- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.541
Sorunda orda zati gündüz uuuyo gece ayaktaGun icinde yorulsa da uyusa :) biz d iyiydik uyuduk simdi de uyuyor babasiyla,ben baslarini bekliyom
Can'ım benim bebişte 100 günlük geçenlerde gece 8 saat kadar uyudu Doktor uyuyan bi bebeğin var daha nolsun dedi Max. 10 saat uyuyabilir dediBiz de ne acayibiz.. Aksam 9.30da yatti sabah 4olmus hala uyuyor bebek,esim isteydi app atti dio siz hic uyanmadiniz mi bugun?? Her uyanmada yazarim foto atarm o isteyken,dedm boyle boyle.. Emzir yazikk dedi aman tmm dedm emzirdm yine uyudu ama sabah 6.15te uyandi bicir :) normalden yarim saat erken sadecehic mi ellemesek acaba boyle uyurlarsa
havadan bişi olmaz yaa. bizimkini bugun bi kadın gördü '' üşümüyo mu, bizimkine baksana rüzgarlıgını bile taktık'' dedi.
yok bişi olmaz, fazla sıcaga alışkın olmadıgından sorun olmuyor dedim
kadın baktı öyle yüzüme
havaya göre gıydır çocugu hiçbişi olmaz. biri de astronot tulumu gıydırmıs bebege, ben hayatta gıydırmem
çocuk daralır. kar yagmıyor sonucta
şeeeeeeeey nispet yapıyor gibi olmasında bugün iş yerinde 'sanki hiç çocuk doğurmamışsın gibisin' dediler
hamile kaldığım kilodan daha zayıfım
Bayanlar aranizda bebeginin cildiyle ilgili sikintisi olan vardi hanginizdiniz.egzama gibi biseyker yazilmisti.bi akrabamizinda oyle bebegi lutfen bi yardimci olun.bilemedim simdi kimin yazdigini
Gecmis olsun pembis bazi seyler alerji yapabilir bebislerde yavas yavas basla birden yüklenme ek gidalara taze sıkılmış meyve suyu ver gunde bir iki kasik sonradan artirmaya basla birden verince agir gelebilir hepsinden azar azar basla mesela yogurt verirkende öyle yavas yavas artir canim kiyamam doktorda sanki büyük adama verir gibi liste veriyi
Emziren anneler yaznca birsuru sayfa var kadnlr klubndeÇilwk yalatma sakın alwrjik bir meyvedir
Bunların tadına alışırsa meme reddi yaşayabilirsin
Emziren anneler sayfasını takip etmeni ya da dojtorundan tavsiye almanı öneririm
Emzik kullanıyprsan onu bıraktırmanda da fayda var canım
Ben anlamiyorum zaten,bu yanancilar cocuklari incecik giydiripdisari cikartiyorlar. Ben odayi bile zor havalandirirken hep evin icindeyken onlar paso gezidiryo. Yan taraftaki kadin dogurmus on gunluk ama kadin diger oglunu almis,bebegi de karnina sarmis disari cikmis.. Sasiryrm:)
işin sırrı en başta alıştırmamak galiba.Yabancılar çok rahat ingiliz bi arkadaşım var benden 2 hafta sonra doğum yaptı. Dışarı tek cikarken zorlanıyor musun fln diyordu bana. 2 haftalik bebeği nereye dışarı cikartcan ocakta. Valla ingiltere daha soğuk olmasına ragmen kız doğdugu gibi çıkarttı bebegi fotograflarindan takip ediyorum. Bu yabancilarin çocukları hiç mi hasta olmaz yahu.
Can'ım benim bebişte 100 günlük geçenlerde gece 8 saat kadar uyudu Doktor uyuyan bi bebeğin var daha nolsun dedi Max. 10 saat uyuyabilir dedi
işin sırrı en başta alıştırmamak galiba.
dün kontrolü vardı oğlumun sağlık ocağında.
kilo 6.5 olmuş. boy 62
aşı için temmuz sonu çağırdı. bende mayısta yok mu dedim. yok dedi. kontrolde yok. sonra dur yanlış yazdım dedi. haziran başı bir aşısı da var dedi.
bakıp sormasam oğlumun bir aylık aşısı olmayacaktı...
Sorunda orda zati gündüz uuuyo gece ayaktaseninki uyuyor masallah aman nazar değmesin
yok bebek o, kuş kanadının çırpmasından üşür, yok öyle üşür, yok böyle olur.. diye diye.. böyle olduk biz.Aynen,basta cikarcaz korkmadan ki ona alissin. Biz oyle gormemisiz ya yapamiyoruz . Masallah bebise,bizimki de pts gunu ,bakalim gelisimi nasil
vazcaydımiçinde kalcak valla nerdesin gelim kuzuşuna bakimde sen git kuaföre ..
Kocanı fışla yada ertesi gün o oyalarken gir bakıma
Boya 3 gece fış kesim 5 gece de hatta
ayaklarına bir kat daha giydir. iyice ısınsın.Paşam yine aglaya aglaya uyudu nasıl gaz anlamadım memeyi almıyor besikte biraz salliyium öyle emdi simdi uyudu ne olacak boyle bilmiyorum birazdan uyanır uyumak istiyorum iki günde bittim
oha çok fazla bi boya kesime 8 kere fış fış
teee 480 km ötelerden sezer pembiş sen ne dıonnonu anca kurtarcak gibi ...
yok çok şükür hiç birşeyi yoktuAma biseyi yoktu dimi? Iyi yani bebis.. Belki haklisin cok bise yemediyse uyuyakalmistir hemen uyanamamistir. Benimki de cebellesiyor emmeyle bikac gundur. Hep degisik huylar cikiyo zati :/ neyse iyi olsunlar da artik
Paşam yine aglaya aglaya uyudu nasıl gaz anlamadım memeyi almıyor besikte biraz salliyium öyle emdi simdi uyudu ne olacak boyle bilmiyorum birazdan uyanır uyumak istiyorum iki günde bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?