- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.721
Benimki 300 gram almis.niye bole oldu anlamadim.sorunmu var acaba.sizin kilo alimi nasil kizlar.4 aylik oldukKaç kilo olmuş 4. Ayında kızın?bizimde cuma günü randevumuz. Çok merak ediyorum bakalım nolcak
Bizde 4.ayinda 2.dozu yaptracazHemen p.tesi yaptırman gerek o zaman. Biz 4 ocak dogumluyuz 12 nisanda yaptırdık rotayı 3 ay 8 gunlukken
Naxar olabilir.bide uyku duzeni bozma.evdekj gibi devam ettrDüzelir inşallah canim ederz tabi
Kıaz ellerinde mi patladı ki de geldikızlar yurtdışından bez getirdiler eşimin arkadaşlar. ismi toujours.. nasıl bu bide eymen 4 numara kullanıyor.. bu 3 numara ama büyük gibi
hee eşimde getire gtire bez getirmişler diyoKıaz ellerinde mi patladı ki de geldi
Canbebeye benzettim
Yortdışından bezmi gelirmişmiş
Bağa bak minnoşu pişik yapma
Kendin kullan
biz tükettik bu ifadeleri kıaz
Alp napi anası..
Yaz gelince napcanız sıcakta
Minik ayaz uyududabu seferde büyük ömür atesledi canim buyugunun bir zarari yok banada yinede zor canim
kızlar yurtdışından bez getirdiler eşimin arkadaşlar. ismi toujours.. nasıl bu bide eymen 4 numara kullanıyor.. bu 3 numara ama büyük gibi
Bir ay mi canım bir kaç güne geçer diyordum goxum korktu simdi canım bugün biraz daha iyi en azından aglamiyir banyo yaptırdım uyudu şimdi bakalım nasıl olacak emmesi de hala gönülsüz ama emiyor gaz sıkıntısı var kıvranıp duruyor ama gazi hep vardı emmemesi neden anlayamadım sürekli okuyorumCanm Allah yardimcim ınş.en kısa zamanda düzelir. Benim oglumda da son bir aydır emme sıkıntısı var memeyle savasiyo
Ben de yarin gidecem merak ediyorum aynen. Meme alma durumu nasildi bebegin? Yani cok almiyo ama emmek istiyo muydu ikisinden de ayni anda? Bende bi suredir boyle ve onsutu daha cok aliyor bence p yuzden.. Bakalim ne kadar cikcak kilosuBenimki 300 gram almis.niye bole oldu anlamadim.sorunmu var acaba.sizin kilo alimi nasil kizlar.4 aylik olduk
kızlar benim adetim geçti yarın test alacam içim rahatlasın diye
amin canımAdet olmayan biri olaraktaann.... Allah etmesin aman
Bir ay mi canım bir kaç güne geçer diyordum goxum korktu simdi canım bugün biraz daha iyi en azından aglamiyir banyo yaptırdım uyudu şimdi bakalım nasıl olacak emmesi de hala gönülsüz ama emiyor gaz sıkıntısı var kıvranıp duruyor ama gazi hep vardı emmemesi neden anlayamadım sürekli okuyorum
kaynanan kirletmiştir evihee eşimde getire gtire bez getirmişler diyo
temizlik yapıyom hemide camları siliyom anam ağladı benim koca düğüne gitti
çocukta bende zaten .. tutsana bi kadın ne uğraşıyon
kızlar benim adetim geçti yarın test alacam içim rahatlasın diye
Bende hastalik var, hersey temiz duzenli olmazsa batiyo birseyler. Cocuk dogdugundan beri haftada bir anam geliyoda anca oyle temizlik yapabiliyorum, minnos uyaninca yatagi ortup odalari havalandirip kahvaltimi yapabiliyorum, yemek bile yapamiyorum cogu zaman gunduz uykusu yok gibi oldugu icin. Valla milletin yardimcisi falan vardir herhalde bebekten banyo yapmaya bile zor vakit buluyorum benhe yaww
çoğ kıymatlı
bu arada bişee dicam
millete bakıyom şinci ben böle
sizde farkedionuz mu bilmem de
instagram özellikle
yahu arkadaş herkes mi ferran
böyle dehşet sunumlar filan
evlerin her köşesi ayrı bi ev sanki çek çek bitmiyo
bebeklerini biblo gibi yapıp şak sak fotolar filtreler
kezaaa bebe odaları yine öyle
bebeğin boğlayacağı bezi bilen süslemiş isimler yazdırmış güllemiş dallamış
bakıom sonra dıom ya bende mi sorun var
ne bu böyle ya
millet anın değerini dibine kadar çıkarii arkıdeş
Sanmam canım bizimkiler krem sürmeden geçmemişti çünküBenimkinde de emdiktensonra cenesinde dudak ustunde kirmizi kirmizi noktaciklar oluyor , 10-15 dk icinde geciyor
O da mi allerji acaba?
Gecmis olsunbiri şu kadını sustursun...
Hiiuf hiuf huf huf
...... .......
Çay iççcaz ..
Koltuğa yığıldım ya kıpraşamıyon
Adam emelyat oldu ...
Sabah taburcu oldu ..
Ne naz ne nazzzz nazzz nazzzz
8-9 kere çorap çıkar giydir çıkar giydir çıkar giydir ...
Çorba içirirken kaşık dişine değiyormuş..
Yavaş yediriyormuşum hızlı yediriyormuşum
Canıma okudu..
Sezaryan günlerin acısını cıkartıyo
Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?