- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.481
öyle bişi düşünmüşse de yuh
55 canımyaramış sana hedefin nedir, 50 mi
bana da eskisi gibi olamazsın diyorlar. imkansız gelmıyor ama hadi 5 kiloda kalsın dıyorum 55 olayım napayım
55 canım
maşallah bizde dussekya gerci ben verdim hamileykenşeeeeeeeey nispet yapıyor gibi olmasında bugün iş yerinde 'sanki hiç çocuk doğurmamışsın gibisin' dediler
hamile kaldığım kilodan daha zayıfım
canım verirsin ya..bana da eskisi gibi olamazsın diyorlar. imkansız gelmıyor ama hadi 5 kiloda kalsın dıyorum 55 olayım napayım
ama benım yapım inceliğe çok müsait işte. hayatım boyunca 45-50 arası mekik dokudum.
ben 10 kilo aldım hamileyken toplamda 16 klo gitti yanimaşallah bizde dussekya gerci ben verdim hamileyken
zayıflık gibisi yok. istediğim kıyafetlerı gıyemıyorumcanım verirsin ya..açıkcası ben niye zayıflıyorum onu da anlamadım dikkat etmiyorm yani
yaz geliyo zaten insan karpuzla bile doyar artık
Ben 10 kilo verdim hamileyken dogum a yakin iki kilosunu geri aldimben 10 kilo aldım hamileyken toplamda 16 klo gitti yani
10 kilo muben 10 kilo aldım hamileyken toplamda 16 klo gitti yani
kilolu olunca insan güzel giyinmekte istemiyo sanki hiç bişey yakışmıyormuş gibi hissediyo insanzayıflık gibisi yok. istediğim kıyafetlerı gıyemıyorum
en büyük sorun bu benım için .. zerrin özer modunda takılmaktan sıkıldım
aynen. en güzelleri 36-40 bedenkilolu olunca insan güzel giyinmekte istemiyo sanki hiç bişey yakışmıyormuş gibi hissediyo insanbide zaten kıyafet bulamıyosun
ahahaahah yarana tuz bastım galiba10 kilo mude get gözüm görmesin
30 kilo düşün işteahahaahah yarana tuz bastım galiba
yara büyükmüş bee30 kilo düşün işte
aynen öyle bunları da ben anlamıyorumdısarda korna sesleri, insan seslerine bişi yok, uykuya devam.
evde mause sesıne bıle uyan
valla hemde ne büyükyara büyükmüş bee
garez bize tabiiaynen öyle bunları da ben anlamıyorum
azim-duvar ilişkisivalla hemde ne büyük
neyseki 18 kilo gitti geriye kaldı 12 veya 7
bence de yaparım. bana böyle şeyler imkansız gelmıyor hedefım 50 kiloazim-duvar ilişkisiyaparsın sen
gece acıksam bile yemıyorum. elma veya başka meyve yıyorum.
aslında her gün 1 saat yürüsem daha hızlı verırım. havalar ısınsın inş sürekli dısarda olucaz.
haftada 3 gün de temızlık yapıyorum kilo vermek içinplates topum var ama kim uğraşacak onunla
adet olunca hızla kilo veriliyormus öyle dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?