2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Can'ım benim bebişte 100 günlük geçenlerde gece 8 saat kadar uyudu Doktor uyuyan bi bebeğin var daha nolsun dedi Max. 10 saat uyuyabilir dedi

onu o indirime girince almıştır içinde kalmasın diyede giydirmiştir
Le ben izmirde bi penye don bi penye üst giydirom..astronotluk bişimi kaldı

çocuğu yavaş yavaş yapmadık ama

işin sırrı en başta alıştırmamak galiba.

dün kontrolü vardı oğlumun sağlık ocağında.
kilo 6.5 olmuş. boy 62
aşı için temmuz sonu çağırdı. bende mayısta yok mu dedim. yok dedi. kontrolde yok. sonra dur yanlış yazdım dedi. haziran başı bir aşısı da var dedi.
bakıp sormasam oğlumun bir aylık aşısı olmayacaktı...

Can'ım benim bebişte 100 günlük geçenlerde gece 8 saat kadar uyudu Doktor uyuyan bi bebeğin var daha nolsun dedi Max. 10 saat uyuyabilir dedi

Iste nadiren boyle olunca biz de sasiriyoruz acaba napsak diye.. Ben uykusunu dagitmadan emzirmeyi basardim gece. Toplam 6.5saat uyumus oldu uyandirmasam daha uyurdu belki.. Bizimki de uc gune 3.ayini doldurcak,bida ellemiyimm o zaman

Aynen,basta cikarcaz korkmadan ki ona alissin. Biz oyle gormemisiz ya yapamiyoruz . Masallah bebise,bizimki de pts gunu ,bakalim gelisimi nasil

Aynen,basta cikarcaz korkmadan ki ona alissin. Biz oyle gormemisiz ya yapamiyoruz . Masallah bebise,bizimki de pts gunu ,bakalim gelisimi nasil
yok bebek o, kuş kanadının çırpmasından üşür, yok öyle üşür, yok böyle olur.. diye diye.. böyle olduk biz.
Maaşaallah..
Bu arada bende bir haftadır falan geceleri uyandırmıyorum. kendi uyanıyor emziriyorum.

Paşam yine aglaya aglaya uyudu nasıl gaz anlamadım memeyi almıyor besikte biraz salliyium öyle emdi simdi uyudu ne olacak boyle bilmiyorum birazdan uyanır uyumak istiyorum iki günde bittim

Paşam yine aglaya aglaya uyudu nasıl gaz anlamadım memeyi almıyor besikte biraz salliyium öyle emdi simdi uyudu ne olacak boyle bilmiyorum birazdan uyanır uyumak istiyorum iki günde bittim
ayaklarına bir kat daha giydir. iyice ısınsın.
mevlüt okutan sizdiniz de mi.. o ara üşütmüştür kesin. iki arada derede üşütüyorlar.

Ama biseyi yoktu dimi? Iyi yani bebis.. Belki haklisin cok bise yemediyse uyuyakalmistir hemen uyanamamistir. Benimki de cebellesiyor emmeyle bikac gundur. Hep degisik huylar cikiyo zati :/ neyse iyi olsunlar da artik
yok çok şükür hiç birşeyi yoktu
sadece çok mayışmış bi hali vardı
hergün başka bi bebekle uyanıyom vallahi
hergün yeni bir huy değiştiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…