2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yurtdışından bez getirdiler eşimin arkadaşlar. ismi toujours.. nasıl bu bide eymen 4 numara kullanıyor.. bu 3 numara ama büyük gibi
Kıaz ellerinde mi patladı ki de geldi
Canbebeye benzettim
Yortdışından bezmi gelirmişmiş
Bağa bak minnoşu pişik yapma
Kendin kullan

Kıaz ellerinde mi patladı ki de geldi
Canbebeye benzettim
Yortdışından bezmi gelirmişmiş
Bağa bak minnoşu pişik yapma
Kendin kullan
hee eşimde getire gtire bez getirmişler diyo
temizlik yapıyom hemide camları siliyom anam ağladı benim koca düğüne gitti
çocukta bende zaten .. tutsana bi kadın ne uğraşıyon

biz tükettik bu ifadeleri kıaz
Alp napi anası..
Yaz gelince napcanız sıcakta

Bugun hava 13derece ama mis gibi on gun boyunca cok guzel olcak hergun gezcez insallah alp iyi ya cilve yapiyo yeni hareket ogrenmis,ellerni bukuo birlestiriyo yuzune ve guluyo :) ilgi ister,kucagimdayken kafasini memelere gomer

kızlar yurtdışından bez getirdiler eşimin arkadaşlar. ismi toujours.. nasıl bu bide eymen 4 numara kullanıyor.. bu 3 numara ama büyük gibi

Anam yavv bez mi gelirmis cidden :) marka farklaro oluyor ya ben pampers new baby kullaniyordum,baby dry da ayni numaraydi ama kucuktu.. 2numara icin diyorum. Ama su an 3unu kullnaiyorum guzel

Canm Allah yardimcim ınş.en kısa zamanda düzelir. Benim oglumda da son bir aydır emme sıkıntısı var memeyle savasiyo
Bir ay mi canım bir kaç güne geçer diyordum goxum korktu simdi canım bugün biraz daha iyi en azından aglamiyir banyo yaptırdım uyudu şimdi bakalım nasıl olacak emmesi de hala gönülsüz ama emiyor gaz sıkıntısı var kıvranıp duruyor ama gazi hep vardı emmemesi neden anlayamadım sürekli okuyorum

Benimki 300 gram almis.niye bole oldu anlamadim.sorunmu var acaba.sizin kilo alimi nasil kizlar.4 aylik olduk
Ben de yarin gidecem merak ediyorum aynen. Meme alma durumu nasildi bebegin? Yani cok almiyo ama emmek istiyo muydu ikisinden de ayni anda? Bende bi suredir boyle ve onsutu daha cok aliyor bence p yuzden.. Bakalim ne kadar cikcak kilosu

Devam ederse rahatsizligina,bi doktora gorunsun bakalim cnm.tam olarak seninki gbi degil ama benimki de illa ikisini istiyor,daha digerinde bitmeden otekini istiyo.. Cogu zamanbitiyo agliyo hala.. Donem donem olan degisikliklerdir belki de

Bende hastalik var, hersey temiz duzenli olmazsa batiyo birseyler. Cocuk dogdugundan beri haftada bir anam geliyoda anca oyle temizlik yapabiliyorum, minnos uyaninca yatagi ortup odalari havalandirip kahvaltimi yapabiliyorum, yemek bile yapamiyorum cogu zaman gunduz uykusu yok gibi oldugu icin. Valla milletin yardimcisi falan vardir herhalde bebekten banyo yapmaya bile zor vakit buluyorum ben

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…