- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.561
teee 480 km ötelerden sezer pembiş sen ne dıonn
yok çok şükür hiç birşeyi yoktu
sadece çok mayışmış bi hali vardı
hergün başka bi bebekle uyanıyom vallahi
hergün yeni bir huy değiştiriyo
Gece gunduz karismis senin pitirda yaa:) benimki gunduz de uyuyor aslinda ama skntili :) masallah ins hepimizin bebegi guzelce uyur buyur
Allah iyiligini versin pembisçocuğu yavaş yavaş yapmadık ama
Allah yardımcınız olsunBeyindeki görme sinirleri etkilenmiş kanamadan. Vep testi yaptırdık iyi çıkmadı. Çok az görüyor tahminime göre ve göz kontağı kurup gülmedi hiç . Ondan merak ettim aslında. Bi tedavisi de yokmuş napcaz bilmiyorum.
ıyyy bende sevmedimaynen yaa
1 ay öncesınden gelır sancılar dedıler
ona kandımne günlerdi yaa, kabus hamileliği hiç sevmedim
hiçte bileayyy onlar vardı dimi
ne güzel günlerdi yaa
bende bi dönem çok takip edeydim oniSörrrr kız kafam durmuşşş
Bende bisküvi tatlı diye düşünüyordum acıkcası..sahi kendin yap
Aptal kafam ekmeğimi bile kendim yapom ben
Bebek olunca zaaar düşünemedim
Yarın alıp yapayım ben ama fazlasını derindondurucaya koyarım
Cahide jibek diye bi siteye denk geldiydim baya oluyor..kendim için oradan bir sürü yemek kek poğaça öğrendim..temiz ayrıca cocukları için süt dilimi bi le yapmış kadınbende büyünce yapcam diodum bi bakim hiç böle tarifi var mı
var bi dolu insan varSizin ailedenkimse yok mu yaninda cnm? Sen de mi teksin?
annesarı çizmeli memet ağa yani
hey allam yaaaayaşıyom yaşıom hatta şuan tuvaletteyim acele etmeden sakince .....
yeminlen öyleSen saç boya ve kesime fena aş erdin sütün kesilecek diye korkuyom
off ya yaptırmıcam dıodumROTAVİRÜS NASIL BULAŞIYOR? NE KADAR SÜRE BULAŞICI OLUYOR ?
* Dokunmayla, Hapşırık – Aksırıkla, yiyecek – içeçeklerle bulaşır.
* Oyuncakların ve diğer eşyaların yüzeylerinde uzun süre canlı kalır.
* Bu yüzeylere dokunanlar birbirine el-ağız teması ile bulaştırır.
* Özellikle yakın temasta bulaşır.
* Kalabalık ortamlarda bulaşır.
Evet canım mevlit yaptık onda beri durmuyor bir terledi bir usudu derken boyle oldu ayaklarına patik giydurdim sıcak su koydum rezene verdim iki gündür ilk defa 1 saati geçti uyuması bakalım ne zaman uyanacakayaklarına bir kat daha giydir. iyice ısınsın.
mevlüt okutan sizdiniz de mi.. o ara üşütmüştür kesin. iki arada derede üşütüyorlar.
Canım valla mahvoldu aglaya aglaya gece gündüz iki gündür uykusu 1 saati geçmiyor memeyi de çok zor dun o ağladı ben ağladım ne olacak bilmiyorumNoldu boyle kuzuyadogru usutmustur belki,ins daha fazla olmaz:/
Duzelir canim üzülme oda hissediyo seni yer değişikliği öyle yapiyo bazen bide üsuttu oku bol bolCanım valla mahvoldu aglaya aglaya gece gündüz iki gündür uykusu 1 saati geçmiyor memeyi de çok zor dun o ağladı ben ağladım ne olacak bilmiyorum
Canım bir daha evden cikmwyacam valla kim alınırsa alınsın aileler ayrı dert valla onları memnun edecem diye paşam rezil oldu kaç gündür yavrum aglaya aglaya mahvolduDuzelir canim üzülme oda hissediyo seni yer değişikliği öyle yapiyo bazen bide üsuttu oku bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?