2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benmki de ayni niye boyle yapiolar anlamiyorum. Doktorum 3 saat ara ver oyle emzir dedi siz kac saatte bir veriyosunuz?
Kilo alimi iyiyse mama vermeyin bnce.

Uyku egitimini arastiriyorum da 3.aydan sonra baslayabilirsiniz deniyor. Biz de 3ayi doldurcaz bikac gun sonra.. Uyku duzeni egitimi veren oldu mu aranizda annisler? Ya da ne dusunuyosunuz? Ben daha erken diye dusunuyorum ama bakalim

Benmki de ayni niye boyle yapiolar anlamiyorum. Doktorum 3 saat ara ver oyle emzir dedi siz kac saatte bir veriyosunuz?
Kilo alimi iyiyse mama vermeyin bnce.
Ya aslinda her uyudugunde ve her uyandigjnda emziriyorum ama yari uysnik halinde emiyor yoksa yok anlamadim yani ac olsa aglar rahatsiz olur diyorlar ama kilo alimi sknti memeyi artik oyun halinde veriyorum havuc cilek salatalik yalatiyorum sonra memeyi tikiyorum ins birakmaz memeyi ondan korkuyorum

csyrc ben 1 aylıkken başladım.. maşallah maşallah şimdi rahatım

Sukur canim guzel ins hep boyle devameder.. Evet arkds da sormus neyaptin diye.. Her bebek ayni yontemi kabul etmez,her anneye de uymayabilir ama ornek olsun:) ya agliyor hep kucagimda uyumak istiyor.. Artik saatleri hemenhemen ayni gun icinde veya aksam ama yataginda degil gunduzleri.. Nasil olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…