- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.921
kıyamam minnoşlara yasen neden ondan almıyorsun canım
instagramda 55 tl ye var
n11 de 110 a var
neden bu kadar fiyat farkı var
annem de ucuz olan sahte olmasın diye kafamı karıştırdı
Bende bir kaç kere kanatmıştım canım
hatta bi tanesi baya çok kanadı eti kesilmişçok üzülmüştüm ama kesmek zorundayım yüzünü çizip kanatıyo Kesmezsem
hayırlısı olsunnası kıymetliler nası
Yaza 1+1 e cıkıyom
Temizliği kola olcak hem
Üzülme kız çarparım bak..sidikli göz
Anne oluyoz acık souk kanlı olun
Onları biz değil ancak Allah korur..
Önlemini al işini yap
Çok cayırdadınız
ohh maşallahvalizimde hazır..amann ne zormuş zorluğuda kaymak kaymak
Ohh bitti işim bitti ohhh ohh ohh ohh
aynen öyleeeHerkese selam,
Gece gece aklıma ne geldi...
Geçen sene bu zamanlar, hepimiz anne olmaya karar vermiş ve ona yönelik bir yaşam tarzına adapte olmaya başlamıştık. Belki 2. veya 3. çocuğunu doğuran anneler daha bilinçli idi ama ben ilk çocuğum olduğu için sadece tahmin edebiliyordum bu süreci.
Şimdi,
3 ay geçmiş güzel bebeğimi kucağıma alalı, 3 ay olmuş evimize güneş doğalı, ben anne olalı, hayat gerçek anlamını bulalı 3 ay olmuş...
Geçen sene adı olmayan bebeklerimiz şimdi hayatımızın merkezindeler ve biz adeta onlardan önceki hayatı unutmuş gibiyiz. Düşünüyorum da, tuhaf geliyor işte ne bileyim.
Son adet tarihim 26 Nisandı, şimdi yıldönümü geliyor ve ben adeta üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum, o kadar uzak yani anne olmadığım zamanlar.
Arada durup geriye bakmak, hüzünle karışık bir mutluluk, hızla geçen zamana karşı bir farkındalık ve sahip olduklarımıza dair edilmesi gereken şükür hissettirdi bana.
Sizlerle de paylaşmak istedim.
Sevgiler dönemdaşlarım...
yaaa offf bnmki ağlamıyo işte yaaYa geçen ben etini kestim yanlışlıkla nasıl ağladı içini çeke çeke bıraktım dahada kesmedim uzun duruyo valla
Bebek geceleri 6-7saat bile uyuyabilir fazla uyuyan bile olabilir bence.ne diyor doktorlar,kilosu iyise sorun yokmus. Seninki de 7kilo masallah iyi yani. 4saat acliktan bise olmaz ,ilk hftalarda 3saat uyuyunca max oluyordu dayaniyordu da 3aylik bebek coktaan dayanir endiselenme
Kilosu iyiyse uyandirmaCanim bende korktum.5 saat uyudu.3 gundr boyle.acmi diye kendi kendumi yiyom.gece uzun uyuyo artik
Bende salliyorum ayagimda gunduz gece uyumuyo benimkidw bir kac gündür rezwne bende vermedim seninkinin gazimi varki rezene veriyorsunArkadaslar benim bebegimde 19 ocak 2016 dogumlu.asiri derece sallamaya alısti.Bebegim kolikti inanilmaz derecede aglama krizlerne griyodu malesef bu sekilde uyuttuk.simdi ise hep sallanmak istiuo ve gunduz hic uykusu yok resmn uyumamak icin direniyo.boyke olanlar varmi ne yapmaliyim.rezene vermedim hic.veren arkadaslar varmi?
Canim bende korktum.5 saat uyudu.3 gundr boyle.acmi diye kendi kendumi yiyom.gece uzun uyuyo artik
Evet canm evlat kokusuna yazacagma sana yazmışım
Sen nasılsın canm bebisin nasil
Aynı duygular içindeyim cnm.Herkese selam,
Gece gece aklıma ne geldi...
Geçen sene bu zamanlar, hepimiz anne olmaya karar vermiş ve ona yönelik bir yaşam tarzına adapte olmaya başlamıştık. Belki 2. veya 3. çocuğunu doğuran anneler daha bilinçli idi ama ben ilk çocuğum olduğu için sadece tahmin edebiliyordum bu süreci.
Şimdi,
3 ay geçmiş güzel bebeğimi kucağıma alalı, 3 ay olmuş evimize güneş doğalı, ben anne olalı, hayat gerçek anlamını bulalı 3 ay olmuş...
Geçen sene adı olmayan bebeklerimiz şimdi hayatımızın merkezindeler ve biz adeta onlardan önceki hayatı unutmuş gibiyiz. Düşünüyorum da, tuhaf geliyor işte ne bileyim.
Son adet tarihim 26 Nisandı, şimdi yıldönümü geliyor ve ben adeta üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum, o kadar uzak yani anne olmadığım zamanlar.
Arada durup geriye bakmak, hüzünle karışık bir mutluluk, hızla geçen zamana karşı bir farkındalık ve sahip olduklarımıza dair edilmesi gereken şükür hissettirdi bana.
Sizlerle de paylaşmak istedim.
Sevgiler dönemdaşlarım...
O zaman canı acimamstr Canm ben kesmisim bildiğin nasıl kanadıyaaa offf bnmki ağlamıyo işte yaa
nasıl iş anlamadım ki
Senin oğlanla benmki huy olarak ta benziuo sanırım memeye aşık resmen surekli emiyim diyoBir sey olmaz canim,benim oglan surekli emen bi bebek ama o bile artik 4-5saat ust uste uyuyor gece. Gunduz ztn oyle bi durum olmuo da gece kendi zaten acikinca uyaniyor. Yoksa en ufak bi rahatsizliklari olsa huysuzlaniyorlar keratalar :) cok zekiler masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?