2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende canımm bendee inşallahh :)
İçine doğan var mı kız erkek :)) yada etrafta ne diolar :)
Hayatım ben kız çocuk hastasıyım ama en başından beridir erkek olacak diye hissediyorum esimde erkek diyor kimse benimkiini kız düşünmüyor nedense hep erkek ailelerde halbuki bizde herkes kız çocuklara bayılır Rabbim saglik versin ins

Perşembeye kadar düşmezse doktrini hap vercek cnm düşmesi icin oda sancılı oluyormuş ama bende kürtaj istemiyorum bakalım hayırlısı bide doktoruma sorarım ara vermek lazımmı diye
canım bayadan beri bakmıyordum okuyunca mesajlarını üzüldüm ama rabbimin hikmeti bitmez
HZ.MUSA ya bir adam gelip soruyor ya musa sen peygambersin ve allahla konuşuyorsun benim bir evladım olacak mı kaç yıldır olmuyor merak ediyorum diye sorar ve hz.musa allahla iştişare eder ve adama senin evladın olmayacak diye haberini verir.aradan çook zaman geçer ve musa bu adamı yolda yanında bir çocukla görür ve şaşırır gidip sorar ve adam ona bir evladının olduğunu söyler ve o gece hz.musa allahla tekrar iştişare ederken rabbim bu adam ne yaptıda sen ona bu evladı bağışladın der ve allahu teala;:Ya musa bu kulum ki peygamberimin ağzından evladının olmayacağını duydu fakat yine de benden umudunu kesmedi ve bana dua etmeyide bırakmadı şimdi ben bu kulumu sevindirmeyeyim der...
şimdi bizlere doktorlar olmayabilir yada kesinle olmaz dese ne çıkar rabbim için ol demek kadar kolay inş.rabbim dualarının karşılığında hayırlısıyla evladınla sevindirir seni de arkadaşım...

benim içime doğanda erkek sanki etrafımdakılerde erkek dıyor ama allahım saglıklı yavrularımızı nasip etsin bize :)

Iyi gibiydim azıcık temizlik yapayım dedim. Ama Karnımda kasılma gibi bişey oldu hemen bıraktım. Şimdide Kasiklarim ağrıyor. Geçer dimi kızlar çok korkuyorum

Iyi gibiydim azıcık temizlik yapayım dedim. Ama Karnımda kasılma gibi bişey oldu hemen bıraktım. Şimdide Kasiklarim ağrıyor. Geçer dimi kızlar çok korkuyorum
Korkma bende azcık temizlik yapınca hemen birkaç saat uzaniyorum sonra agrı geçiyor mutlaka uzan ama dinlendir kendini çok iyi gelecek.....Birde evi supururken falan hiç baskı uygulama yorma üstünden al Sadece hiçbirşeyi itme bile...nekadar dikkat etsende agrı olacak mecbur uzanirsan geçer ama

Ayyy sormaaa bndeee ama herkes erkek olcakk dioo :)) artık erkeğe isim bakmaya başladımm :)) ama ben rüyalarımda hep bi kız çocuğum olduğunu görürdümm yüzünü bile hatırlıorumm :)

Bu bişeyler hiç bitmicek havalarda duzelmiyorki aksamlari kafamizi dağıtacak bişey yapalım doğrusu ben çok yemiyorum ama sana iyi gelecek

Sorma, akşam dışarı çıkardık eşimle bir yürürdük amaa hava fenaaa. Ya çok da kiloya takılmıyorum zaten. İnsan hayatında kaç kere aşerir ki :)
Ayyy ben her gün deli gibi dondurma yiyorum , yemek sonrası ii gidio ye yee
Yiyorum valla bakalım :) artık sloganım insan hayatında kaç kere aşerir ki :))

Ayyy sormaaa bndeee ama herkes erkek olcakk dioo :)) artık erkeğe isim bakmaya başladımm :)) ama ben rüyalarımda hep bi kız çocuğum olduğunu görürdümm yüzünü bile hatırlıorumm :)
Ciddimisin okadar net mi gördün Ayyy belkide kız olucak bizimki sadece tahmin Rabbim önce sağlık sonra gonlundekini versin ins

Senin yediklerini aserme diye düşüncem bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…