2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağ ol canım. pek bi mazlum
bundan önceki aşı da böyle olmamıstı. keyifsiz. siz ne zaman aşı olcaksınız?
4 mayısta
Dün kan aldılar minnoşumdan başkanbimdr daha götürdüm..bazı vücudunda sinek ısırığı türü şeler oluyordu..
6 aydan önce sütün yeterli ise asla geçme dedi..hatta bebe bisküvisi değil mama takviyeleri ile geçilir dedi..

Memleketimin zıt kutuplu dohtorları
Eşimin gadeşide dohtor olcek
Ama ben konuşmuyom
Minnoşlarında huyu sanki bişileri bekler gibi sürwkli bi değişiyor..bugn çumartesi umarım yavruşun daha da iyidir
Onuda zati senin biblo halin gibi düşünüyom
Senide şu resimindeki gibi
Yani minnoşun boyalı saçlı gibi

Ayrıca kafamdan vucuduma saçlar yağıyor resmen her elimi atışımda elime bi sürü saç geliyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum
Benimde oyleydi baya bi demir eksikligim varmis yeni yaptirdim dogumdan sonra verilen ilaclari icmedim kilo yapar diye bende 20 kilo aldim 12 kiloyu ilk hafta verdim 8 in uzerine 2 kilo daha almisim 10 kiloyla bekliyorum 3 aydir bide demir hapi aldircak simdi bana offf

Gecmis olsun pembis bazi seyler alerji yapabilir bebislerde yavas yavas basla birden yüklenme ek gidalara taze sıkılmış meyve suyu ver gunde bir iki kasik sonradan artirmaya basla birden verince agir gelebilir hepsinden azar azar basla mesela yogurt verirkende öyle yavas yavas artir canim kiyamam doktorda sanki büyük adama verir gibi liste veriyi

Biz de ne acayibiz.. Aksam 9.30da yatti sabah 4olmus hala uyuyor bebek,esim isteydi app atti dio siz hic uyanmadiniz mi bugun?? Her uyanmada yazarim foto atarm o isteyken,dedm boyle boyle.. Emzir yazikk dedi aman tmm dedm emzirdm yine uyudu ama sabah 6.15te uyandi bicir :) normalden yarim saat erken sadece hic mi ellemesek acaba boyle uyurlarsa

Nasildiniz bu gece bebe iyi mi

Günaydın...
Doktorun muayenehanesinde bekliyoruz. Yarım saat sonra sünnet olacak bebito.
Biraz önce krem sürdüler, iki tane fitil attılar. Uyuyunca yapmayı planlıyorlar.
Beklemedeyiz : /

Canım anlattigin gaz sancisina benziyor.
Benim kızım ne zaman süt içsem dediğin gibi davraniyor.
Sen de istersen değişik ne yemiş olabilecegini dusun, bir daha dikkat etmek için...
Canım mevlut vardi nazar degdi diyordum ama gazdanmis ama değişik birşey yenedim ki gece de uyumadi kıvranıp duruyor ağlıyor memeyi almam diyor aglaya aglaya 10 15 dakika uyuyir sonra emiyor bir daha emmiyor ne olacak bilmiyorum dünden beri mahvoldum

dün eşim Eymen i doktora götürdü.. doktor bunun annesi yok mu demiş..
Eymen de kıyameti koparmış ağlarken tabi. Eşimin eli ayağına dolaşmış..
Doktor beslenme aralığını açın demiş
hırıltısında da çok şükür bişe çıkmamış sadece burnunu sürekli temizleyin demiş

Daha iyi olsun insallah. Aman bize de dogdu dogali diyorlar o beslenme araligini da bebek istiyor sorry diyorum,kac saate bir veriyosun diyolar ne zaman isterse o zaman diyorum tabi hoslandiklari bi cvp olmuyor esin de iyi is cikarmis tek basina,biz tek yapamiyoruz

Günaydın...
Doktorun muayenehanesinde bekliyoruz. Yarım saat sonra sünnet olacak bebito.
Biraz önce krem sürdüler, iki tane fitil attılar. Uyuyunca yapmayı planlıyorlar.
Beklemedeyiz : /
Benim bebegim igneleri yedikten sonra uyudu cok iyi olmustu insallah seninkide guzel gecer canim hayirli olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…