QUOTE]
Sıkma Can'ını hiçbişeyide kafana takıpta kendini strese sokma. Bol bol dua et.

Sucluluk sigara icmektende beter bir duygudur 3 4 gun kadar kendinizi zorlayabilirseniz zorlayin inanin hormonlarinda etkisiyle kendiniz icin kullanamadiginiz iradeyi evladiniz icin kullanmis olucaksiniz ve her gun kendinizle gurur duyucaksiniz sigaradan kaynakli veya degil ufacik bir sıkıntı bile yasasaniz omur boyu bunun vicdan azabini cekmek zorunda kalabileceginizi ve artik yeteri kadar ictim bu kadar yeter diyerek kendinizi motive etmeye calisin umarim birakabilirsiniz ancak ciddi bir bagimlilik oldugunu ve kendinizi zorlanmaniz gerektigini gozardi etmeyin ...
ametist80 ametist80

Kızlar ben kendimi örgüye verdim bulantıları unutayim diye :)

Eklentiler

• 20150608_185800.webp
    20150608_185800.webp
    90,2 KB · Görüntüleme: 63
Ne kadar güzel yazmışsın ellerine sağlık. Doktor direk çocuğun gerizekalı mı olsun istiyosun diyince zaten Kafamı duvarlara vurdum. Utanmadan hastaneden çıkıncada hemen sigara yaktım. Okadar sorumsuzum yani.

Sigara bebeğine büyük zarar Allah göstermesin, ileride bir hastalığı olursa vicdan azabı çekersin arkadaşım :/ bebeğimidüşün, dumanında nefes almaya çalıştığını..

Valla yemek yollarım ki ben :) yakın olana da yardım ederim yani. İnşallah hemen geçer bulantın.. Sağlıkla beslenirsin..
Âmin inşallah. 3 aydan sonra bebiş bizlerden besleniyomuş ben hala jel kullanıyorum. Doğru mu bu?

Back
X