- 20 Ekim 2011
- 192
- 195
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.521
Yagmurlukla deseydinhemşire korunma yöntemımı sordu '' eşim korunuyor'' dedim.
neyle korunuyor? dediallasen neyle olabilir
Canimm ćektiiiiihe ya nodu ki
4 mayıstasağ ol canım. pek bi mazlum
bundan önceki aşı da böyle olmamıstı. keyifsiz. siz ne zaman aşı olcaksınız?
Benimde oyleydi baya bi demir eksikligim varmis yeni yaptirdim dogumdan sonra verilen ilaclari icmedim kilo yapar diye bende 20 kilo aldim 12 kiloyu ilk hafta verdim 8 in uzerine 2 kilo daha almisim 10 kiloyla bekliyorum 3 aydir bide demir hapi aldircak simdi bana offfAyrıca kafamdan vucuduma saçlar yağıyor resmen her elimi atışımda elime bi sürü saç geliyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum
Gecmis olsun pembis bazi seyler alerji yapabilir bebislerde yavas yavas basla birden yüklenme ek gidalara taze sıkılmış meyve suyu ver gunde bir iki kasik sonradan artirmaya basla birden verince agir gelebilir hepsinden azar azar basla mesela yogurt verirkende öyle yavas yavas artir canim kiyamam doktorda sanki büyük adama verir gibi liste veriyi4 mayısta
Dün kan aldılar minnoşumdan başkanbimdr daha götürdüm..bazı vücudunda sinek ısırığı türü şeler oluyordu..
6 aydan önce sütün yeterli ise asla geçme dedi..hatta bebe bisküvisi değil mama takviyeleri ile geçilir dedi..
Memleketimin zıt kutuplu dohtorları
Eşimin gadeşide dohtor olcek
Ama ben konuşmuyom
Minnoşlarında huyu sanki bişileri bekler gibi sürwkli bi değişiyor..bugn çumartesi umarım yavruşun daha da iyidir
Onuda zati senin biblo halin gibi düşünüyom
Senide şu resimindeki gibi
Yani minnoşun boyalı saçlı gibi
Gecmis olsun pembis bazi seyler alerji yapabilir bebislerde yavas yavas basla birden yüklenme ek gidalara taze sıkılmış meyve suyu ver gunde bir iki kasik sonradan artirmaya basla birden verince agir gelebilir hepsinden azar azar basla mesela yogurt verirkende öyle yavas yavas artir canim kiyamam doktorda sanki büyük adama verir gibi liste veriyi
Minnoşlar ve uyku muUyku egitimini arastiriyorum da 3.aydan sonra baslayabilirsiniz deniyor. Biz de 3ayi doldurcaz bikac gun sonra.. Uyku duzeni egitimi veren oldu mu aranizda annisler? Ya da ne dusunuyosunuz? Ben daha erken diye dusunuyorum ama bakalim
Dun bir komsunun kurani vardi oglum nazar oldu kirpikleri uzun yavrumun ay ne guzel dedilersabaha karsi uyudu zati gozleri capaklanmis akiyor yavrumun bi maşallah fiyin dimi ama yok cikarmicam bir daha topluma
Ayni uyumadi yineNasildiniz bu gecebebe iyi mi
Allah vergisi o ...
Kendinden öle
Canım mevlut vardi nazar degdi diyordum ama gazdanmis ama değişik birşey yenedim ki gece de uyumadi kıvranıp duruyor ağlıyor memeyi almam diyor aglaya aglaya 10 15 dakika uyuyir sonra emiyor bir daha emmiyor ne olacak bilmiyorum dünden beri mahvoldumCanım anlattigin gaz sancisina benziyor.
Benim kızım ne zaman süt içsem dediğin gibi davraniyor.
Sen de istersen değişik ne yemiş olabilecegini dusun, bir daha dikkat etmek için...
Ayni uyumadi yinegozlerimiz iyi birazsiz nasılsınız bebikle
Minnoşlar ve uyku mu
Tikat et o sana verebilir eğitim
dün eşim Eymen i doktora götürdü..doktor bunun annesi yok mu demiş..
Eymen de kıyameti koparmış ağlarken tabi. Eşimin eli ayağına dolaşmış..
Doktor beslenme aralığını açın demiş
hırıltısında da çok şükür bişe çıkmamış sadece burnunu sürekli temizleyin demiş
Benim bebegim igneleri yedikten sonra uyudu cok iyi olmustu insallah seninkide guzel gecer canim hayirli olsun simdidenGünaydın...
Doktorun muayenehanesinde bekliyoruz. Yarım saat sonra sünnet olacak bebito.
Biraz önce krem sürdüler, iki tane fitil attılar. Uyuyunca yapmayı planlıyorlar.
Beklemedeyiz : /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?