2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Carters amerikadan kıyafet getiren anneler acil sorum olacak yaz için kaç aylık getirttiniz salopetler kısa kollular vs kaç ay getirtmeli ?

ateşimiz oldu 37,5

Benimkinin atesi nerdeyse hep 37.5-37.6 valla.. Noldu okumadim ileriyi de ins atesi cikmamistir

Gordum simdi,bizimki 38olmustu asidan sonra,hicbise vermediydim ama nolur nolmaz die fitil almistik. 5saat sonra asiri aglayinca fitil vermistim.. Ins gecip gider..

Sanirim butun bebekler evinde rahat ediyor. Sese hic gelemiyorlar.. Cabucak gecsin de evine don rahat etsin pasacik.. Benmki babasi gunduz evdeyken bile uyumuyor hem o var die hem de ikimiz ister istemez konusyoz yani.. Ama gunduz baabsi evde yoksa paso uyuyor..

Sur geçmiş olsun inşallah ateşi dusmustr. Şimdi nasil

Canım o benim bebeğim de aylardır vardı ne yapsam geçmedi. Daha yeni yeni kendi gecti

vücuduna ıslak pamuk yaptım .biraz düşürünce uyuttum. şurup kullanmadık komsudan dolayı
38,5 olunca vericektim zaten. huysuzluk falan da olmadı

Verdi ölçüleri mesela kendi kızı 7200 kiloymus 9 aylık giydiriyormus o sebeple yaz için 12 ay iyi olur gibi düşündüm kalıpları darmis.
kalıplar dar ama uzun alt kısımları. bende 2-3 tane çıt çıtlısı var hala gıydırıyorum
çoğu çıt çıt uzanmadıgı için olmuyıor artık, ama bu hala oluyor

Carters amerikadan kıyafet getiren anneler acil sorum olacak yaz için kaç aylık getirttiniz salopetler kısa kollular vs kaç ay getirtmeli ?
slm canım jokerde carters marka kıyafetleri gördüm geçen gün.gitme şansın varsa en azından bedenleri canlı olark görürsün.internette olan tüm modeller yok bi kaç çeşit vardı burada

Üzülme bacım en azından bir tane var ya yeri geliyor biride bir binide bir

elimden geldiğince bildiklerimi aktarmaya calısıyorum işte
Hamilelikte beri çok güzel paylaşımların oldu sur çok sağol
Keşke facede ki grubada gelsen anlık paylaşımlar oluyor
Pembe geldi ama pek aktif degil
Bu arada Sophie zürafa diş kasiyici hakkında ne düşünüyorsun

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Emzirmek icin amuda kalkmadigim kaldi... Ama onu yapsam artik onu da yemicek... Artik ne kadar zorladiysam cocugu memeyi gorunce aglamaya basliyo zorlamiyorum 2-3tur.. Ne olacak boyle bilmiyorum... Artik 5 saati bulunca acligi biberonla verdim sagip ... Sabah saatlerinde ben galip geliyorum sonra aksama kadar onun dedigi oluyo... Birakacak diye odum kopuyo ya...

Canim bibrronami alisti acaba biberondan cok geliyor benimkide yapiyo kasikla vermeye basladim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…