- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.321
Benimki kendinu tutsa yürüyecek valla azim var bakalim nolcekHaha benimki de oyle.. Altini actigim komidininde hep belinden basindan tutup kaldirirdim ama simdi kendi basini kaldiriyor,ellerini tutup nerdeyse hoopp kalkcakiki kez dikkatlice yaptim basini kaldirdi hemen arkasindan tuttum :) bunlar tezcanli cikti masallah
şampuan ve sabun sebamedKızlar Bebeğinizin banyo yaptırırken hangi ürünleri kullanıyorsunuz ve ne ile yikiyorsunuz sünger vs gibi. Marka olarak tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz? Ben bioderma abc kullanıyorum hem vücut hem saç icin.başkada bisey kullanmiyorum sabun vs...vücudunu yıkarken de başta sadece elimi kopurtup yikiyodum suan yumuşacik el orgüsu bir bezle yikiyorum. Sonra da Nivea bebek yağıyla hafif masaj yapıyorum. Yüzüne vücuduna nemlendirici vs bişey sürmuyorum.sizler de paylaşabilir misiniz
Canim ılık suya sok dicem ama asi oldu degilmiateşimiz oldu 37,5
evet. bu sefer ateş düşürücü vermıycem. diğerinde agrı için vermiştim. maşallah huysuz değil. vücut dirensinCanim ılık suya sok dicem ama asi oldu degilmi
Canim atesine cok dikkat et allah muhafaza havale gecirebiliyor ılık bez koy vücudunaevet. bu sefer ateş düşürücü vermıycem. diğerinde agrı için vermiştim. maşallah huysuz değil. vücut dirensin
sabun sebamed sampian uni baby ben de el orgusu bezleyikorum.arada karnina zeytinyağ ile masaj yapıyorumKızlar Bebeğinizin banyo yaptırırken hangi ürünleri kullanıyorsunuz ve ne ile yikiyorsunuz sünger vs gibi. Marka olarak tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz? Ben bioderma abc kullanıyorum hem vücut hem saç icin.başkada bisey kullanmiyorum sabun vs...vücudunu yıkarken de başta sadece elimi kopurtup yikiyodum suan yumuşacik el orgüsu bir bezle yikiyorum. Sonra da Nivea bebek yağıyla hafif masaj yapıyorum. Yüzüne vücuduna nemlendirici vs bişey sürmuyorum.sizler de paylaşabilir misiniz
Keşke kendi evinde yapsaydin canim daha rahat hareket ederdin çocukta perisan olmazdi yarin hep bebeginin yanibda ol yanliz birakna onu inşallah atlatip evine donersin gerilme bebis hissediyo unutmaYarin paşamin mevlütu var kaynanamda olacak illa yemek yapacam diye tutturdu iki gündür beni mahvrtti yorgunluktan bittim vucudum beni tasimiyor artik kendi evimde olsa daha iyiydi of ofpeşinde koşmaktan bir de hızlı olsa yok yok yavaş yavaş daha çok yoruyor benim herşeyim hızlıdır ya yavas insanlardan nefret ediyorum bir de cok kalabalık olacak paşam da durmadı yine uyku düzeni kalmadı burada sesten uyumuyor beni özlüyor mrmeyi bırakmıyor beni görünce yavrum benim yarin bitsin evini özledim
Evet tahlil sonucu basladimneden 3 aylık bebeğe demir kullanıyosun? tahlil falan mı yapıldı?
genelde 4. ay başlatırlar
koydum ama geçmedi. yükseldi biraz 37.8 olduCanim atesine cok dikkat et allah muhafaza havale gecirebiliyor ılık bez koy vücuduna
Incelt üstünu canim ver ates düşürücü birsey olmaz ayaklari soguksa atesi var ısıt ayaklarini bebe aspirinini suya kat koy vücuduna idkak bezlw koy duser o henen yap bence yinede sen bilirsinkoydum ama geçmedi. yükseldi biraz 37.8 oldu
38 oldu. incelttim üstünü. biraz ılık suyla sildim vücudunuSurrender
Geçmiş olsun cnm.
Bebeğinin kıyafetlerini incelt.
38i geçerse 2cc calpol ver. En erken 6 saat sora tekrar verebilirsin eğer atesi 38 üstü ise.
Yüksek atesi 39 a kadar tolere edebilirmis bebekler. 38i geçmeden ilaç vermemek gerekiyormuş. Atesin yükselme hızını yavaşlatmak gerekiyormuş havaleyi önlemek icin. Bebegi rahatlatmak için de onun soğuk yerlerini (el,ayak gibi) ısıtmak, sıcak yerlerini (bas, gövde) de serinletmek gerekiyor. Tüm bunlara rağmen ateş
39u bulursa ya da 3 günden uzun sürerse mutlaka doktor Kontrolü gerekli.
Çok geçmiş olsun. Dilerim atesi 38i bulmaz.
Sebamet şambuan- vücüt losyonu- Bebek yapı- bebekler için yüz kremi hepsi sebamet doğal süngerKızlar Bebeğinizin banyo yaptırırken hangi ürünleri kullanıyorsunuz ve ne ile yikiyorsunuz sünger vs gibi. Marka olarak tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz? Ben bioderma abc kullanıyorum hem vücut hem saç icin.başkada bisey kullanmiyorum sabun vs...vücudunu yıkarken de başta sadece elimi kopurtup yikiyodum suan yumuşacik el orgüsu bir bezle yikiyorum. Sonra da Nivea bebek yağıyla hafif masaj yapıyorum. Yüzüne vücuduna nemlendirici vs bişey sürmuyorum.sizler de paylaşabilir misiniz
Aman dikkat özellikle gece uykuya daldı bişeyi yok diye düşünme Yüksek Ateş sersemlik ve uyku yapar38 oldu. incelttim üstünü. biraz ılık suyla sildim vücudunu
ateş düşürücüyü komsuya vermıstımAman dikkat özellikle gece uykuya daldı bişeyi yok diye düşünme Yüksek Ateş sersemlik ve uyku yapar
En lazım zamanda ateş düşürücü gitmiş. Çok merak ettim geceyi nasıl atlattinizateş düşürücüyü komsuya vermıstım
geri gelmedi daha. aradım uyuyor sanırım. ama uykusu zaten var coktan gece uykuusna yatması lazımdı
ayakta tuttum 2 saattir
geçmiş olsun canım şimdi nasıl38 oldu. incelttim üstünü. biraz ılık suyla sildim vücudunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?