2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi biberonu versem de almıyor ne anne sütü ne mama.herkesin derdi farklı atom.ise başlayınca nolacak böyle bilmiyor. Biberon koleksiyonu yaptım resmen

Gunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
Çocuklar da ret dönemi vardır 10 günle 1 ay sürer senin ki bence ona girmiş zorlama uykusunda beslemeye çalış Yemekten soğumasın yemek aralık saatlerını uzat

Cenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiii Yani kotu baktigindan degil ama kadinin huyu cok pis. Devamli bi suzme halinde hem cocugu hem beni
bak ben bunu okurum başını okşayıp. hatta eşimde ezberledi o da okur

Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh.”

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem), Hasan ve Hüseyin (Radiyallahu Anhuma)’yı:
“Sizi, her şeytan ve haşereden, her kötü gözden Allah’ın noksansız kelimelerine sığındırırım” diyerek dua ederdi.
Buhari 4/119

demirden dolayı kabız olmasın çok normal maalesef.
ben uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. 7. ayda bi kan tahlılı yaptırıp bakarız kanına, düşük çıkarsa veririm.

Gunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
Olabilir canim gaz sıkıntısı benimkide kavga ediyoben kasikla veriyorum bazen pislayarak emziriyorum

Bende felak nas ayet el kursi okurum. Kapsamli bi okuma lazim bize

Çocuklar da ret dönemi vardır 10 günle 1 ay sürer senin ki bence ona girmiş zorlama uykusunda beslemeye çalış Yemekten soğumasın yemek aralık saatlerını uzat
Aynen dediklerini yapiyorum bende.. 4-5 saati buluyo beslenmesi, ya uyuyacakken ya uyanirken oluyo hep.. Cok yorucu..

Hangi biberonu versem de almıyor ne anne sütü ne mama.herkesin derdi farklı atom.ise başlayınca nolacak böyle bilmiyor. Biberon koleksiyonu yaptım resmen
Meme aliyomu peki? Suan nasil besleniyor? Ise nasil baslayacaksin? Birde sutumun tadina baktim 2 sekerli cay gibi diyeyim onceden, simdi tek sekere dusmus gibiydi degismis

Meme aliyomu peki? Suan nasil besleniyor? Ise nasil baslayacaksin? Birde sutumun tadina baktim 2 sekerli cay gibi diyeyim onceden, simdi tek sekere dusmus gibiydi degismis
Sadece meme ztn kendisi meme aşığı. Ne meme varmış bende diyorum yani şakır şakır süt de gelmiyo yani.ekmegini taştan çıkarıyor. 24 saat memede yaşayabilir. İşe ağustosta başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorum çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…