2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bizde de babası alıştırdı. Gün içinde de kolayına geliyor susturmak oyalamak için kalkıp gezdiriyor. Sonra bana patlıyor, çocuk benden de aynısını istiyor. Ztn geçtiğimiz günlerde kayınvalideler vardı. Kucak kucak gezdi sürekli. Şimdi yine istiyor

Bu minnoslar rahati seviyorlar baksana uyku egitimine alismazlar,iki kez kucaga al hemen alisirlar.. Sonra paso bu sekil bi de masallah agirlasiyorlar zor oluyor

Bu minnoslar rahati seviyorlar baksana uyku egitimine alismazlar,iki kez kucaga al hemen alisirlar.. Sonra paso bu sekil bi de masallah agirlasiyorlar zor oluyor
Esimde tvye bakinca sustugunu farkwtti susmasin hemen aliyo tv karsisina zararli iki yasina kadar izlememesi gerekiyo diyorm herkes oyle mi buyudu sanki ne alaka diyo eskiden cahillik varmis

Hahaha Mama tabi ne olacak baska mamali günler olurdu bide eskiden. Şimdi kadınlar cafelerde gün yapıyor.annemden biliyorum. Annem sefasını sürüyor suan ama agustosta bebek bakmaya gelince nolacak bakalim

Ben de okuyup mama bu cumlede ne alaka demistim ogrendik guzel oldu canim mama istiyor

Esimde tvye bakinca sustugunu farkwtti susmasin hemen aliyo tv karsisina zararli iki yasina kadar izlememesi gerekiyo diyorm herkes oyle mi buyudu sanki ne alaka diyo eskiden cahillik varmis
Bizm minnos da bazen takiliyor tvye.. Zaten kendi keyfine gore,ilk bakista heycandan ciglik atiyor guluyor amasonra dikkati baska yone kayiyor. Dogru cok da yararlibsii degi tv.. Ama oyalanabiliyor iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…