- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.681
ortaligi garistirma hiuf garismam hee bu gece bir yazarin bir sene cikaman isin icinden
yok canım sabah 9 öğlen 3.. iş yerine sağıyorum .. eve geliyorum sağıyorum.. bi de sabah uyanınca sağıyorum.. mama vermiyorum.. eve gelince direk emziriyorum zatenTüm günmü işin,nasıl gidiyor. Emme işini napıyorsunuz?
benimkide yapmıyo bea 2 gündür.. ama keyfide yerindeHeh benimki tam bana gore olmus9 kere kaka yapti bugun 2sini ben acele edip degistirdim desem 7. Kaka normal ama sari, gene ishal bu cocuk acaba ya
bizimkide 20 ocaklı.. ebeyi arayıp soracam bendeaynen eymenta
bende surrendere onu didim şinci
21 ocak doğumluyuz bisde
geç mi oldu acep
Canim msj yeni gordum.biz coresatin kullaniyoruz.kortizonlu ilac kullanmadik.bide lanolin yuz kremi ver@secmurat05 , daha once A ayse3011 yazmıştı, ben de ona aşağıdaki cevabi yazmıştım canim.
Umarım faydasi olur.
Kortizon kullanmaduk.coresatin kullandikCanim, benim ilk bebegimde de olmuştu bunda da oldu. Bileklerinde var özellikle.
Bize de kortizonlu ilaçlar verdiler. mecbur olmadıkça kullanılmaması gereken bir ilaç kortizon.
30gr elecon 70gr vazelin karışımını eczaciya hazirlatip incecik egzama olan bölgeye suruyorsun.
En fazla 3 kere ve en sık 12 saat arayla. Çok geniş bolgelere olmamak üzere...
Ben yüzüne hiç surmedim.
Bu duruma atopik dermatit diyorlar.
Vücut yağ dengesi henuz tam oluşmadığı için oluyormuş.
Bu bebekleri haftada 2den fazla yikamamak ve vücutlarını iyi nemlendirmek gerekiyor.
Geçmiş olsun.
Ben senelik izin aldim.3 ayda rapor alicam.cokk zor degilmi yavrundan ayrilmakyok canım sabah 9 öğlen 3.. iş yerine sağıyorum .. eve geliyorum sağıyorum.. bi de sabah uyanınca sağıyorum.. mama vermiyorum.. eve gelince direk emziriyorum zaten
hemde nasıl zorB
Ben senelik izin aldim.3 ayda rapor alicam.cokk zor degilmi yavrundan ayrilmak
bilgi alırsan banada haber etbizimkide 20 ocaklı.. ebeyi arayıp soracam bende
delirdi karılar
bi çocuğa bakamadınız
Canım memur musun sende? 3 aylık raporu heyet raporu mu alacaksın? İstanbuldamısın? Benimde pazartesi doğum iznim bitiyo rapor için araştırmadayım yardımcı olursan sevinirimB
Ben senelik izin aldim.3 ayda rapor alicam.cokk zor degilmi yavrundan ayrilmak
ayy kıyamam canımmmCocuktan degil herif delirtti azciksaat 2den beri tartiisyoz agla agla sinirlerim yiprandi. 45dk once ise gitti gitmeden baristik gibi.. O konuyso hakliyim dio ben konusyom hakliyim diom. Ilk defa bu kdr uzattik ac gitti ise,ben de kahvaltiyla duruyom su bile bir lt anca ictim.. Sanirm alp uyudu,gidip biseler yicem sirf sut icin
Bizim rota aşımızın ilk dozu 3.ay bitiminde olmuştu geç kalmadınız bence 2. Doz 5.ay yapılıyormuşaynen eymenta
bende surrendere onu didim şinci
21 ocak doğumluyuz bisde
geç mi oldu acep
Cocuktan degil herif delirtti azciksaat 2den beri tartiisyoz agla agla sinirlerim yiprandi. 45dk once ise gitti gitmeden baristik gibi.. O konuyso hakliyim dio ben konusyom hakliyim diom. Ilk defa bu kdr uzattik ac gitti ise,ben de kahvaltiyla duruyom su bile bir lt anca ictim.. Sanirm alp uyudu,gidip biseler yicem sirf sut icin
Canim benimde kaynanam alistirdi gece bana kaliyo hrp ben yanindayim cok zorladi beni gece besige zorla alistirdim bir sure yatakta 3 kisi yattik cok zor olduDün evde kaynanam çocuğu sürekli ayağında sallayarak uyutmuş çocuk gözünü açtığı an sallayıp geri uyutmuş..eşim çok kızmış napion sen diye.. böyle alıştırıp sonra annesine rahat vermez demiş .. Kaynanam mırın kırın etmiş.. aferin yiğidim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?