2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben düzenli la roshe posay effaclar gel ve Duo krem kullanırdım sivilce siyah nokta fln için.hamileyken kullanmadim cillop gibiydi cildim.şimdi yine fena alnım putur putur musteri hizmetlerini aradım emziren annelere test edilmedi ama kana karismadigindan kullanmada bir sakınca yok derler aslında doktora gitmek lazım da bunun için suan çok useniyorum.bu tarz ürünler kullanan var ki suan aranızda emzirirken?

banada verdiler kullaniyorum ama ilk sutu sagip ikinci dolduğunda icir dediler her kafadan ses cikiyor yok tehlikeli falan filan sutum olduğu halde mama bile verdirmeye çalışıyorlar için rahatladı teşekkür ederim

Bu millet mamaya ne kadar merakli yahu sanki sen alcan mamayi almasını biraj anne sutu gibisi varmi yaa

inşallah ya
katı disiplin olmadanda düzenli ve donanımlı çocuk yetiştirilebildiğini gösteriyo kadın
bu arada tanışma isteği duydun mu hiç
zira hollanda küçük

Bi ara esim dedi keske tanissam diye ama kaldi.. Yani bi de ben cekinirim :) bana mesafesi 1saat kdar sanirim su an..kismet belki tanisiriz :)

Merhaba, ben altı ay önce sekiz haftalık bebişimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Tekrar hamileyim yedi haftalık.inşallah bunda her şey yolunda gider,size sorum midem bulanıyor ama kraker falan yediğimde geçiyor, tutma dediler bemde istipfar ettim ama mideme bıcak saplanır gibi oldu normal mi bukadar ağrı olması. Zorladım diye mi oldu acaba

Bende la roche posay urunleri kullaniyorum. Yuz temizleme ve nemlendirici olarak.. Bi ara agzimin icinde cok yara cikti, doktorumu aradim, aft icin pomadlar var kullanabilirmiyin diye, tabiki kullanabilirsin dedi, defalarca antibiyotik, agri kesici kullanmak zorunda kaldim ki bunlarin bile cok az miktari gectigi icin onemsemiyolar bile doktorlar. Kaldiki temizleme urunleri sampuan vs. Sanmiyorumki zarar versin...

banada verdiler kullaniyorum ama ilk sutu sagip ikinci dolduğunda icir dediler her kafadan ses cikiyor yok tehlikeli falan filan sutum olduğu halde mama bile verdirmeye çalışıyorlar için rahatladı teşekkür ederim
O kadar ufak bi kismi geciyomuski, doktorlar onemsemiyolar bile... Atma sutunu, ben hep verdim, hicbisey olmaz. Mama icecegine antibiyotikli sut icsin diyodum kendi kendime

Kızlar merhaba. Biz de 3,5 aylık olduk artık. Büyüyoruz. Buraya hiç yazmamıştım. 11 Nisanda işe başlayacaktım ama ay başına kadar ücretsiz izin aldım. Geçen gün öğleden sonra işe gitmem gerekti. Oğlumu anneme bıraktım. Zaten hemen hemen her gün sütümü sağıp stokladığım için rahat ettim. Ama oğlum onu bırakıp gittim diye ertesi gün öğlene kadar bana küstü Yüzüme bakmadı, gözlerini hep kaçırdı benden. Ben de ona neden işe gitmem gerektiğini anlattım. Anladı sanırım öğleden sonra durum düzeldi. Şimdi haftaya işe başlayacağım ve yine küserse bana diye kara kara düşünüyorum. Çok zor günler bizi bekliyor gibi geliyor. Aranızda bu gibi durumla karşılaşan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…