- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.741
benimde öyle canımBenim pasa yari sünnetli doğdu bir yaşına gelmeden ameliyat olacak şimdiden korkuyorum nasıl olacak diye
elleri kıyafetleri çarsafı hep saççCanim benimkininde dökülüyor yenileri çıkacak dökülüp benim büyük cocugun sadece tepesinden kalmıştı
yaptırıp hiç sorun yaşamayan da varBence hic zorlama
aynı benimkini anlatmışssıngaz sancısı beter zaten. kıvranıyor bişey yapamıyorsun.
diş acısı da kötü herhalde. uyutmadı çocuğu sabah beri. anca uyudu.
geçmişler olsun. çabuk geçsin gitsin sancılar acılar..
ben benimkinin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum. tükürüğü çok, ağzının kenarı beyaz beyaz olurmuş, kururmuş, bugün öyle oldu. krem sürünce sanki iyi geldi, sevindi rahatladı gibi sanki.
duruyor duruyor inliyor, ağlıyor, huzursuz.
hep uyumak istiyor ama uyuyamıyor. benimkide uykuyu seviyor. ve aynen uyumayınca acayip sinirli ve huysuz oluyor. hemen anlıyorum uykusu olduğunu.
bencede erken ama çıkacak gibi görünüyr. diş kaşıyıcı var evde, yıkadım verdim ağzına ama minik ki daha anlamıyor tutamıyor ki... parmağımla masaj yaptım. yaparken öyle yüzüme bakıyor yavrum..
bende aynısını düşünüyodumBenimkinin agzinin kenarlarida oyle :) bende sut kurumustur falan saniyodumdislik aldim ama kaynatiyoruz dimi bunu kullanmadan once?
Benimkinin pek yok oyle ama dökülüyor yanielleri kıyafetleri çarsafı hep saçç
hatta emziği bile saççç
her dakka emzik yıkıyorumm
Benim oglumda demin agzinda bsloncuk yapmisaynı benimkini anlatmışssın
uykusu gelir gelmez huysuzlanıyo
uyuyana kadar ağlıyo
sürekli tükürük baloncuk çıkarıyo
ve uyuyup uyandığında dudak kenarları hep beyaz beyaz kuru oluyo
bi de emziğini eliyle dudağının kenarına alıp kemiriyo
haaa bi de emzik olmadığında sanki sakız çiğniyomuş gibi yapıyo sürekli
elleri kıyafetleri çarsafı hep saçç
hatta emziği bile saççç
her dakka emzik yıkıyorumm
Baloncuk benimkide yapiyo maşallah hiç eksik olmuyo ağzında nasl salyasi akiyo onu sırılsıklam oluyo ağzı pamukçuk olmuştu karbonatlı suyla siliyodm damaklarina dokununca hoşuna gidiyodu aman dış cikarmasnBenim oglumda demin agzinda bsloncuk yapmisabisi diyo anne balon yapmis Ayaz
Günaydın canim bizde ayni durumdayız gazimi var acabaUykusuz bir gecebutun gece uyuyamadik offff ne sıkıntısı var bir bilsem
Benimkinin agzinin kenarlarida oyle :) bende sut kurumustur falan saniyodumdislik aldim ama kaynatiyoruz dimi bunu kullanmadan once?
benimki wee nin. arkasını okudum. sakın kaynatmayın diye yazıyordu. kaynatmadım.Tabi kaynat mutlaka
benimki emzik tutmadığı için ağzında. ama bişey çiğniyormuş gibi çok yapıyor.aynı benimkini anlatmışssın
uykusu gelir gelmez huysuzlanıyo
uyuyana kadar ağlıyo
sürekli tükürük baloncuk çıkarıyo
ve uyuyup uyandığında dudak kenarları hep beyaz beyaz kuru oluyo
bi de emziğini eliyle dudağının kenarına alıp kemiriyo
haaa bi de emzik olmadığında sanki sakız çiğniyomuş gibi yapıyo sürekli
hiç yapmadım. zati benimki oturmayı, sırtüstü durmayı pek sevmiyor. hele yüzüstü koy, kıyameti koparıyor.kızlar bebeklerinizi kucaklarınızda oturtuyo musunuz
Evet oturtuyorumkızlar bebeklerinizi kucaklarınızda oturtuyo musunuz
Sanmıyorum ya yine de gaz damlasi verdim gece. Acaba rezene mi versem artık duzenliGünaydın canim bizde ayni durumdayız gazimi var acaba
Bwn oturtmuyorum henüz canımkızlar bebeklerinizi kucaklarınızda oturtuyo musunuz
benimkide geceleri pek emmez. hele uyandırıp emzirmeye çalışıyorsam. uyuklamaktan emmiyordu. şimdilerde bıraktım uyuyor. uyanınca alıyorum. ama gündüze göre az denebilir.Kızlar benim minnoş geve 3 gibi emmişti
Sabah 7 de iki fırt çekip bıraktı 11.30 a kadar denedim ara ara iki çekip bırakıyo
11.30 da 6 dakikacık emdi onu da kustu
Bi de gece uykusu iyi maşallaj 11-6 arası uyuyo
Ama gündüz hiç uyumuyo
Emerken uyuyo bırakırsam uyanıyo
Kollarımda tutuyorum ben de uysnana kadar
Bu arada bikaç kişi sütünün azalmasından şikayetçi
Bana da geçenlerde öyle gelmişti ama tamamen psikolojik sanırım
Bi memeyi veriyorum üç dört saat geçmsden vermiyorum aynı memeyi
Dolmuş olıyo bu arada
Olumlu düşünün bol su için bi de bol bol emzirin
Şimdi eakisi gibi üstümü ıslatıyo akan sütlr
Bişey daha minnoşun sol memesinin uvunda beyz bi şişlik var sivilce gibi
Fikri olan var mı ?
Ay ne dertlenmişim
Verin ordan bi sigara
ben oturtuyorum 1 hafta sonra 5. ayına girecek artık.kızlar bebeklerinizi kucaklarınızda oturtuyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?