- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.961
2.5 aylıkken başladım ama benimki ergobaby idiKızlar kanguru kullananlar kaç aylıkken başladınız ?24 ündr 3 aylık oluyobenim minnoş.bugün aldım e bebekten kraft marka.eve gelince denedim çok zwvkli
Teşekkürler canm iyiyiz çok şükür küçük bebeğimin çok zararı yok büyüğüm çok zorluyoruz ve yoruyor beniAyniyiz cnm vallahi,yataga alistirma su ana kadar basarisiz olduyani kucagimda dalsa birakinca uyusa o yeter bana ama genelde yine hemen uyaniyor da dun yarim saat falan uyudu,bugun de oyle.. Ilk ay boyle yatirinca 1saat falan uyurdu .. Artk kucagimda uzun uyutmuyorum diyebilirim o yuzdenuykusunu alamiyor tam.. Cabuk uyumak istiyor
Senin bebisin nasil :)
ne güzel demi yaaaAğlamıyorsa sen de daha fazla üzme kendini, demek ki incitmedin minnoşu. Herkeste olur öyle, bilerek isteyerek yapmadın ya. Ben bazen seveyim derken kantarın topuzunu kaçırıp ağlatıyorum kızımı,oldu yani bir kaç defa. (ayı yavrusunu severken hesabı)
Ne yapalım biz de yavaş yavaş öğreneceğiz. Yine de kimse bizden iyi bakamaz ki onlara, annesisin sen,ötesi var mı..
Evet cook güzel bi duygu annelik, ben ilk bebeğimde bebekten önce boşa yaşamışım bunca yıldır diye düşünmüştüm. İkincisinde ise,yani şimdikinde, kendimi çok özel hissediyorum, şanslı hissediyorum, mutluluğum katlandı 100 katına çıktıne güzel demi yaaa
anneyiz beee anne
Oyle de yapiyorum canm hemen uyanyorGündüz beraber yatağa girin yatarken emzir o şekilde uyur sonra yanından kalk ya fa isin yoksa sende uyu. Yaninda durursan daha cok uyuyorlar.Ben rezene vermiştim 2 aylik fln di ama pek bi etkisini gormedim. Milupanin rezene cayi idi verdiğim. Ama bi arkadasim milupa papatya cayindan çok memnun sabah akşam bi çay kaşığı veriyorum çok rahatlatıyor diyor.ben denemedim suan için gerek yok diye.
Süt alerjisi olabilirmi? Bunun tahlilini yaptığı doktorunuz belkş AS ürünleri önerirKizlar bu arada kaka tahlili yaptirdim bi kismi cikti bi kismi 1 hafta sonra laktoz int. Yokmus lokosit falanda yok sukur eeee ozmn oglum neden mukuslu arada nokta nokta kanli kaka yapiyo vee en onemlisi 20 gunde 100 gr almis niye kilo alimi durdu memeyi kavga ederek emiyoz zorla kafayi yiycem niyee boyle oldu
Amiiin amin, Allah esirgesin yavrularımızı ve onların kendilerini kurtardığını görmek nasip etsin hepimize.Aynı duygular içindeyim cnm.
İnsan çocuğu olunca zamanın ne çabuk gectigini, 6 ayin insan hayatında ne büyük bir zaman dilimi oldugunu onlardaki inanılmaz değişimlere şahit oldukça daha iyi anlıyor.
Allah evlatlarimizin acısını göstermesin hicbirimize..
Benmde annem maşallah gelince kucağından indirmiyo çocuğu çocuk perişan oluyo vallaBiziimki gecen ben mutfaktayken dedesi öpmek istemis burnunu kapmaya calismisbenim büyük oglum soyledi kizdigim icin gizli opuyormus ben daha cok kızdım tabu biyiklari batiyo cocuga diyorum anlamiyor yagu
merhaba arkadasim ben gördüğüm icin cevap yaziyorum birinci sorundan başlayayım bebegin uc aylik masalla benimkide uc aylik kilosu iyiyse birak uyusun tok drmekki acikinca kendi uyanir kiyameti koparir acsa zaten ikincisi parmak emmeyi engelle bence alışkanlık yapar sonradan biraktiramazsin enxik kullan istersenGüzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Benim bebiş 8 nisanda üç ayını doldurdu. Şu son ili gündür yeni huylar çıkardı. Normalde akşam yedide yatar 22.30 da kalkar mama yer sonra 01.30 da kallar mama yer sonra 03.00de kallar mama yer sonra 05.30 da kallar mama yerdi. Ama iki gündür sadece iki kere kalkıyor. Gümdüz uykusu olmadığı için uyandırmak istemiyorum. Akşam sekizde yatıyor gece 12.30 da kalkıp mama yiyor. Sabaha karşı kalkıyor bir de( 5.00 -5.30 gibi.) Sonra gözler cin gibi az sohbet istiyor. Yedi buçuk seki gibi tekrar uyutuyorum ama yarım saatten fazla uymuyor gündüz.
Şimdi sorum şu
Gece uykusunda kaldırıp mama yedirmeli miyim? Aç açına uyumasına üzülüyorum ama uyumasını da istiyorum. Mesela şuan dörtten beri uyanığım ama ona kıyıp uyandıramadım kuzumu. Çok acıksa uyanır diye de düşünüyorum büyüdü artık diyorum ama bir taraftan da bir sorun mu var diye endişeleniyorum.
Ikinci sorum da şu
Bebişimin yine iki gündür parmağını emdiğini görüyorum. Gece şapırtısına uyandım bi de baktım tatlı tatlı parmak emiyor. Gündüz de gördüm bir iki defa uyutmaya çalışırken... sizce buna engel olmalımıyım? Kimisi çok güzel demiş 3-4 yaşına kadar sorun degil ama sonra engellemeliymişiz. Kimi de en başından engelemek gerek sonradan zor oluyor demiş. Doktora gitsem soracam ama daha çok var gitmememize ondan sizlere danışmak istedim.
Parmak emen çocuk gece çok uyanmaz uyanır geri uyur diyorlar acaba ondan mı bu böyle uyur oldu.
Cevaplarınızı tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok öptüm yavrularınızın avuçlarını koklaya koklayaaaa
Sevgilerrrrr
Bu durumdan rahatsız oluyorsan söyle bence tatlı bir dille sonradan sen cekiyorsun ben söylüyorum rahatsiz oldugum bir seyi sonradan sen zorlanirsin annen o senin anlar sanırımBenmde annem maşallah gelince kucağından indirmiyo çocuğu çocuk perişan oluyo valla
Bende hala yapıyorum 100 günlük olduk ama çok zor hakkatenKızlar bir şey soracağım,
Malum bebişler ortalama 3 aylık oldu, hala ütü yapıyor musunuz?
Ben bir türlü bırakamadım şu ütü alışkanlığını, o kadar işin arasında illa ki yapıyorum ütüyü ama ondan sonra da işte böyle gecenin 2 sinde duşa girecek enerjiyi bulabilmek adına kanepede yamuluyorum
Yorgunum, terliyim, uykum var, duşa girmem lazım ama küçük Toto'nun bütün kıyafetleri ütülü ve dizili ya,
MUTLUYUM
Kesinlikle uyandirmayin ilk yazdığınız mama döngüsü bana çok sık gelmişti ztn.suan normale donmussunuz. Bir de yaz için saat 7 cok erken değil mi gece uykusuna başlama için. 9 bence ideal suan. Benim kizim da parmaklarını emiyor uzun zamandır ama 3 gündür özellikle baş parmagini emerken yakalıyorum çekiyorum ağzından. Ama ben ne kadar ceksemde emecegi varsa emecek biliyorum. Sağlık olsunGüzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Benim bebiş 8 nisanda üç ayını doldurdu. Şu son ili gündür yeni huylar çıkardı. Normalde akşam yedide yatar 22.30 da kalkar mama yer sonra 01.30 da kallar mama yer sonra 03.00de kallar mama yer sonra 05.30 da kallar mama yerdi. Ama iki gündür sadece iki kere kalkıyor. Gümdüz uykusu olmadığı için uyandırmak istemiyorum. Akşam sekizde yatıyor gece 12.30 da kalkıp mama yiyor. Sabaha karşı kalkıyor bir de( 5.00 -5.30 gibi.) Sonra gözler cin gibi az sohbet istiyor. Yedi buçuk seki gibi tekrar uyutuyorum ama yarım saatten fazla uymuyor gündüz.
Şimdi sorum şu
Gece uykusunda kaldırıp mama yedirmeli miyim? Aç açına uyumasına üzülüyorum ama uyumasını da istiyorum. Mesela şuan dörtten beri uyanığım ama ona kıyıp uyandıramadım kuzumu. Çok acıksa uyanır diye de düşünüyorum büyüdü artık diyorum ama bir taraftan da bir sorun mu var diye endişeleniyorum.
Ikinci sorum da şu
Bebişimin yine iki gündür parmağını emdiğini görüyorum. Gece şapırtısına uyandım bi de baktım tatlı tatlı parmak emiyor. Gündüz de gördüm bir iki defa uyutmaya çalışırken... sizce buna engel olmalımıyım? Kimisi çok güzel demiş 3-4 yaşına kadar sorun degil ama sonra engellemeliymişiz. Kimi de en başından engelemek gerek sonradan zor oluyor demiş. Doktora gitsem soracam ama daha çok var gitmememize ondan sizlere danışmak istedim.
Parmak emen çocuk gece çok uyanmaz uyanır geri uyur diyorlar acaba ondan mı bu böyle uyur oldu.
Cevaplarınızı tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok öptüm yavrularınızın avuçlarını koklaya koklayaaaa
Sevgilerrrrr
Yok Canm söylüyorum ama haftada bi kere goryrm alcam tabi diyo tamam alda 3 saat burdaysa 3 saat kucağında uyutma diyo sonra cock uykusuzluktanagliyo artk mizmizlaniyo sevmiyo zaten.kucağı biraz dursn agliyo ben gundz ana kucağına koyuyorm oyun halisina koyuyorm geçen tam 2 saat oyun halısında durdu ama kucakta 10 dkdab snra ağlamaya baslyoBu durumdan rahatsız oluyorsan söyle bence tatlı bir dille sonradan sen cekiyorsun ben söylüyorum rahatsiz oldugum bir seyi sonradan sen zorlanirsin annen o senin anlar sanırım
Güzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Şimdi sorum şu
Ikinci sorum da şu
Sevgilerrrrr
Evet yapiyorum canim o da bisey mi 3 oglum var benim haala onlarin herseyini utuluyorumKızlar bir şey soracağım,
Ben bir türlü bırakamadım şu ütü alışkanlığını, o kadar işin arasında illa ki yapıyorum ütüyü ama ondan sonra da işte böyle gecenin 2 sinde duşa girecek enerjiyi bulabilmek adına kanepede yamuluyorum
Yorgunum, terliyim, uykum var, duşa girmem lazım ama küçük Toto'nun bütün kıyafetleri ütülü ve dizili ya,
MUTLUYUM
Canm ben ilk oğlumuun da ikincisinin de sadece dogduklarnda kıyafetlerini utuledim bir daha da hiçbir şeylerini utulemedim takı büyüğü buyuyene kadar şimdi gömlek ve pantolonlarini utuluyrmKızlar bir şey soracağım,
MUTLUYUM
Ben uyurken kundakladgm için el yalama alışkanlığı olmadı canımGüzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Şimdi sorum şu
Ikinci sorum da şu
Sevgilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?