2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederiz komşuu komşuuu ellerin dert görmesin :)
Malum bizim bebişlerimiz kış bebeği olacak :) Battaniyeler şart olacak :)

Teşekkür ederiz komşuu komşuuu ellerin dert görmesin :)
Malum bizim bebişlerimiz kış bebeği olacak :) Battaniyeler şart olacak :)
Dedim ya komsucum Evimi bi kurayım sizlere de elimden geldigince yaparım :) yanlış anlaşılmasın ticari bi kaygım yok olamaz da kim isterse istediği şeyi yaparim

Dedim ya komsucum Evimi bi kurayım sizlere de elimden geldigince yaparım :) yanlış anlaşılmasın ticari bi kaygım yok olamaz da kim isterse istediği şeyi yaparim
Aaa parayla yapmak ayıp mıııı el emeği göz nuru saçmalama minnoşum :) Takip ettim seni minnoşum :)

Bugün yordum kendimi agrım var. Kasiklarim ağrıyor. Karnımda acayip hareketlilik var. Küçük olmasa bebek diycem

Sorma ya çok sevindim eşim olmasa hala yapamazdim bu hesabı ya çünkü ben ilk doktora gittiğimde demişti hafta göre kesen büyük diye korkutmustu beni meğer ben doktorlara yanlış tarih veriyormusum hey allah
:))) süper valla :)
Bu arada bence aralık ayında doğururuz gibi gelio :))
Çarşamba doktora gitcem bakalım neler olmuş :)

Selam arkadaşlar,

Maalesef perşembe günü kurtaj oldum,gelişmediğini söylediler.bende daha fazla bekleyerek psikolojimi bozmak istemedim.

Size hayırlı hamilelikler diliyorum.Ben ocak annesi olamayacağım,bir dahaki sefere allahın izni olursa inş olur.Kendinize çok dikkat edin,allah bebelerinizi size kavuştursun. Şimdilik hoşçakalın.

Canım tam kaç hafta kaç günlüksün.benimde ikiz benim 7+1 de duyduk

C
canım çok üzüldüm.. Rabbim sağlıkla yeniden hamile kalıp, kucağına almayı nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…