2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben anlamiyorum zaten,bu yanancilar cocuklari incecik giydiripdisari cikartiyorlar. Ben odayi bile zor havalandirirken hep evin icindeyken onlar paso gezidiryo. Yan taraftaki kadin dogurmus on gunluk ama kadin diger oglunu almis,bebegi de karnina sarmis disari cikmis.. Sasiryrm:)

Yabancılar çok rahat ingiliz bi arkadaşım var benden 2 hafta sonra doğum yaptı. Dışarı tek cikarken zorlanıyor musun fln diyordu bana. 2 haftalik bebeği nereye dışarı cikartcan ocakta. Valla ingiltere daha soğuk olmasına ragmen kız doğdugu gibi çıkarttı bebegi fotograflarindan takip ediyorum. Bu yabancilarin çocukları hiç mi hasta olmaz yahu.

Bayanlar aranizda bebeginin cildiyle ilgili sikintisi olan vardi hanginizdiniz.egzama gibi biseyker yazilmisti.bi akrabamizinda oyle bebegi lutfen bi yardimci olun.bilemedim simdi kimin yazdigini

kizlar paşam hic uyumuyor bugün emmiyor sürekli ağlıyor neyi var anlayamadım sürekli okuyorum nazar mi değdi ağrısı mi var bilemedim aglaya aglaya 10 15 dakika uyuyor sonra yine ağlayarak uyanıyor ne yapacağımi şaşırdım

zeyno111 , daha once A ayse3011 yazmıştı, ben de ona aşağıdaki cevabi yazmıştım canim.
Umarım faydasi olur.

Canım anlattigin gaz sancisina benziyor.
Benim kızım ne zaman süt içsem dediğin gibi davraniyor.
Sen de istersen değişik ne yemiş olabilecegini dusun, bir daha dikkat etmek için...

Çok güzel bir konu açmışsın bende sürekli senin gb düşünüyorum kendi odasında kı yatağı sallanmıyor şuan beşikte uyuyor o Zaman ne yapacağız

çay kültürüm olmadıgı için bilemiycem artık. kuru kuru oturuyorum yaa

Iste o cay kulturukilo aldiriyo bana esim spora baslicii haftaya,adam bebek dogduktan sonra bir ay benle kaldi,benden cok kilo aldi ben de spora gidemiyom bari keseyim neyse sur,baslayalim bakalim verebilcez mi

Hiç terlemedigim kadar terledim doğumdan beri yahu.ama kilo gitmiyooooo.delircem. 13 kilo almıştım sadece 6 kilosu gitti 7 kilo var ki daha da altına düşmek istiyorum.hastalaninca inş gider biraz

Ayrıca kafamdan vucuduma saçlar yağıyor resmen her elimi atışımda elime bi sürü saç geliyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum

Ben yazdığımı hatırlamıyorum ama bizde de oldu egzama . Doktor coresatin diye bi krem verdi pembesinden. Kortizonsuz bir krem. O iyi geldi. zeyno111

Bayanlar aranizda bebeginin cildiyle ilgili sikintisi olan vardi hanginizdiniz.egzama gibi biseyker yazilmisti.bi akrabamizinda oyle bebegi lutfen bi yardimci olun.bilemedim simdi kimin yazdigini
Bizim kızda atopik dermatit(egzama diye geciyor) oldu yanağında kırmızı sivilce gibi Dr süt alerjisi dedi
Coresatin pembe sürdüm 3 güne geçti süt diyeti yaptım bir daha olmadı

Bizim kızda atopik dermatit(egzama diye geciyor) oldu yanağında kırmızı sivilce gibi Dr süt alerjisi dedi
Coresatin pembe sürdüm 3 güne geçti süt diyeti yaptım bir daha olmadı
Benimkinde de emdiktensonra cenesinde dudak ustunde kirmizi kirmizi noktaciklar oluyor , 10-15 dk icinde geciyor
O da mi allerji acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…