- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.381
Hangi biberonu versem de almıyor ne anne sütü ne mama.herkesin derdi farklı atom.ise başlayınca nolacak böyle bilmiyor. Biberon koleksiyonu yaptım resmenEmzirmek icin amuda kalkmadigim kaldi... Ama onu yapsam artik onu da yemicek...Artik ne kadar zorladiysam cocugu memeyi gorunce aglamaya basliyo zorlamiyorum 2-3tur.. Ne olacak boyle bilmiyorum... Artik 5 saati bulunca acligi biberonla verdim sagip ... Sabah saatlerinde ben galip geliyorum sonra aksama kadar onun dedigi oluyo... Birakacak diye odum kopuyo ya...
Çocuklar da ret dönemi vardır 10 günle 1 ay sürer senin ki bence ona girmiş zorlama uykusunda beslemeye çalış Yemekten soğumasın yemek aralık saatlerını uzatGunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
sağ ol canım. pek bi mazlum
Cenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiiiYani kotu baktigindan degil ama kadinin huyu cok pis. Devamli bi suzme halinde hem cocugu hem beni
bak ben bunu okurum başını okşayıp. hatta eşimde ezberledi o da okurCenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiiiYani kotu baktigindan degil ama kadinin huyu cok pis. Devamli bi suzme halinde hem cocugu hem beni
kulak olmasın?Insallah ya... Valla tukendim artik
kaşıkla sabır mı kalır. alışmaz öyle günde 1-2 seferdenCanim bibrronami alisti acaba biberondan cok geliyor benimkide yapiyo kasikla vermeye basladim ben de
demirden dolayı kabız olmasın çok normal maalesef.Simdi de kaka problem catir catir yapardi bebesim saglik ocagindan kan damlasi verdiler yan etkilerine baktim kabizlik kotu kotu koyu renk kaka diyodu verdim damlayi neyse kabiz olmadi devam ettim bende sonra sonra biriktirip bi seferde yapmaya basladi derken bir bucuk gun yapmadi panik ben gecenin yarisi esime fitil aldirdim ama kullanamadim kaynnam geldi ertesi gun kizdi bana fitili koyduk esimle hemen yapti. 3 gun gene yapmadi dun yine geldiler bebis kaka yapmadi deyince yine kizdilar bize ama bu kez beklemek istedim neyse bu sabah yapmis sukur sizinkiler ne durumda sadece bizim basimiz da mi bu 1hafta sonra 5. Aya gircez
Olabilir canim gaz sıkıntısı benimkide kavga ediyoben kasikla veriyorum bazen pislayarak emziriyorumGunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
Biraz gec geçiyor ama biz birz gec yaptik tulbentle bude su icir kalinti olunca tekrarliyorSagol canim bende aldim mikostatin kullaniyorum simdi tekrarlamaz umarim
Canim her zaman degil arada zaten sagmiyorum ben nemeden emiyo bogustugumuz zanan sagip kssikla veririmkaşıkla sabır mı kalır. alışmaz öyle günde 1-2 seferden
Ben memeyi biberonu zor veriyorum. Kasikla iskence gibi yaOlabilir canim gaz sıkıntısı benimkide kavga ediyoben kasikla veriyorum bazen pislayarak emziriyorum
Dun doktor muayene etmese olabilir dicem de bakti ona dakulak olmasın?
Bende felak nas ayet el kursi okurum. Kapsamli bi okuma lazim bizebak ben bunu okurum başını okşayıp. hatta eşimde ezberledi o da okur
Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh.”
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem), Hasan ve Hüseyin (Radiyallahu Anhuma)’yı:
“Sizi, her şeytan ve haşereden, her kötü gözden Allah’ın noksansız kelimelerine sığındırırım” diyerek dua ederdi.
Buhari 4/119
Aynen dediklerini yapiyorum bende.. 4-5 saati buluyo beslenmesi, ya uyuyacakken ya uyanirken oluyo hep.. Cok yorucu..Çocuklar da ret dönemi vardır 10 günle 1 ay sürer senin ki bence ona girmiş zorlama uykusunda beslemeye çalış Yemekten soğumasın yemek aralık saatlerını uzat
Eskidende anneler bu kadar ugrasiyomuymus bilmiyorumki... Takir takir dogurup bakmis milletHangi biberonu versem de almıyor ne anne sütü ne mama.herkesin derdi farklı atom.ise başlayınca nolacak böyle bilmiyor. Biberon koleksiyonu yaptım resmen
Bende sanirim senin gibi yapacagim sur zaten onu ver bunu ver mahvoldu cocuklardemirden dolayı kabız olmasın çok normal maalesef.
ben uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. 7. ayda bi kan tahlılı yaptırıp bakarız kanına, düşük çıkarsa veririm.
Meme aliyomu peki? Suan nasil besleniyor? Ise nasil baslayacaksin?Hangi biberonu versem de almıyor ne anne sütü ne mama.herkesin derdi farklı atom.ise başlayınca nolacak böyle bilmiyor. Biberon koleksiyonu yaptım resmen
aynen. bir de şaibeli zaten çoğu ilaç. böyle ilaçları bebeklerımıze yakıstııryorlar. sorsan kendi kullanmamıstır, ya da özeldirBende sanirim senin gibi yapacagim sur zaten onu ver bunu ver mahvoldu cocuklar
Sadece meme ztn kendisi meme aşığı. Ne meme varmış bende diyorum yani şakır şakır süt de gelmiyo yani.ekmegini taştan çıkarıyor. 24 saat memede yaşayabilir. İşe ağustosta başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorum çok zorMeme aliyomu peki? Suan nasil besleniyor? Ise nasil baslayacaksin?Birde sutumun tadina baktim 2 sekerli cay gibi diyeyim onceden, simdi tek sekere dusmus gibiydi degismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?