- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.301
aynen. sanki hep bu şekildeymişim giib gelıyorBende rahat rahat takiliyodum daha bu gelmez diyehey gidi... 180 derece hayatimiz degisti be...
Bagarsak gurul gurul bitmedi gitti lanetttvegaferon. hiçbirini şuan vermeyi düşünmüyorum. ek gıdaya başlamadan kabızlıkla uğraşamam
benım bildiğim anne sütü alan bebeğin asıl almaması gerek :=)
mide gazı sanırım? kaç kilo senınkı şuan*
benımkı de 6,55Bagarsak gurul gurul bitmedi gitti lanettt6,5 kg canim iyi mi? 500 gr almis bu ay, doktor aynen devam anne sutune dedi. 61cm olmus. Seninki ne alemde? Bu findiklarin kilolalarida yakin dogdular buyuyolar beeee
Hamilelikten fena sut isi varmis... Yasayarak gordukaynen. sanki hep bu şekildeymişim giib gelıyor
Dogum kilolalarini 2 ye katlarlarsa 6 ayda iyiymis. O zaman siniri gectikbenımkı de 6,55
1 kilo almıs dedi hemşire. bence yanlıs hesap yaptı yaa. tartı yanlıs gibime geldı anlamadım. cuma doktora gıdıcez görücez bakalım dogru mu. boyu da 63 cm ölçtü
4-6 arası ayda 500 normalmiş bu arada.
bende öyleDogum kilolalarini 2 ye katlarlarsa 6 ayda iyiymis. O zaman siniri gectikolcumler tuhaf zaten ya cok takilmiyorum acikcasi, gecen hafta 62 cm olcmustunuz dedim bende bugun, senin kiz durmuyoki diyor dusun yani
Aynen cok sukur...bende öyle
kız cocukları erkeklere göre daha minyon olurlar.
şükür bu halimize
Benim fındık kalkamadigi icin cildiriyor nerdeyse kalkip yurucek
Benim için bu çok zor bence ya 4240 doğdu 2 ay sonra 8500 kilo olması gerek bu durumda ama suan ztn 6500 fln olsa gerek 3. Ay dan sonra hiç kilo alamadı ishalden.lanet rota!4 mayısta tam 4 aylık olacak.bence 2 ayda zor alır o kadar kiloDogum kilolalarini 2 ye katlarlarsa 6 ayda iyiymis. O zaman siniri gectikolcumler tuhaf zaten ya cok takilmiyorum acikcasi, gecen hafta 62 cm olcmustunuz dedim bende bugun, senin kiz durmuyoki diyor dusun yani
Benim arkadaşım hiç vermedi hem de çocugu 32 haftalik doğmuştu tüp bebek ve sadece mama ile besleniyordu.ben şampuan bile parabensiz kullanırken parabenli bi damla vermem dedi.çocuğu 1.5 yaşında gayet sagliklivegaferon. hiçbirini şuan vermeyi düşünmüyorum. ek gıdaya başlamadan kabızlıkla uğraşamam
benım bildiğim anne sütü alan bebeğin asıl almaması gerek :=)
mide gazı sanırım? kaç kilo senınkı şuan*
Ah canm inşallah tutar ben nuk,avent,wee,bakkal emdiği olmak üzere beş tane denedim hiçbirini tutmadiNuk kauçuk damaklı biberon siparis ettim bakalım nolcak bizim bıdik bu biberonu da almazsa yuh diyecegim suan 3 farklı biberon var nuk ile 4 olacak
http://www.eczanem.com.tr/tr/floradix-liquid-iron-vitamin-formula-demir-surubu-250-ml--uBenim arkadaşım hiç vermedi hem de çocugu 32 haftalik doğmuştu tüp bebek ve sadece mama ile besleniyordu.ben şampuan bile parabensiz kullanırken parabenli bi damla vermem dedi.çocuğu 1.5 yaşında gayet saglikli
Ferrum kan damlasi kullandim yemyesil kaka yapti icmediginde normale döndü.http://www.eczanem.com.tr/tr/floradix-liquid-iron-vitamin-formula-demir-surubu-250-ml--u
bak bu parabensiz ve tamamen dogal. 2-3 ay sonra bundan almayı düşünüyorum.
demir oldugu için normal. ama yeşil olması normal mi bilmiyorum. genelde siyah olur.Ferrum kan damlasi kullandim yemyesil kaka yapti icmediginde normale döndü.
3 aylikdemir oldugu için normal. ama yeşil olması normal mi bilmiyorum. genelde siyah olur.
kaç aylık bebişin?
neden 3 aylık bebeğe demir kullanıyosun? tahlil falan mı yapıldı?3 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?