• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çokta uzak sayılmayız aslında :) 1986 lıyım .ılk bebek valla tuhaf duygular :) sen kaclısın bide senın sat kactı senın? hangı hastaneye gıdıyorsun
87liyim bende bizimde ilk bebiş. 21nisan benim sat senin?şimdilik çakmak erdeme gidiyorum ama memnun değilim. Temmuz sonu koşuyolu medipolde leyla hanıma geçicem. Sen nereye gidiyosun?

Cnm şimdik nasıl oldu anlatayım.....Ultrasonda 5 gün büyük görünüyordu benim bebis sora eşimle dediki yahu daha şimdiden 5 gün önceden gidemezki bebek oturduk ben sat ile ilgili konuştuk ben hep sat 2 nisan diyodum neremden attiysam artık çünkü eşimin doğum günü 3 nisan ve onun doğum günü benim regl bitmişti :KK53: ee ben 5 gün regl oluyom eşimin doğum günü 6. Gün oluyo o vakit ben 28 yada 29 Mart regl olmuşum meğer ultrason doğru soyluyomus ne akıllı kız :KK70::KK71:
Ahahahahhaah :))
Deli kız yaa ohhh daha güzel olmuş boşversene :))
5gün daha geçmiş oldu bi anda :)

Sağol canım benimm :) oturup kalmak stres yapar. Hareket lazım bizeeee. Cuma gelmicek yoksaaa :/
Ayy varya evde olsam tüm gün uyurummm :))
İşte vakit geçio ama hamilelere öğle arası yemek snrası 1saat uyku molası verilse hiç fena olmazz hanii :)))

Kızlar kim hamile oduğunu öğrendikten sonra sigarayı bıraktı ?

Öğrendikten bi 2hafta sonra tam olarak bıraktım dahada ağzına surmedim inşallah böyle devam eder doguruncada icmem tiksinti geldi valla ama çok dua etmiştim allahm hamile olduğumu öğrendiğimde tiksiniym dye çok şükür oldu çok mutluyum normal yolla bırakmam imkânsızdı..

Ahahahahhaah :))
Deli kız yaa ohhh daha güzel olmuş boşversene :))
5gün daha geçmiş oldu bi anda :)
Sorma ya çok sevindim eşim olmasa hala yapamazdim bu hesabı ya çünkü ben ilk doktora gittiğimde demişti hafta göre kesen büyük diye korkutmustu beni meğer ben doktorlara yanlış tarih veriyormusum hey allah :KK49:

Evimi bi kursaydim yaparım hep size :) yaz tatili geliyo nasılsa ama dedim ya bi Evimi kursa herseyi hallederim size de yaparım tabi

Oyy minnoşumm herkes anaasına kaynanasına yaptırsın benim gibi :-):-)
Kalplilerden bir tanesinin yakından fotoğrafını çeker misin :) Benim kayın valideye yaptırayım :))

Back
X