2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam minnoşlara ya
peki ağladı mı seninki kanayınca
benim ki hiç sesini çıkarmıyor
kormkuyorum acaa sorun mu var hissetmiyo mu ki

aynen öyleee
çok güzel betimlemişssin
zaman çok hızlı geçiyor
ve neler neler yaşıyor insanoğlu
hayat bambaşka oldu artık bizler içinnn

Arkadaslar benim bebegimde 19 ocak 2016 dogumlu.asiri derece sallamaya alısti.Bebegim kolikti inanilmaz derecede aglama krizlerne griyodu malesef bu sekilde uyuttuk.simdi ise hep sallanmak istiuo ve gunduz hic uykusu yok resmn uyumamak icin direniyo.boyke olanlar varmi ne yapmaliyim.rezene vermedim hic.veren arkadaslar varmi?

Bende salliyorum ayagimda gunduz gece uyumuyo benimkidw bir kac gündür rezwne bende vermedim seninkinin gazimi varki rezene veriyorsun

Canim bende korktum.5 saat uyudu.3 gundr boyle.acmi diye kendi kendumi yiyom.gece uzun uyuyo artik

Bir sey olmaz canim,benim oglan surekli emen bi bebek ama o bile artik 4-5saat ust uste uyuyor gece. Gunduz ztn oyle bi durum olmuo da gece kendi zaten acikinca uyaniyor. Yoksa en ufak bi rahatsizliklari olsa huysuzlaniyorlar keratalar :) cok zekiler masallah

Evet canm evlat kokusuna yazacagma sana yazmışım
Sen nasılsın canm bebisin nasil

Ayniyiz cnm vallahi,yataga alistirma su ana kadar basarisiz oldu yani kucagimda dalsa birakinca uyusa o yeter bana ama genelde yine hemen uyaniyor da dun yarim saat falan uyudu,bugun de oyle.. Ilk ay boyle yatirinca 1saat falan uyurdu .. Artk kucagimda uzun uyutmuyorum diyebilirim o yuzdenuykusunu alamiyor tam.. Cabuk uyumak istiyor

Senin bebisin nasil :)

Aynı duygular içindeyim cnm.
İnsan çocuğu olunca zamanın ne çabuk gectigini, 6 ayin insan hayatında ne büyük bir zaman dilimi oldugunu onlardaki inanılmaz değişimlere şahit oldukça daha iyi anlıyor.
Allah evlatlarimizin acısını göstermesin hicbirimize..

Senin oğlanla benmki huy olarak ta benziuo sanırım memeye aşık resmen surekli emiyim diyo

Kizlar bu arada kaka tahlili yaptirdim bi kismi cikti bi kismi 1 hafta sonra laktoz int. Yokmus lokosit falanda yok sukur eeee ozmn oglum neden mukuslu arada nokta nokta kanli kaka yapiyo vee en onemlisi 20 gunde 100 gr almis niye kilo alimi durdu memeyi kavga ederek emiyoz zorla kafayi yiycem niyee boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…