2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cok sacma olucak ama cok mrak edıyorm sızler tuvaletı klozettemı normal tuvalettemı gıdıyorsunuz ben klozet dısında gıtmedım az once mecburıyetten ısyerınde normal wc ye gıdınce cok kasıldım ve cıktım cıkalı karnımda bı bıcak saplanması oldu acaba bırsey olurmu cunku ıkı buklum oldm karnımda oldukca şiş zaten bebişlere bişi olmasından korktum olmaz dımı mutlaka vardır sureklı normal tuvalet kullanan
bende işyerinde mecburen öyle kullanıyorum.şu an bir sıkıntı olmadı ama olabilir zamanla gerçekten :110: fazla çömelmeden yap canım ben öyle yapıyorum:KK3:

Kızlar hamilelik ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ya da okumayı düşünüyorsunuz? D&Rdan sipariş vermeyi düşünüyorum da bir ara.

bende işyerinde mecburen öyle kullanıyorum.şu an bir sıkıntı olmadı ama olabilir zamanla gerçekten :110: fazla çömelmeden yap canım ben öyle yapıyorum:KK3:
küçük olsa hıcv cömelmıcem erkek gıbı nerydese ama buyuk oluna sıkıntı ıste:) inşallah bırdaha mecbur kalmam canm ilk ve son oldu allahım korusun bebıslerımızı

Slm kızlar, bugün biz kalp atışlarını duyamasak da gördük:) yani doktor duymak için çaba harcamadı erken dedi :KK70: Bu arada normalde 6+3 olmam gerekirken ultrasonda 6+0 çıkıyorum. Gene vajinal bakacaktı ama ben surat ifademi değiştirince tamam göremessek vajinal bakarız dedi :D Yaklaşık 4 aydır doktorum, tedavide sürekli vajinal muayene olunca gına geldi desem yeri :KK53::KK53:
Doktor her şey normal, sıkıntı yok devam dedi:) 2 hafta sonra tekrar randevu, bu sefer kalp atışlarını kesin duyarız dedi:)
Yiyecekler ve içecekler konusunda gene hiç bir kısıtlama yapmadı, progesteron ve foliğe devam, çatlak ve güneş kremi sordum, çok erken, 4. ayda önereceğim zaten dedi.

batıkent medicalparkta ertan bey, çok iyi, tedavinin başından beri doktorum, ilk aşılaması da tuttu, ben çok memnunum.

her sabah ve gece unutmayayım diye kılı kırk yarıyorum... Başucumda duruyor ilaç :KK70:
Ay bende hic unutmuyorum ama zor geliyor yapmak.Bide yapmazsam nolurki diyip uyumaya calisiyorum ama nafile aklim kaliyo ya bebege bisey olursa diyee:)
Sende insallah saglikla kucagina alirsin canim

Perşembeye kadar düşmezse doktrini hap vercek cnm düşmesi icin oda sancılı oluyormuş ama bende kürtaj istemiyorum bakalım hayırlısı bide doktoruma sorarım ara vermek lazımmı diye
Insa kürtaj olmassin canim zor olur hani bakaninda yoksa yaninda

herkese günaydın:KK25: bugün çok kötü bir durumdayım artık şu bulantılarımız kesilsede hamişliğimizin tadını çıkarsak ne leblebi ne çubuk bi fayda etmiyo artık:mad:
günaydın herkese... bende dün akşamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. akşam alışveriş merkezine gittik market alışverişi için. önce yemek yiyelim demiştik. yemek katına çıkınca oturdum ağladım mide bulantısından hiçbişey yiyemeden eve döndüm. sabahtan beride düşünebildiğim tek şey bulantım geçmek bilmedi. birde bir halsizlik uyku hali işyerinde koltukta sızıcam resmen :(

küçük olsa hıcv cömelmıcem erkek gıbı nerydese ama buyuk oluna sıkıntı ıste:) inşallah bırdaha mecbur kalmam canm ilk ve son oldu allahım korusun bebıslerımızı

Benim kabizlik sorunimdan dolayi klozeti doktor tavsiye etmemisti.Ama hamile kalinca kabizlik devam etti.Ve zorlaninca kanamalarim oldu.Yani doktorda zorlanmaya bagladi.O yuzden kabizligm devam etsede klozeti tercih ediyorum.Sanki digerinde her an duscekmis gibi psikolojiye giriyorum :(

Benim kabizlik sorunimdan dolayi klozeti doktor tavsiye etmemisti.Ama hamile kalinca kabizlik devam etti.Ve zorlaninca kanamalarim oldu.Yani doktorda zorlanmaya bagladi.O yuzden kabizligm devam etsede klozeti tercih ediyorum.Sanki digerinde her an duscekmis gibi psikolojiye giriyorum :KK43:
cnm kabızlık ıcın kaysı yesene maşallah cok faydalı benım dusugumun bırısıde benm kanımca kabızlıktan olu bu yuzden ben sureklı kayı yıyorm bak sun mevsımıde taze taze yersın gunde en az 5.tane kaysı ye kabızlıga çözüm bende sukur kabızlık yok bu sefer cok dıkkatlıyım kaysı ve su fazla tuketıyorm

cnm kabızlık ıcın kaysı yesene maşallah cok faydalı benım dusugumun bırısıde benm kanımca kabızlıktan olu bu yuzden ben sureklı kayı yıyorm bak sun mevsımıde taze taze yersın gunde en az 5.tane kaysı ye kabızlıga çözüm bende sukur kabızlık yok bu sefer cok dıkkatlıyım kaysı ve su fazla tuketıyorm
Kuzum burdan cogu arkadasta sagolsun tavsiye etti ama ben bebekligimden beri kabizlik cekiyorum dusun 25 sene sonunda fissur cikti.Tedaviside suan yok tabi.Kayisi zeytinyagi sinameki caylari hic fayda etmiyor artik.Hatta 10 sene onceydi Sanirim,7gun kabiz oldugumu bilirim lagman var oda fayda etmedi.Musil ictim en son.
Simdi 2gunde bir duphalac surup iciyorum doktor onerdi.Hamileler kullanabiliyormus.Bide yediklerime dikkat ediyorum her zamankinden bol su iciyorum tatlim

Back
X