2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyide o dildeki süt lekesi olacak elbet
süt içiyorlar sabah akşam.

atom, bence sen yanlış yapıyorsun. bence her şeyi kes sen.
daha 4 aylık bebege antıbıyok nedir yaa?

balgamlı kaka yapıyordu benımkı, doktor antıbıyotık verdı ve ben kullanmadım.
geçti bi müddet sonra.
saglık sektörü ticarethane zaten.
antibotik zaten senin sütün canım

Sabah 9 öğlen 3 calisma saatlerim.. Bu yarim gün yasasi geldi nasil olur bilmiyorum.. Belki gelip gider belli degil o kadar kaynanamin durumu .. Ama çalışan anne olmak çok zormuş
Cokk zor canım bende nasıl birskscsm diye düşünüyorum her gecen gün bana daha çok bağlanıyor allah yardımcımız olsun

gerizekalilar iste...
Ya varya saglik okumadigima pisman oldum. En azindan 2 bisey bilirdim... 3 doktorda Antibiyotigi ver dedi, baslamadan once sordum, bende vermek istemedim aslinda. Kaninda enfeksiyon var vermen lazim dediler. Madem basladim, yarida kesmiyim bari diyorum. Zaten doktora goturmeden 10 gun bekledim kaka gecmedi bide uzerine kan gorunce goturdum, ateside cikmisti goturdugumde.. Yoksa bekledim bekledim gecsin diye, ki hala tam gecmis degil, carsamba tekrar goturucem kontrole, insallah bizimkide gecer canim...

Sorma benim kayinvalimde susmuyo bende evi tasidim mecbur cagirdim evi tasidim yerlestirdim yok gitmiyo bebege bakiyorum derkn sallaya sallaya salanmya alistirdi salama desen aliniyo kiziyo arkami doner donmez salliyo bi de sanki oglu bulunmaz hind kumasi da ben askimdan olurum gibi davraniyo esimi sevmiyor degilim de kaynana abrtiyo yani kaynana kralice oglu prensmiste bende cocuklarini doguran cariye yazarken bile sinirlendim simdi

Eşim çizgi film açtı Dr browns biberonla 70 cc mamayi icirdi saskinliklar içindeyim. O biberonla icirirken ben özellikle odada değildim. Ben neler denedim almadı biberon. Şimdi yine memeye gömüldü sanki 70 cc mamayi içen o degil bakalım devamı gelicek mi biberonun

Benimki de aynı sabahtan beri bunaltti agla agla 3 ay kontrolünde dis cikardigini soyledi jel falan verdi ama fena huzursuz gaz sancisi da üstüne eklendi imdat diye bagirasim var
gaz sancısı beter zaten. kıvranıyor bişey yapamıyorsun.
diş acısı da kötü herhalde. uyutmadı çocuğu sabah beri. anca uyudu.
geçmişler olsun. çabuk geçsin gitsin sancılar acılar..

ben benimkinin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum. tükürüğü çok, ağzının kenarı beyaz beyaz olurmuş, kururmuş, bugün öyle oldu. krem sürünce sanki iyi geldi, sevindi rahatladı gibi sanki.
duruyor duruyor inliyor, ağlıyor, huzursuz.
hep uyumak istiyor ama uyuyamıyor. benimkide uykuyu seviyor. ve aynen uyumayınca acayip sinirli ve huysuz oluyor. hemen anlıyorum uykusu olduğunu.
bencede erken ama çıkacak gibi görünüyr. diş kaşıyıcı var evde, yıkadım verdim ağzına ama minik ki daha anlamıyor tutamıyor ki... parmağımla masaj yaptım. yaparken öyle yüzüme bakıyor yavrum..

çok enteresan
benımkı de dün dr browns ile 150 cc içti
olsaydı daha içecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…