2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kortizon kullanmaduk.coresatin kullandik

delirdi karılar
bi çocuğa bakamadınız

Cocuktan degil herif delirtti azcik saat 2den beri tartiisyoz agla agla sinirlerim yiprandi. 45dk once ise gitti gitmeden baristik gibi.. O konuyso hakliyim dio ben konusyom hakliyim diom. Ilk defa bu kdr uzattik ac gitti ise,ben de kahvaltiyla duruyom su bile bir lt anca ictim.. Sanirm alp uyudu,gidip biseler yicem sirf sut icin

ayy kıyamam canımmm
bozma moralini
hepte iyi olunmuyo ki
sakinleşince taşlar yerini bulur
sinirli olduğunuz için birbirinizi suçluyonuz
şuan tartıştığınız konuya değilde yaşadığınız mutlu anlara odaklan
çünkü insan kendi kendini doldurabilme gibi yüksek potansiyele sahip
sakın aç kalma ye hemen bişeyler
alpciği düşün

Bizde gecen tartistiksabah tartisti cok pis kin tutarim daha bugun baristik agzima grleni soledim ysnitakma ye bisiler bebis ac kalmasin

Canim benimde kaynanam alistirdi gece bana kaliyo hrp ben yanindayim cok zorladi beni gece besige zorla alistirdim bir sure yatakta 3 kisi yattik cok zor oldu

Kızlar annrme geldim ne yapacağını şaşırdım aksam 6 dan beri bir kere emdi annem kucağında az önce uyuttu sürekli ağladı emmek istemiyor gaz mi nazar mi inanın biledim o ağladı ben ağladım yavrum brnim yorgunluktan çok kotu oldu yuzu iki günde zayıfladı ağla ağla düzelir mi bilmiyorum canım çok sıkkın dua edin pasama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…