- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.441
Bende bunu dusunuyorum bi suredir.. Demin uzunca yazdiydim birseylerUyku egitimini arastiriyorum da 3.aydan sonra baslayabilirsiniz deniyor. Biz de 3ayi doldurcaz bikac gun sonra.. Uyku duzeni egitimi veren oldu mu aranizda annisler? Ya da ne dusunuyosunuz? Ben daha erken diye dusunuyorum ama bakalim
Çilwk yalatma sakın alwrjik bir meyvedirYa aslinda her uyudugunde ve her uyandigjnda emziriyorum ama yari uysnik halinde emiyor yoksa yok anlamadim yani ac olsa aglar rahatsiz olur diyorlar ama kilo alimi sknti memeyi artik oyun halinde veriyorum havuc cilek salatalik yalatiyorum sonra memeyi tikiyorum ins birakmaz memeyi ondan korkuyorum
sağa sola dönüyor mu
Bende bunu dusunuyorum bi suredir.. Demin uzunca yazdiydim birseylerbende senin gibi suan erken oldugunu dusunuyorum, hele ki bizim gibi gazi bitmeyenler icin
Dun bir komsunun kurani vardi oglum nazar oldu kirpikleri uzun yavrumun ay ne guzel dedilersabaha karsi uyudu zati gozleri capaklanmis akiyor yavrumun bi maşallah fiyin dimi ama yok cikarmicam bir daha topluma
cannim bugün aglaya aglaya durmuyor 10 15 dakika uyuyor ağlayarak uyanıyor surekli okuyirum memeyi de almiyor ne zaman düzelir bilmiyorum bana da kiziyor sanırım kaç gündür doğru durust göremedim pasami zor canım mevlut isi ama bizim aileler çok kalabalık hepsi bir arada bitti tek tek daha da zor olacaktıBende onumuzdeki hafta icin dusunuyorum mevlut. Cocuk perisan olacak. Simdi yazini da gordum hepten bunalima girdim, allah gunah yazmasin
emzik biraktik ya sorun cocuk acikmiyormu bilmiyorum oyle az emiyor ona yetiyor.sagip veriyorum sonraek gidaaya basladim nisastadan mama yapiyoum bi caykasigi yediriyorumÇilwk yalatma sakın alwrjik bir meyvedir
Bunların tadına alışırsa meme reddi yaşayabilirsin
Emziren anneler sayfasını takip etmeni ya da dojtorundan tavsiye almanı öneririm
Emzik kullanıyprsan onu bıraktırmanda da fayda var canım
tartıldım 12 kilom kalmış. 62 ye düşmüşüm. eee olacak tabii
ne tatlı yıyorum ne de gece yıyorum.göbeğimden belliydi zati
bugun doktora gittik, sonra bol bol gezdik. maşallah diyeyim dışarıyı sevıyorarabasının içinde seyredıyor etrafı
civil e ugradık deterjan almak için, dalan bi tek orada var. stok yaptık
2-3 parca bişi aldım. slikon ve sulu diş kaşıyıcı, slikon meyve süzgeci aldık.
onun dısında bi halt yok civilde. adam gibi kıyafet bulamadm.
benimki anası gibi. bir gün yıkanmadı mı daha çok dökülüyor saçı.Ama bu kalan saci ilk sacinin ceyregi hemen hemen :) buna bile alisamadi gozum,tam keltos olsa napcam kim bilir.. Sacini yoluyo oyle mi bicirikben de mi sursem acaba yuz kreminden..ilerlemedi ama kotu hissettiriyo bana yazik isilik gibi
ya bir benimki mi uyanınca kakasını yapıyor ..biri daha demişti böyle.saat 21:00 da hep loş ışıklı olan yatak odasındaki beşiğine kundak yaparak yatırdım.. gece uyandığında hiç konuşmadan emzirip yatağa geri koydum hafif salladım uyudu hep.. şimdi hep saat 21:00 de uyumak istiyor ve gece 1 kere uyanıp emip yatıyor..
bizim burdaki çağrısemtte var. benimkide yedeğini açtım. almam lazım. çocukla gitmek istiyorum. yakın, hava bir düzgün olmuyor yaa..tartıldım 12 kilom kalmış. 62 ye düşmüşüm. eee olacak tabii
ne tatlı yıyorum ne de gece yıyorum.göbeğimden belliydi zati
bugun doktora gittik, sonra bol bol gezdik. maşallah diyeyim dışarıyı sevıyorarabasının içinde seyredıyor etrafı
civil e ugradık deterjan almak için, dalan bi tek orada var. stok yaptık
2-3 parca bişi aldım. slikon ve sulu diş kaşıyıcı, slikon meyve süzgeci aldık.
onun dısında bi halt yok civilde. adam gibi kıyafet bulamadm.
gece acıksam bile yemıyorum. elma veya başka meyve yıyorum.Ben de almisim 2kilo yaa sinirliyim kendime.. Ben de birakiyorum artik tatli fln,biskuvi de cok istersemiki uc tane sadece gun icinde.. Ayrica yine tam tahilli ekmegime donus yapcam..
havadan bişi olmaz yaa. bizimkini bugun bi kadın gördü '' üşümüyo mu, bizimkine baksana rüzgarlıgını bile taktık'' dedi.benimki anası gibi. bir gün yıkanmadı mı daha çok dökülüyor saçı.
ya benimki mi uyanınca kakasını da yapıyor ..
yoksa bizde hemen uyuyacağız ama kaka yapmış oluyor. üstelik ne hikmetse gece üstü bie şek,lde batıyor. haydii.. üst değiştir.. uyku kaçtı.. yakalayana aşk olsun.
bizim burdaki çağrısemtte var. benimkide yedeğini açtım. almam lazım. çocukla gitmek istiyorum. yakın, hava bir düzgün olmuyor yaa..
bende bugün sağlık ocağında tartıldım. 53 olmuşum.gece acıksam bile yemıyorum. elma veya başka meyve yıyorum.
aslında her gün 1 saat yürüsem daha hızlı verırım. havalar ısınsın inş sürekli dısarda olucaz.
haftada 3 gün de temızlık yapıyorum kilo vermek içinplates topum var ama kim uğraşacak onunla
adet olunca hızla kilo veriliyormus öyle dıyorlar
bende öyle düşünüyorum ama diyorlar ki üşür bebek o.havadan bişi olmaz yaa. bizimkini bugun bi kadın gördü '' üşümüyo mu, bizimkine baksana rüzgarlıgını bile taktık'' dedi.
yok bişi olmaz, fazla sıcaga alışkın olmadıgından sorun olmuyor dedim
kadın baktı öyle yüzüme
havaya göre gıydır çocugu hiçbişi olmaz. biri de astronot tulumu gıydırmıs bebege, ben hayatta gıydırmem
çocuk daralır. kar yagmıyor sonucta
gece acıksam bile yemıyorum. elma veya başka meyve yıyorum.
aslında her gün 1 saat yürüsem daha hızlı verırım. havalar ısınsın inş sürekli dısarda olucaz.
haftada 3 gün de temızlık yapıyorum kilo vermek içinplates topum var ama kim uğraşacak onunla
adet olunca hızla kilo veriliyormus öyle dıyorlar
gece cıkınca meyve veya yogurt yıyorum genelde. tamam 50 ye dönmeyeyım 55 olsuncanım aç karnına yoğurt ye, yarım yağlı,benim tam gitmedi ama işe yaradı
belden altı örtülüydü zaten. o kadar da değilbende öyle düşünüyorum ama diyorlar ki üşür bebek o.
birde benimki ayaktan çabuk üşüyor. gazlanıyor hemen. ben yaptım böyle farkındayım. çok giydirdim ayağına üşümesin diye. şimdi bir yel görse üşütüyor.
gece cıkınca meyve veya yogurt yıyorum genelde. tamam 50 ye dönmeyeyım 55 olsun
ama şu 7 kilo gitsin
ya ben çocuğumu şöyle cıbıl cıbıl tutmak istiyorum.belden altı örtülüydü zaten. o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?