- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.981
seninkinin adı bilge miBenim kızım da gündüzleri kucağımda uyuyor ve en fazla 20 dk sürüyor uykusu. Ne ev işi ne başka bişey yapabiliyorum o ndnle. Eşimde sağolsun çok yardımcı olur(!)Duşa girmek bile lüks. Banyoya gircm Bilge ye bak diyorum, uyuyunca gir diyor Ben de uyutuyorum bir saat çıkmıyorum banyodan Bilge ztn 20 dk uyuduğu için bakmak zorunda kalıyor
Valla ben bugün temizlik yaptim canim bebisle biraz zor ama bende gitmeyi düşünüyorum cesaret yok vallaselam anneler, nasılsınız? biz bugün bol bol gezdik. ben kuaföre gittim saçlarıma balyaj attırdım
eşimde bebişe baktı kuaförde
yanında biri olması lazımValla ben bugün temizlik yaptim canim bebisle biraz zor ama bende gitmeyi düşünüyorum cesaret yok valla
ben kullanıyorum. yeniledik hattakızlar aranızda minnoşa avent soothie emzik kullanan var mı
çok istiyorum emziklerin boşluk kısmından çok tatlı duruyolar
ama sanki burunlarına çok baskı yapıyomuş gibi duruyo ya
memnun musunuz
bi de şu çıngıraklı oyuncaklı çorap ve bileklikden almak istiyorum
yanında biri olması lazım
yoksa zor
Sihhatler olsunnn :) yenilenmissindir simdi.. Iki gun once kuzendeyken ben de sacimi kestirdim. Baya uzamisti,uclardan bi 10-12cm aldirdim sanirmyanında biri olması lazım
yoksa zor
sağ ol sanada. valla hemde ne rahatladımSihhatler olsunnn :) yenilenmissindir simdi.. Iki gun once kuzendeyken ben de sacimi kestirdim. Baya uzamisti,uclardan bi 10-12cm aldirdim sanirmacik renkti boyadan kalma,yipranmis saclar gidince ne rahatladim oglana da kuzenim bakti allahtan cok akilliydi
Evet kızımın adı Zeynep Bilge :) neden öyle sordun yoksa senin adın mı?seninkinin adı bilge mi
benımkınin de bilgeEvet kızımın adı Zeynep Bilge :) neden öyle sordun yoksa senin adın mı?
Aaaa bilmiyordum :) çok seviyorum Bilge isminibenımkınin de bilge
Sezeryandan sonra enfexia diye bi antibiyotik kullandım. Doktor süte geçer ama zararı yok demişti emzirmiştim.Tesekkur ederim emziricem zaten artık kim ne derse desin
Yok mu bir bilenAcil yardim
Bebegimin kakasinda mukus ve azicik yarim santim kadar kilcal seklinde Kan gordum, Gazi da vardi kopuk kopuk 2 kez cikardi alttan. Nesesi yerinde, yalniz burnu tikali oluyor geceleri. Arada hapsuruyor biraz usutmus. Kakasinda buna benzer seyle karsilasanlar vardi neden oluyormus bana yardim edin lutfen
Kız ayacıklarım ağrıyo valla yatağa yatıncahayat sana güzel tabi
gezion efil efil
bizde buralarda kafamızda deli sorular dolanıoz
Pembis ben burlari kolacan ediyom merak etme sengezmene bak minnaki kokla
selam anneler, nasılsınız? biz bugün bol bol gezdik. ben kuaföre gittim saçlarıma balyaj attırdım
eşimde bebişe baktı kuaförde
Bilge kağan koycam ben bidakinebenımkınin de bilge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?