- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.641
kim yazdııııBayanlar aranizda bebeginin cildiyle ilgili sikintisi olan vardi hanginizdiniz.egzama gibi biseyker yazilmisti.bi akrabamizinda oyle bebegi lutfen bi yardimci olun.bilemedim simdi kimin yazdigini
aynen ya şu çayda ne buluyonuz arkadaşçay kültürüm olmadıgı için bilemiycem artık. kuru kuru oturuyorum yaa
benimki bugün dokuzda kalktıkizlar paşam hic uyumuyor bugün emmiyor sürekli ağlıyor neyi var anlayamadım sürekli okuyorum nazar mi değdi ağrısı mi var bilemedim aglaya aglaya 10 15 dakika uyuyor sonra yine ağlayarak uyanıyor ne yapacağımi şaşırdım
Allah razı olsun@secmurat05 , daha once @ayse3011 yazmıştı, ben de ona aşağıdaki cevabi yazmıştım canim.
Umarım faydasi olur.
logicalCanım anlattigin gaz sancisina benziyor.
Benim kızım ne zaman süt içsem dediğin gibi davraniyor.
Sen de istersen değişik ne yemiş olabilecegini dusun, bir daha dikkat etmek için...
ya hakikatenAyrıca kafamdan vucuduma saçlar yağıyor resmen her elimi atışımda elime bi sürü saç geliyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum
maşallahhhh maşallahBiz de ne acayibiz.. Aksam 9.30da yatti sabah 4olmus hala uyuyor bebek,esim isteydi app atti dio siz hic uyanmadiniz mi bugun?? Her uyanmada yazarim foto atarm o isteyken,dedm boyle boyle.. Emzir yazikk dedi aman tmm dedm emzirdm yine uyudu ama sabah 6.15te uyandi bicir :) normalden yarim saat erken sadecehic mi ellemesek acaba boyle uyurlarsa
bu arada hakkaten acayibizBiz de ne acayibiz.. Aksam 9.30da yatti sabah 4olmus hala uyuyor bebek,esim isteydi app atti dio siz hic uyanmadiniz mi bugun?? Her uyanmada yazarim foto atarm o isteyken,dedm boyle boyle.. Emzir yazikk dedi aman tmm dedm emzirdm yine uyudu ama sabah 6.15te uyandi bicir :) normalden yarim saat erken sadecehic mi ellemesek acaba boyle uyurlarsa
anammmGünaydın...
Doktorun muayenehanesinde bekliyoruz. Yarım saat sonra sünnet olacak bebito.
Biraz önce krem sürdüler, iki tane fitil attılar. Uyuyunca yapmayı planlıyorlar.
Beklemedeyiz : /
aslında şimdi düşündümde gerçekten de dediğin gibiHee aglayinca anne al sen beni uyuttt derlermis.. Benimki hep oyle diyor ozellikle gunduzlerionlar bizi yonlendirdigine gore,dersimizi aliyoruz dimektir senin kerata nasiii
hadi bi maşallahta sana yolladımCan'ım benim bebişte 100 günlük geçenlerde gece 8 saat kadar uyudu Doktor uyuyan bi bebeğin var daha nolsun dedi Max. 10 saat uyuyabilir dedi
bende hindi ondan bahsediodumBebeler uyusa dert uyumasa dert
bişeyi beceremiyolar yaaişin sırrı en başta alıştırmamak galiba.
dün kontrolü vardı oğlumun sağlık ocağında.
kilo 6.5 olmuş. boy 62
aşı için temmuz sonu çağırdı. bende mayısta yok mu dedim. yok dedi. kontrolde yok. sonra dur yanlış yazdım dedi. haziran başı bir aşısı da var dedi.
bakıp sormasam oğlumun bir aylık aşısı olmayacaktı...
yok gıııIste nadiren boyle olunca biz de sasiriyoruz acaba napsak diye.. Ben uykusunu dagitmadan emzirmeyi basardim gece. Toplam 6.5saat uyumus oldu uyandirmasam daha uyurdu belki.. Bizimki de uc gune 3.ayini doldurcak,bida ellemiyimm o zaman
he yawwSormaaiyi olsunlar,bugunler de degerli ve gececk inslalah
ya boşver gitsin yaCanım bir daha evden cikmwyacam valla kim alınırsa alınsın aileler ayrı dert valla onları memnun edecem diye paşam rezil oldu kaç gündür yavrum aglaya aglaya mahvoldu
Allah yardımcın olsunnSelam anneler uzun zamandır giremedim, okuyamadim. Calismaya başladım sabahtan 13:30 a kadar annem bakıyor bebegime.
Ama sıkıntılıyım.zaten zorla meme emiyordu iyice istrksizlesti. Meme emerken kavgalar çoğaldı. Ağlıyor istemiyor. Sagip biberonla verince içiyor. Sade calismaya baglamiyorum çünkü önceden de vardı aynı sıkıntı. Benim bildiğim bebek memeyi ister. Benim oğlum düşman memeye
Sizler Nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?