- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.761
Lelelelellelelelee huuuulelelleleleleleLeee leey leee leeeyy lee lee lee hanimmm
pembe lütfen peşimi bırak
artık şu '' kokan kaka'' yı bırakalım. b.k bu gül kokacak hali yok ya
benımkının de kokuyor pohu
anne sütü dahi içse sonucta alacagın alıp geri kalanını atıyor
doktor '' kucakta oturtabilirsiniz'' dedi. nasıl oturttugumuz fark etmezmiş
oldu
si.k en dal yazmış
Bamlayın
bende kucakta oturtuyorum kontrollü bi şekilde.Ay benimki kendi oturmak icin kavga ediyor bayadir oturtuyom ben biletabi belini kalcasini zorlamadan
Tey teyy teeeeyLelelelellelelelee huuuulelellelelelele
Bende otuetuyorum kucakta gecen kaynanan kenarlarina yastik koyalim diye tutturduAy benimki kendi oturmak icin kavga ediyor bayadir oturtuyom ben biletabi belini kalcasini zorlamadan
Halay cekiyiz katıl bizeNapiyonuz heeeyyy kocam faceme el koydu
Anaaaam nerdesin ne zamandırNapiyonuz heeeyyy kocam faceme el koydu
Tartismalari oldum olası uzatmayı sevmemisimdir bu yüzden genelde ilk yumuşan taraf ben olurum. Sadece esimde değil herkese karşı öyle. Bu huyundan nefret ediyorum keşke azıcık anatci olabilsem. Üstelik oğlak burcuyum. Tezatliga bakValla biz normalde iki tarafli anlasir tatliya baglariz uzatmayiz da dun ben cok yiprandim o da oyle dogal olarak. Bizde de her zaman o der hadi gek buraya diye.. Dun dedi yapmadim ondan uzadi da uzadi,bogazim inmis kotu olmusum valla.. En iyisi keske hic tartisma olmasa tabi ama olunca da uzatmamak en iyisymis
İnşallah seninki en kisa zamanda geçer canımBir ay mi canım bir kaç güne geçer diyordum goxum korktu simdi canım bugün biraz daha iyi en azından aglamiyir banyo yaptırdım uyudu şimdi bakalım nasıl olacak emmesi de hala gönülsüz ama emiyor gaz sıkıntısı var kıvranıp duruyor ama gazi hep vardı emmemesi neden anlayamadım sürekli okuyorum
Hiç sorma bir de gerim gerim gerinirler hem anneyiz hem çok sosyal iz diye hepsinin bir belki iki yardımcısı vardiramin..geçsin yoksa ben ona geçecem...
Hıı atom yardımcı var
Kendimiz yapıyoz..bide ben illa dip köşe yapıcam huyum batsın
Muşa dönünce 1+1 e cıkıcam
Valla bazen diyom bir yardımcı evi supurse biri çocuğa baksa biri de yemek neyin yapsa. Sonra diyom ki kendime sen ne b.. yicen onları mi izliycen kalk işini yap boş hayallere dalmaYok kiz onu o instagram fenomeni cocuklu karilar icin soylemistim. Kiskanmiyorum hic
Bütün gün ev supurdum eğlenmek benim de hakkım. Şu hala ya ben de kalkayım heleBensuz halay olmax beni bekleyin heeey
Tartismalari oldum olası uzatmayı sevmemisimdir bu yüzden genelde ilk yumuşan taraf ben olurum. Sadece esimde değil herkese karşı öyle. Bu huyundan nefret ediyorum keşke azıcık anatci olabilsem. Üstelik oğlak burcuyum. Tezatliga bak
İnşallah seninki en kisa zamanda geçer canım
Hiç sorma bir de gerim gerim gerinirler hem anneyiz hem çok sosyal iz diye hepsinin bir belki iki yardımcısı vardir
Yaa benim evim 140 metrekara kocaman temizlik bütün zamanımı aliyo Allahtan temizlik hastası degilim
Valla bazen diyom bir yardımcı evi supurse biri çocuğa baksa biri de yemek neyin yapsa. Sonra diyom ki kendime sen ne b.. yicen onları mi izliycen kalk işini yap boş hayallere dalma
Bütün gün ev supurdum eğlenmek benim de hakkım. Şu hala ya ben de kalkayım heler
Aaa dismi cikiyo amaninKızlar minnoşun damağında beyaz sertlik var üstte iki tane sanki diş gibi ama damağın yüzeyinde ne ki bu ki?
Neyse ki yarın kontrolü var
Aaa dismi cikiyo amaninKızlar minnoşun damağında beyaz sertlik var üstte iki tane sanki diş gibi ama damağın yüzeyinde ne ki bu ki?
Canm dış bazı çocuklarda yüzeyde çıkar . Ama sizinkinin dış oldu nu sanmiyrm olsaydı elini surunnce anlardın. Benim büyük oğlumun öyle olmuştu biz ilk dış sandık . Ondan yaklaşık bir ay sonra dışı çıktı zaten . Yarın doktorun bakar söler zatan ne oldugunuKızlar minnoşun damağında beyaz sertlik var üstte iki tane sanki diş gibi ama damağın yüzeyinde ne ki bu ki?
Memeyi vermek için mücadele ediyorum uyanınca emiyor bir de çok uykusu gelip yoruluncaemzirmek için ayaga kaljiyorum salliyorum yok almıyor sabir geçecek inşallah canım çok sıkılıyor bir sigara iciyim çok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?