- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.961
banada verdiler kullaniyorum ama ilk sutu sagip ikinci dolduğunda icir dediler her kafadan ses cikiyor yok tehlikeli falan filan sutum olduğu halde mama bile verdirmeye çalışıyorlar için rahatladı teşekkür ederimBen 7 kere mastit oldum. 7 kutu antibiyotik kullandim 1000lik agumentin.
hayat sana güzel tabideli karılar sizi ...
Ne zaman basladnz ise bende hazranda baslcam ve dusundukce kendimi kotu hissedyorum.kızmı brakip gtmek cok zor geliyo;(işteyim
oğlumu çok özledim
Pembis ben burlari kolacan ediyom merak etme sendeli karılar sizi ...
banada verdiler kullaniyorum ama ilk sutu sagip ikinci dolduğunda icir dediler her kafadan ses cikiyor yok tehlikeli falan filan sutum olduğu halde mama bile verdirmeye çalışıyorlar için rahatladı teşekkür ederim
inşallah ya
katı disiplin olmadanda düzenli ve donanımlı çocuk yetiştirilebildiğini gösteriyo kadın
bu arada tanışma isteği duydun mu hiç
zira hollanda küçük
Bende la roche posay urunleri kullaniyorum. Yuz temizleme ve nemlendirici olarak.. Bi ara agzimin icinde cok yara cikti, doktorumu aradim, aft icin pomadlar var kullanabilirmiyin diye, tabiki kullanabilirsin dedi, defalarca antibiyotik, agri kesici kullanmak zorunda kaldim ki bunlarin bile cok az miktari gectigi icin onemsemiyolar bile doktorlar. Kaldiki temizleme urunleri sampuan vs. Sanmiyorumki zarar versin...Kızlar ben düzenli la roshe posay effaclar gel ve Duo krem kullanırdım sivilce siyah nokta fln için.hamileyken kullanmadim cillop gibiydi cildim.şimdi yine fena alnım putur putur musteri hizmetlerini aradım emziren annelere test edilmedi ama kana karismadigindan kullanmada bir sakınca yok derler aslında doktora gitmek lazım da bunun için suan çok useniyorum.bu tarz ürünler kullanan var ki suan aranızda emzirirken?
O kadar ufak bi kismi geciyomuski, doktorlar onemsemiyolar bile... Atma sutunu, ben hep verdim, hicbisey olmaz. Mama icecegine antibiyotikli sut icsin diyodum kendi kendimebanada verdiler kullaniyorum ama ilk sutu sagip ikinci dolduğunda icir dediler her kafadan ses cikiyor yok tehlikeli falan filan sutum olduğu halde mama bile verdirmeye çalışıyorlar için rahatladı teşekkür ederim
Eğer 2 ayını bitirdiyse 8 saat eğer 2. Ayını doldurmadıysa 6 saatArkadaşlar bebisleriniz gece kac saat emmeden uyuyo ve uyuyabilir bilginiz varmi
Agumetin kullandım b grubu ilaç ondan dolayı emziren bayanlarda kullanıyorAcil yardıma ihtiyacım var disim apse yaptı antibiyotik verdi dis hekimi kimi sute gecer kimi gecmez diyor kimi zorla mama verdirmek istiyor emziripte antibiyotik kullanan var mi acaba
Işte işgüzarlık yapacaklar ya kpeder bunu söyleyen zaten
Bu millet mamaya ne kadar merakli yahu sanki sen alcan mamayi almasını biraj anne sutu gibisi varmi yaa
Tesekkur ederim emziricem zaten artık kim ne derse desinAgumetin kullandım b grubu ilaç ondan dolayı emziren bayanlarda kullanıyor
Dunden beri bir sürü sut attim korkuttular sanki mamada hiç kimyasal yok cok haklısın tesekkur ederimO kadar ufak bi kismi geciyomuski, doktorlar onemsemiyolar bile... Atma sutunu, ben hep verdim, hicbisey olmaz. Mama icecegine antibiyotikli sut icsin diyodum kendi kendime
I
Işte işgüzarlık yapacaklar ya kpeder bunu söyleyen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?