2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaynanaya bak..
Diş kaşınuyor bende dr dişe sürülecek merhem verdi nadir olarak cok azıtınca sürüyom..
- Bubaylarda başlar 6. Aydan sonra cıkar ..böyle olur..diş etleri hazırlanıyor dedi bana
Ülen ben zati merhem sürüyom
Neyin kafası bu ..
Boş çene boş çene

Kızlar birşey sormak istiyorum 30 aralık dogumlu bir oğlum var kafama takılan soru sizin bebekleriniz acaba sağa sola dönmeye başladımı ve ne zaman başlaması lazım
bende 30 unda doğurdum ..kız paramparça olmayak sonra

Gelişim her bebekte farklı olur..ecele etme kıazzzzz bnmki yavaştan dönüyo gibi gibi

bende 30 unda doğurdum ..kız paramparça olmayak sonra

Gelişim her bebekte farklı olur..ecele etme kıazzzzz bnmki yavaştan dönüyo gibi gibi
Yaa benimkide dönmeye çalışıyor ama tam anlamıyla değil o yüzden kafama takıldı allah bağışlasın bebeğini ben istanbul da dogum yaptım

Kucaga alıştırdım çunkü ben gerizekâlıyım bilerek yaptım keyfi olarak dur şunu hep kucağımda tutayim da alışsın dedim. Alala ya.

Ahh ben de gunduz uykusu icin ayniniyaptim.. Esim birak uyudu dedi yok daha dursun dalsin dedm :) sonra da gunduzleri kucagimda uyumayi tercih eden kucakci bi oglusa donustu :) gecen gun seni etiketlicrktm aklimdan cikmis,sonunda mum oldun buraya heee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…