- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.501
Hshahaaaa çok güldüm suannhemşire korunma yöntemımı sordu '' eşim korunuyor'' dedim.
neyle korunuyor? dediallasen neyle olabilir
bende öyle düşünüyorum ama diyorlar ki üşür bebek o.
birde benimki ayaktan çabuk üşüyor. gazlanıyor hemen. ben yaptım böyle farkındayım. çok giydirdim ayağına üşümesin diye. şimdi bir yel görse üşütüyor.
Yabancılar çok rahat ingiliz bi arkadaşım var benden 2 hafta sonra doğum yaptı. Dışarı tek cikarken zorlanıyor musun fln diyordu bana. 2 haftalik bebeği nereye dışarı cikartcan ocakta. Valla ingiltere daha soğuk olmasına ragmen kız doğdugu gibi çıkarttı bebegi fotograflarindan takip ediyorum. Bu yabancilarin çocukları hiç mi hasta olmaz yahu.Ben anlamiyorum zaten,bu yanancilar cocuklari incecik giydiripdisari cikartiyorlar. Ben odayi bile zor havalandirirken hep evin icindeyken onlar paso gezidiryo. Yan taraftaki kadin dogurmus on gunluk ama kadin diger oglunu almis,bebegi de karnina sarmis disari cikmis.. Sasiryrm:)
çay kültürüm olmadıgı için bilemiycem artık. kuru kuru oturuyorum yaaHer aksam cay faslimiz var tabi yaninda allah me verdiyse.. Onlari kesimmben de bari. Evet ya yuruyus cok guzel ama burda da hava cok donek :) ben d yurumek istiyorummm..oyy ben daha olmayayim adet yaa
ağrı aglamasını anlarsın aslında .. gaz olmasın?kizlar paşam hic uyumuyor bugün emmiyor sürekli ağlıyor neyi var anlayamadım sürekli okuyorum nazar mi değdi ağrısı mi var bilemedim aglaya aglaya 10 15 dakika uyuyor sonra yine ağlayarak uyanıyor ne yapacağımi şaşırdım
Canim, benim ilk bebegimde de olmuştu bunda da oldu. Bileklerinde var özellikle.
Bize de kortizonlu ilaçlar verdiler. mecbur olmadıkça kullanılmaması gereken bir ilaç kortizon.
30gr elecon 70gr vazelin karışımını eczaciya hazirlatip incecik egzama olan bölgeye suruyorsun.
En fazla 3 kere ve en sık 12 saat arayla. Çok geniş bolgelere olmamak üzere...
Ben yüzüne hiç surmedim.
Bu duruma atopik dermatit diyorlar.
Vücut yağ dengesi henuz tam oluşmadığı için oluyormuş.
Bu bebekleri haftada 2den fazla yikamamak ve vücutlarını iyi nemlendirmek gerekiyor.
Geçmiş olsun.
Canım anlattigin gaz sancisina benziyor.kizlar paşam hic uyumuyor bugün emmiyor sürekli ağlıyor neyi var anlayamadım sürekli okuyorum nazar mi değdi ağrısı mi var bilemedim aglaya aglaya 10 15 dakika uyuyor sonra yine ağlayarak uyanıyor ne yapacağımi şaşırdım
Çok güzel bir konu açmışsın bende sürekli senin gb düşünüyorum kendi odasında kı yatağı sallanmıyor şuan beşikte uyuyor o Zaman ne yapacağızMerhaba herkesebugunki sorunsalim "uyku" uzerine... Ben gunduzleri ayagimda sallayarak oturdugum odada takiliyorum findikla, besiginde sallanarak uymuyor gunduz, cok uykusu olsa dahi, cunku muhakkak "gaz" ile bogusuyo oluyoruz hala... Zaten ayaktan baska carem yoktu malesef... Annemde alistirinca simdilik kolayima geldi boyle... Iki besik almistim, anne yani olan mothercare den sallanan ufak bi besik, boydan problem yok ama enden bizimkinin eli kolu durmadigi icin cok carpmaya basladi, sariyorum, oyle de uyaniyor dalmasi guc oluyor... Dun uyanikken bi ara ilk defa odasina besigine koydum heyecanlandi saga sola bakinip durdu, ama aldigim besik sallanmiyor nasil uyutup yatiririm bilemiyorum. 4 ay zaten kendi odasi icin erken bence ama ufaktan bu konular hakkindaki dusuncelerinizi merak ediyorum. 6-7 aydan sonra odasinda yatirmayi dusunen varmi? Gec mi olur? Alisirlarmi o saatten sonra? Sallanmadan nasil uyur bu cadalozlar? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi?
Erkekler de korunma aşısıda var 3 aylık yada 6 aylıköyle bişi düşünmüşse de yuh
çay kültürüm olmadıgı için bilemiycem artık. kuru kuru oturuyorum yaa
Bizim kızda atopik dermatit(egzama diye geciyor) oldu yanağında kırmızı sivilce gibi Dr süt alerjisi dediBayanlar aranizda bebeginin cildiyle ilgili sikintisi olan vardi hanginizdiniz.egzama gibi biseyker yazilmisti.bi akrabamizinda oyle bebegi lutfen bi yardimci olun.bilemedim simdi kimin yazdigini
O ne giz30 kilo düşün işte
ben 10 kilo aldım hamileyken toplamda 16 klo gitti yani
Benimkinde de emdiktensonra cenesinde dudak ustunde kirmizi kirmizi noktaciklar oluyor , 10-15 dk icinde geciyorBizim kızda atopik dermatit(egzama diye geciyor) oldu yanağında kırmızı sivilce gibi Dr süt alerjisi dedi
Coresatin pembe sürdüm 3 güne geçti süt diyeti yaptım bir daha olmadı
Nispet yapar gibi oldu ama neyyseşeeeeeeeey nispet yapıyor gibi olmasında bugün iş yerinde 'sanki hiç çocuk doğurmamışsın gibisin' dediler
hamile kaldığım kilodan daha zayıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?