2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tartismalari oldum olası uzatmayı sevmemisimdir bu yüzden genelde ilk yumuşan taraf ben olurum. Sadece esimde değil herkese karşı öyle. Bu huyundan nefret ediyorum keşke azıcık anatci olabilsem. Üstelik oğlak burcuyum. Tezatliga bak

İnşallah seninki en kisa zamanda geçer canım

amin..geçsin yoksa ben ona geçecem...
Hıı atom yardımcı var
Kendimiz yapıyoz..bide ben illa dip köşe yapıcam huyum batsın
Muşa dönünce 1+1 e cıkıcam
Hiç sorma bir de gerim gerim gerinirler hem anneyiz hem çok sosyal iz diye hepsinin bir belki iki yardımcısı vardir
Yaa benim evim 140 metrekara kocaman temizlik bütün zamanımı aliyo Allahtan temizlik hastası degilim

Yok kiz onu o instagram fenomeni cocuklu karilar icin soylemistim. Kiskanmiyorum hic
Valla bazen diyom bir yardımcı evi supurse biri çocuğa baksa biri de yemek neyin yapsa. Sonra diyom ki kendime sen ne b.. yicen onları mi izliycen kalk işini yap boş hayallere dalma

Bensuz halay olmax beni bekleyin heeey
Bütün gün ev supurdum eğlenmek benim de hakkım. Şu hala ya ben de kalkayım heler

Sabah beri halay cekiyom yorildum ben oturam siz cekin

Kızlar minnoşun damağında beyaz sertlik var üstte iki tane sanki diş gibi ama damağın yüzeyinde ne ki bu ki?
Neyse ki yarın kontrolü var
Canm dış bazı çocuklarda yüzeyde çıkar . Ama sizinkinin dış oldu nu sanmiyrm olsaydı elini surunnce anlardın. Benim büyük oğlumun öyle olmuştu biz ilk dış sandık . Ondan yaklaşık bir ay sonra dışı çıktı zaten . Yarın doktorun bakar söler zatan ne oldugunu

Memeyi vermek için mücadele ediyorum uyanınca emiyor bir de çok uykusu gelip yorulunca emzirmek için ayaga kaljiyorum salliyorum yok almıyor sabir geçecek inşallah canım çok sıkılıyor bir sigara iciyim çok dertliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…