- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.421
Uyku uyumadik tabiki canim su anda boyleyim tabi sen uyudun hava atiyon heee
Maşallah senin yavruyaHee uyudum ben :) ama cocuk saga sola donse hep uyanigim.. Gece de 2kez uyaniyor,yarim saat-45dk emzir dalsin olayi.. Kiyam niye uyumadi minnosss
saat 21:00 da hep loş ışıklı olan yatak odasındaki beşiğine kundak yaparak yatırdım.. gece uyandığında hiç konuşmadan emzirip yatağa geri koydum hafif salladım uyudu hep.. şimdi hep saat 21:00 de uyumak istiyor ve gece 1 kere uyanıp emip yatıyor..Hangi yöntemi uyguladın
bende e bebekten aldım 150 ye aldım galibacanım kaça aldın şuan e bebekte 172 TL imiş
maşallah deyin deseydin utanırlardı belkiDun bir komsunun kurani vardi oglum nazar oldu kirpikleri uzun yavrumun ay ne guzel dedilersabaha karsi uyudu zati gozleri capaklanmis akiyor yavrumun bi maşallah fiyin dimi ama yok cikarmicam bir daha topluma
sağa sola dönüyor muHee uyudum ben :) ama cocuk saga sola donse hep uyanigim.. Gece de 2kez uyaniyor,yarim saat-45dk emzir dalsin olayi.. Kiyam niye uyumadi minnosss
maşallah deyin deseydin utanırlardı belki
Tebrik ederim enisteyiDün evde kaynanam çocuğu sürekli ayağında sallayarak uyutmuş çocuk gözünü açtığı an sallayıp geri uyutmuş..eşim çok kızmış napion sen diye.. böyle alıştırıp sonra annesine rahat vermez demiş .. Kaynanam mırın kırın etmiş.. aferin yiğidim dedim
evet çocuk ayakta buu da el işi yaptı herhal eşimde kızmış .. eve gidince bende kızdım.. bugün odasında yatırmışTebrik ederim enisteyicicuk biraz yorulsun yani dimi alisinca ayaktan baska yerde uyumaz tepkinizi koyun kendi rahati icin mi uyutuyomus acep
Oyle herkes bebek bakar tepkinizi koyun sizin kuralkariniza gire buyusun benim buyuk simdi dinlemiyor beni dedesi babannesi cok simarttilar simdi ben cekiyorumevet çocuk ayakta buu da el işi yaptı herhal eşimde kızmış .. eve gidince bende kızdım.. bugün odasında yatırmış
Lansinoh çift pompa kullanıyorum memenunum ama sutun biraz azsa genel olarak çok guclu çekmez benim tek meme oyle oldugu icin onu daha az cekiyorarkadaslar elektrikli süt sağma makinası kullanan var mı lansinoh nasıl ? işe başlayacağım acil almam lazım...
3 ay var.. Insallah alisir ..Sadece meme ztn kendisi meme aşığı. Ne meme varmış bende diyorum yani şakır şakır süt de gelmiyo yani.ekmegini taştan çıkarıyor. 24 saat memede yaşayabilir. İşe ağustosta başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorum çok zor
Bende onumuzdeki hafta icin dusunuyorum mevlut. Cocuk perisan olacak. Simdi yazini da gordum hepten bunalima girdim, allah gunah yazmasinMevlit bitti bende bittim sanırım çok kalabalıktı paşam 3 gündür gece gündüz uyumadi is derken iyice düzen bozuldukaynanamda yaptık ama kendi evimde yqpsam daha az yorulurdum o kadar çok kıyafet geldi ki butik acacam kaunanqmla da aram biraz bozuldu bebek ağlıyor uyuyacak Neslihan nerde nerde deyip duruyor al bebeğe bak dedim sinirlendim ya Neslihan hic oturmadı düşünen yok gorumceme sürekli cok yoruldun deyip duruyor tabı kendi kızı sabah da evime geldim temizlik de ona kaldı bittim ne yapiyim zaten paşam durmuyor dünden beri nazar degdi çok tatli. Dediler durmuyor uyanınca emiyor bir daha emziremedim bugün aglaya aglaya uyudu biraz önce umarım düzene girer canım çok sıkkın
Bende ruh hastasi oldum bu konuda. Ceken biz oluyoruz cunku... Oylede yabani olurlar hic sevmemDun bir komsunun kurani vardi oglum nazar oldu kirpikleri uzun yavrumun ay ne guzel dedilersabaha karsi uyudu zati gozleri capaklanmis akiyor yavrumun bi maşallah fiyin dimi ama yok cikarmicam bir daha topluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?