- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.341
Sur geçmiş olsun inşallah ateşi dusmustr. Şimdi nasil38 oldu. incelttim üstünü. biraz ılık suyla sildim vücudunu
Canım o benim bebeğim de aylardır vardı ne yapsam geçmedi. Daha yeni yeni kendi gectikızlar oğlumun burnundan hırıltı geliyo temizlesemde geliyo ne olabilir acaba
ateşimiz oldu 37,5
Yarin paşamin mevlütu var kaynanamda olacak illa yemek yapacam diye tutturdu iki gündür beni mahvrtti yorgunluktan bittim vucudum beni tasimiyor artik kendi evimde olsa daha iyiydi of ofpeşinde koşmaktan bir de hızlı olsa yok yok yavaş yavaş daha çok yoruyor benim herşeyim hızlıdır ya yavas insanlardan nefret ediyorum bir de cok kalabalık olacak paşam da durmadı yine uyku düzeni kalmadı burada sesten uyumuyor beni özlüyor mrmeyi bırakmıyor beni görünce yavrum benim yarin bitsin evini özledim
ben daha almadım, alınca 6-9 aylık alıcam çıt çıtlı badileri. satıcı sana ölçü verir zatenCarters amerikadan kıyafet getiren anneler acil sorum olacak yaz için kaç aylık getirttiniz salopetler kısa kollular vs kaç ay getirtmeli ?
Sur geçmiş olsun inşallah ateşi dusmustr. Şimdi nasil
Canım o benim bebeğim de aylardır vardı ne yapsam geçmedi. Daha yeni yeni kendi gecti
Benimkinin atesi nerdeyse hep 37.5-37.6 valla.. Noldu okumadim ileriyi de ins atesi cikmamistir
Gordum simdi,bizimki 38olmustu asidan sonra,hicbise vermediydim ama nolur nolmaz die fitil almistik. 5saat sonra asiri aglayinca fitil vermistim.. Ins gecip gider..
Verdi ölçüleri mesela kendi kızı 7200 kiloymus 9 aylık giydiriyormus o sebeple yaz için 12 ay iyi olur gibi düşündüm kalıpları darmis.ben daha almadım, alınca 6-9 aylık alıcam çıt çıtlı badileri. satıcı sana ölçü verir zaten
kalıplar dar ama uzun alt kısımları. bende 2-3 tane çıt çıtlısı var hala gıydırıyorumVerdi ölçüleri mesela kendi kızı 7200 kiloymus 9 aylık giydiriyormus o sebeple yaz için 12 ay iyi olur gibi düşündüm kalıpları darmis.
slm canım jokerde carters marka kıyafetleri gördüm geçen gün.gitme şansın varsa en azından bedenleri canlı olark görürsün.internette olan tüm modeller yok bi kaç çeşit vardı buradaCarters amerikadan kıyafet getiren anneler acil sorum olacak yaz için kaç aylık getirttiniz salopetler kısa kollular vs kaç ay getirtmeli ?
peki normalde fiyatlar 80 tl civarı 2li 3lü takımlar.sen kaça aldın nette kaça canım?kalıplar dar ama uzun alt kısımları. bende 2-3 tane çıt çıtlısı var hala gıydırıyorum
çoğu çıt çıt uzanmadıgı için olmuyıor artık, ama bu hala oluyor
kendi sayfasında o fiyata. instagramda başka sayfalar var genelde fiyatları, 45-50-55-65 arası. setler 55 e satılıyor.peki normalde fiyatlar 80 tl civarı 2li 3lü takımlar.sen kaça aldın nette kaça canım?
Üzülme bacım en azından bir tane var ya yeri geliyor biride bir binide bir8 yaşında ocak doğumlu bir oğlum var. Yine ocakta doğum yapmak çok isterim. Ama bir yıldan fazla oldu korunmuyoruz. Ama olmuyor. Geçen ay test yaptırdım östrojen sınırda düşük çıktı. Doktor hormon ilacı verdi. Başka bir doktora sordurdum. Sınırda düşük çıktığı için almamı önermemiş. O sebeple onuda kullanmadım. Benim pek ümidim kalmadı artık. Benim istememden çok oğlum kardeş istiyor. Artık hayırlısı. Nasip kısmet...
Hamilelikte beri çok güzel paylaşımların oldu sur çok sağolelimden geldiğince bildiklerimi aktarmaya calısıyorum işte
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBeyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.
Diren bilgeevet. bu sefer ateş düşürücü vermıycem. diğerinde agrı için vermiştim. maşallah huysuz değil. vücut dirensin
Emzirmek icin amuda kalkmadigim kaldi... Ama onu yapsam artik onu da yemicek...Artik ne kadar zorladiysam cocugu memeyi gorunce aglamaya basliyo zorlamiyorum 2-3tur.. Ne olacak boyle bilmiyorum... Artik 5 saati bulunca acligi biberonla verdim sagip ... Sabah saatlerinde ben galip geliyorum sonra aksama kadar onun dedigi oluyo... Birakacak diye odum kopuyo ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?