- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.701
iyide o dildeki süt lekesi olacak elbetKolan hospital sislide bi kari var, nasil o kadar okumusda nasil bu meymenetsizlikle cocuk doktoru olmus anlayabilmek mumkun degil... Sadece dilinin gerisinde sut lekesi var bebegimin, pamukcuk olmus damla yazicam dedihe he dedim... Ishal kesici mama, yogurt ve suya tuz katilip mi ne veriliyomus onlari recete etti.. He he dedim ... Tabi suanda kullandigimiz antibiyotik ve bagirsak florasi duzenleyici toza ek olarak bunlar daha var yazin lutfen dedim, suratima bakti mal mal sonra bi kaka tahlili daha istedi, birde batin ultrasonu. Annemle gitmistim... Annecim lutfen zeynebi giydirebilirmisin gidiyoruz dedim. Kavga etmeden oraciktan ayrildim bebegime artik negatif bisey yuklemek istemiyorum. Serefsiz bunlar. allahsiz bunlar. Derindere hastanesine goturdum sonra, sakin bi kadincagiz var cocuk doktoru, daha evvel goturmustum zaten. Cocugu tarttilar cocuk kilo vermemis aksine kilo almis boyuda uzamis ishal tozunu kes, maflora devam et, antibiyotige devam et, sakin anne sutunden baska bisey verme gerek yokken sut yettigi surece dedi (tabikide)... Kizlar demem o ki, bilmiyorum forumda bu sekilde paylasim yapabilirmiyim ama kolan soyguncularina asla goturmeyin cocugunuzu... Jale diye bi kadin var yanindan bile gecmeyin Bunlar hastane degil, otelcilik hizmeti veriyolar resmen
Cokk zor canım bende nasıl birskscsm diye düşünüyorum her gecen gün bana daha çok bağlanıyor allah yardımcımız olsunSabah 9 öğlen 3 calisma saatlerim.. Bu yarim gün yasasi geldi nasil olur bilmiyorum.. Belki gelip gider belli degil o kadar kaynanamin durumu .. Ama çalışan anne olmak çok zormuş
Bencede çok erken bklesnler birazDoktor bugun banada erken dedi.
gerizekalilar iste...iyide o dildeki süt lekesi olacak elbet
süt içiyorlar sabah akşam.
atom, bence sen yanlış yapıyorsun. bence her şeyi kes sen.
daha 4 aylık bebege antıbıyok nedir yaa?
balgamlı kaka yapıyordu benımkı, doktor antıbıyotık verdı ve ben kullanmadım.
geçti bi müddet sonra.
saglık sektörü ticarethane zaten.
antibotik zaten senin sütün canım
Valla ya bi o eksikBencede çok erken bklesnler biraz
Allah yardimcin olsun... Insallah kolay olur... Cok zor.Moralim sifir .. Pazartesi ise baslicam hemde hiç istemediğim bi bölümde.. Eymen e kaynanam bakacak.. Hemde bizde kalacak sen yardim et Allahim akıl sağlığımı koru
Benimkiler erken cikms erkenden dokulcek sanırımValla ya bi o eksik
Canim benimkininde dökülüyor yenileri çıkacak dökülüp benim büyük cocugun sadece tepesinden kalmıştı
Sorma benim kayinvalimde susmuyo bende evi tasidim mecbur cagirdim evi tasidim yerlestirdim yok gitmiyo bebege bakiyorum derkn sallaya sallaya salanmya alistirdi salama desen aliniyo kiziyo arkami doner donmez salliyo bi de sanki oglu bulunmaz hind kumasi da ben askimdan olurum gibi davraniyo esimi sevmiyor degilim de kaynana abrtiyo yani kaynana kralice oglu prensmiste bende cocuklarini doguran cariye yazarken bile sinirlendim simdiEymentaa gozunaydin dun aklıma sen geldin benim kayınvalide hic susmuyir sürekli her şeye bahane buluyor perşembe günü mevlütu orda yapacaz temizlik yapalım burada bir hafta kal diyor brn kendi evimi yapamiyorum pasayla nasıl yapiyim salı günü gelirim çocuk burada uyumuyor dedim eşime kalk gidelim dedim alindi mi bilmiyorum ne yapiyim çok bunaltti artik
gaz sancısı beter zaten. kıvranıyor bişey yapamıyorsun.Benimki de aynı sabahtan beri bunaltti agla agla 3 ay kontrolünde dis cikardigini soyledi jel falan verdi ama fena huzursuz gaz sancisi da üstüne eklendi imdat diye bagirasim var
ben benimkinin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum. tükürüğü çok, ağzının kenarı beyaz beyaz olurmuş, kururmuş, bugün öyle oldu. krem sürünce sanki iyi geldi, sevindi rahatladı gibi sanki.Bizim ust uste geldi hepsi, doktor yineledi bugun, ishali rota asisindan olamaz, ayrica rota virisunde kakada lokosit cikmiyo dedi ozellikle... Ateside enfeksiyonundan olmus. Huzursuzlugu karin agrisi oldugu zaman oluyo. Istahsizliksa bu zamandaki bebeklerin beslenme reddi. Yani evde taaruz vardamaklarinda bi belirti yok dedi dohtor ama genede belli olmaz benimki uykuya cok duskun ya, uyutmazsam kiyamet kopuyo...
Evet canım dokulecek yeniden çıkacakCnm bebek sacinin hepsi mi dokulcek? Nasi olcek :)
ben ikeadan almıstım onları kullanıyorumKaşık 27 kayme . Sör
Genelde 5-6 gunluk oluyo sanirim. Ama yarim olcek kullaniyoruz belki o yuzden 10 gun dediler.atom, alıntı olmadı nedense. başlamıssın bari bitsin dogru. 8 günlük kullanım degıl mıydı o?
çok enteresanEşim çizgi film açtı Dr browns biberonla 70 cc mamayi icirdi saskinliklar içindeyim. O biberonla icirirken ben özellikle odada değildim. Ben neler denedim almadı biberon. Şimdi yine memeye gömüldü sanki 70 cc mamayi içen o degil bakalım devamı gelicek mi biberonun
acaba ben ishal tozu ile mi karıstırdım. gerci o 5 gündü dimi?Genelde 5-6 gunluk oluyo sanirim. Ama yarim olcek kullaniyoruz belki o yuzden 10 gun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?