- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.001
Ibrahim ıbrahim maaşını alır donersin eveİzmirliler bornovada ibrahim ibrahime gidin
İsmail var hatta ona danışınn ona yaptırın
Leee 2 yıldır insan zannetmişim kendimi
Adam bile şaşırdı
Kezbandım leydi gaga oldum
Rkız milleti çenenle kaçırcan nessslan neslannnnn
Yazışın ,çalışın...
Beyin fırtınalarına devam edin bende okuyup kafama yatanı kopyalıyım
Ibrahim ıbrahim maaşını alır donersin evekac paracik verdin ama onun ustunede sac yapan olmaz
Kacmazlar pembis senin gelmeni bekliyolllaaseni bahane edip kacacaklaa bana ayip olmasin diyin
R
Benimkide erkek canim vermem ogluna oglumi
bilgelerden uzak duralım biz
Bilmem mi bir kere kestirdim o zamanlar 30 tl idi sokagimdski kadın 5 tl ye keserkensorma ...
Bu saç ve boya izmire bida dönene kadar gider gari bana
Muşta kimseciklere kestiremem vallai
Kız bi kesim yaptı 10 numra
50 tela kesimse boyayı sen düşün
Ben kocama didim valla 2 yılın acısı pis cıkıcak bey dedim..
Ayakkap mı boyyoz saç bu...
Bilmem mi bir kere kestirdim o zamanlar 30 tl idi sokagimdski kadın 5 tl ye keserkenama makasla dans ediyor adamlar modern kesimler degmisti verdiğim paraya o kadar reklamını yaptım barı bir sac boyasını belese getirselerdi gule gule uzat saclarini
He blw videoları dedinz bi öğlen kuzenimin netinden bağlanatak izledim
O aileye mi bakıcaz şimdi..bi havuç yicekti xocuk bi kilo havuç ziyan oldu be
Atamız usullerine uyucam ben..
Ha 3-5 ay geç öğrensin yimeği
Cisrik yaalnızsın izlemişsin hep kıazzzzz sen kinderi iç sesine kulak vererek büyütt bak o ne fena olcak
Efenim herşeyin fazlası zarar
bende öyle avutuyorum kendimiaaaa
bende diordum neden hiç yok ortalıkta
off yaaaa
ALLAH yardım etsin
alışırsın ilk zamanlar zorlanırsın elbette ama herşey güzel olur
olumsuz düşünceye itme kendini
geleceği içinnn
durmuş canım ama beni görünce çok heycanlandı inmedi kucağımdanYaaa Kıyamam bebis durabilmis mi sen yokken
dün başladım canım.. eşimle ağlaştık hatta evden çıkarkenNe zaman basladnz ise bende hazranda baslcam ve dusundukce kendimi kotu hissedyorum.kızmı brakip gtmek cok zor geliyo;(
benimkide kaka yapmadı 2 gündür bi ossuruyo kaka yaptı sanıyom böyle bi koku olamazBizimkinin osurma faslı yüzünden uyuyamadık bi türlü kaktık
beklediğimden daha iyi bakmıştı.. beni görünce heyecanlandı.. hemen meme istediGece yazmalarını özlemişim
Eyment nettin kız minnoşu
Kaynanana anne der bak o
Kayyınanan sana en büyük kazığı bu olur bak
Aman 20 dk bir uyanıp duruyo..benimkide kaka yapmadı 2 gündür bi ossuruyo kaka yaptı sanıyom böyle bi koku olamaz
Bi ara esim dedi keske tanissam diye ama kaldi.. Yani bi de ben cekinirim :) bana mesafesi 1saat kdar sanirim su an..kismet belki tanisiriz :)
yapmayınca pis pis kokuyobenimkide kaka yapmadı 2 gündür bi ossuruyo kaka yaptı sanıyom böyle bi koku olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?