2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bagarsak gurul gurul bitmedi gitti lanettt 6,5 kg canim iyi mi? 500 gr almis bu ay, doktor aynen devam anne sutune dedi. 61cm olmus. Seninki ne alemde? Bu findiklarin kilolalarida yakin dogdular buyuyolar beeee

Bagarsak gurul gurul bitmedi gitti lanettt 6,5 kg canim iyi mi? 500 gr almis bu ay, doktor aynen devam anne sutune dedi. 61cm olmus. Seninki ne alemde? Bu findiklarin kilolalarida yakin dogdular buyuyolar beeee
benımkı de 6,55
1 kilo almıs dedi hemşire. bence yanlıs hesap yaptı yaa. tartı yanlıs gibime geldı anlamadım. cuma doktora gıdıcez görücez bakalım dogru mu. boyu da 63 cm ölçtü

4-6 arası ayda 500 normalmiş bu arada.

Dogum kilolalarini 2 ye katlarlarsa 6 ayda iyiymis. O zaman siniri gectik olcumler tuhaf zaten ya cok takilmiyorum acikcasi, gecen hafta 62 cm olcmustunuz dedim bende bugun, senin kiz durmuyoki diyor dusun yani

Dogum kilolalarini 2 ye katlarlarsa 6 ayda iyiymis. O zaman siniri gectik olcumler tuhaf zaten ya cok takilmiyorum acikcasi, gecen hafta 62 cm olcmustunuz dedim bende bugun, senin kiz durmuyoki diyor dusun yani
bende öyle
kız cocukları erkeklere göre daha minyon olurlar.
şükür bu halimize

Benim fındık kalkamadigi icin cildiriyor nerdeyse kalkip yurucek

Haha benimki de oyle.. Altini actigim komidininde hep belinden basindan tutup kaldirirdim ama simdi kendi basini kaldiriyor,ellerini tutup nerdeyse hoopp kalkcak iki kez dikkatlice yaptim basini kaldirdi hemen arkasindan tuttum :) bunlar tezcanli cikti masallah

Benim için bu çok zor bence ya 4240 doğdu 2 ay sonra 8500 kilo olması gerek bu durumda ama suan ztn 6500 fln olsa gerek 3. Ay dan sonra hiç kilo alamadı ishalden.lanet rota!4 mayısta tam 4 aylık olacak.bence 2 ayda zor alır o kadar kilo

Benim arkadaşım hiç vermedi hem de çocugu 32 haftalik doğmuştu tüp bebek ve sadece mama ile besleniyordu.ben şampuan bile parabensiz kullanırken parabenli bi damla vermem dedi.çocuğu 1.5 yaşında gayet saglikli

Nuk kauçuk damaklı biberon siparis ettim bakalım nolcak bizim bıdik bu biberonu da almazsa yuh diyecegim suan 3 farklı biberon var nuk ile 4 olacak
Ah canm inşallah tutar ben nuk,avent,wee,bakkal emdiği olmak üzere beş tane denedim hiçbirini tutmadi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…