- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.581
50 kiloydum. inşallahO ne gizhamilelik oncesinde baya bi zayifmissindir da ondan 30 kiloyu kaldirabilmissindir
Masaallah, cabucacik gider issallah
hiç belli olmaz bu işler canım.off ya yaptırmıcam dıodum
geçen bi akraba aradı
iki yaşındaki bebek hastalanmış acile gitmişler
rota virüsü kapmış
ve ilk de değil
yaptırmadığı için çok pişman
anne
annemden sonra ilk defa birinden duydum bunu
bir de boyunu uzatmısonu o indirime girince almıştır içinde kalmasın diyede giydirmiştir
Le ben izmirde bi penye don bi penye üst giydirom..astronotluk bişimi kaldı
eymeni kilolu bulmuşta rejime sokacakmış
bizim doktor da şuan hiçbişi verme kilo alımı iyi, alerjik durumlar olabilir dedi.4 mayısta
Dün kan aldılar minnoşumdan başkanbimdr daha götürdüm..bazı vücudunda sinek ısırığı türü şeler oluyordu..
6 aydan önce sütün yeterli ise asla geçme dedi..hatta bebe bisküvisi değil mama takviyeleri ile geçilir dedi..
Memleketimin zıt kutuplu dohtorları
Eşimin gadeşide dohtor olcek
Ama ben konuşmuyom
Minnoşlarında huyu sanki bişileri bekler gibi sürwkli bi değişiyor..bugn çumartesi umarım yavruşun daha da iyidir
Onuda zati senin biblo halin gibi düşünüyom
Senide şu resimindeki gibi
Yani minnoşun boyalı saçlı gibi
Minos nasıl oldu canim ateskendimi yinebizim doktor da şuan hiçbişi verme kilo alımı iyi, alerjik durumlar olabilir dedi.
ulen bende zaten 3 gün kuralını uyguluyorum
bişi olsa anlaşılır ki
bizde geçen ay olduk 4. ay bitti. sanırım şuan zamanıkızlar eymen 3 ay ı bitirdi rota aşısının zamanı ne zaman ki şimdi yapılır mı
iyi şükür. ilk gün fazla, 2. gün çok az ateşliydi.Minos nasıl oldu canim ateskendimi yine
canım bende başladım çalışmayaSelam anneler uzun zamandır giremedim, okuyamadim. Calismaya başladım sabahtan 13:30 a kadar annem bakıyor bebegime.
Ama sıkıntılıyım.zaten zorla meme emiyordu iyice istrksizlesti. Meme emerken kavgalar çoğaldı. Ağlıyor istemiyor. Sagip biberonla verince içiyor. Sade calismaya baglamiyorum çünkü önceden de vardı aynı sıkıntı. Benim bildiğim bebek memeyi ister. Benim oğlum düşman memeye
Sizler Nasılsıniz
bende yaptırayım o zaman .. yaptırmadığım için pişman olup vicdan yapmak istemiyorumbizde geçen ay olduk 4. ay bitti. sanırım şuan zamanı
itolithayuvan
benim ki de abime sinirliyken beni de kırdı.. içime oturdu dediği lafanamla azıcık tartıstık. her seyı yanlıs anlıyor
konu para
iş yeri açacaklar para eksik, eşim tamamlayacak
devredilen yer için kredi çekmeyin sakın, iyi düşünün elinizdeki paradan da olmayın, beni de mahçup edip eşimle papaz etmeyın dedim. kaşıkla verip sapıyla göz cıkarıyormusum.
ben senın kızınım heralde açık olucam sana dedim.
seninki hırsını senden almısbenim ki de abime sinirliyken beni de kırdı.. içime oturdu dediği laf
kaynanama çenem çıkıyo da anneme gelince tam tersi oluyorseninki hırsını senden almıs
ben herkese aynı sayılırım. içimde tutamıyorum çünkükaynanama çenem çıkıyo da anneme gelince tam tersi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?