- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.101
Dolgum dustu canm dusen dolgynun oldugu diste kirildi biraz bide 20lik dis varEmzirdigin için hafif yapıyorlar 2 saat emziremiyorsun , bence curugun varsa ilerlemeden yaptir benim curuk çok ilerlemisti biraz ağır anestezi yapıldı 10 saat emzirememistim
Mamami verysn canm arada sirada da versen o yapiyoben işe başladım başlayalı Eymen 3 günde 1 kaka yapıyo
sütüm yetmediği zaman verdik o yüzden galibaMamami verysn canm arada sirada da versen o yapiyo
Dolgum dustu canm dusen dolgynun oldugu diste kirildi biraz bide 20lik dis var
Diş olayı çok zor Allah kolaylık versinDolgum dustu canm dusen dolgynun oldugu diste kirildi biraz bide 20lik dis var
Aynen bizde de babası alıştırdı. Gün içinde de kolayına geliyor susturmak oyalamak için kalkıp gezdiriyor. Sonra bana patlıyor, çocuk benden de aynısını istiyor. Ztn geçtiğimiz günlerde kayınvalideler vardı. Kucak kucak gezdi sürekli. Şimdi yine istiyorBenimki de kucagimda gezerek uyur.. Babasi alistirdi vallahi buna,hadi tm kucagimi seviyordu ama ben ayaga kalkmiyordum.. Baslarda cok agladigi gazli donemlerde denedi iyi de geldi,bebek de hep istedi .. Uf zaten onlari susturmanin bir yolunu ariyoruz bukunca da nasil demeden yapiyoruz.. Baska care yok ki cok kucukler daha..
Aynen bizde de babası alıştırdı. Gün içinde de kolayına geliyor susturmak oyalamak için kalkıp gezdiriyor. Sonra bana patlıyor, çocuk benden de aynısını istiyor. Ztn geçtiğimiz günlerde kayınvalideler vardı. Kucak kucak gezdi sürekli. Şimdi yine istiyor
Bende bi kac kere vermstm oyle oldu haftada bi verdgm zaman bile smdi sadece anne sutu veriyorum gunde3 4 kez yapiyosütüm yetmediği zaman verdik o yüzden galiba
Esimde tvye bakinca sustugunu farkwtti susmasin hemen aliyo tv karsisina zararli iki yasina kadar izlememesi gerekiyo diyorm herkes oyle mi buyudu sanki ne alaka diyo eskiden cahillik varmisBu minnoslar rahati seviyorlarbaksana uyku egitimine alismazlar,iki kez kucaga al hemen alisirlar.. Sonra paso bu sekil bi de masallah agirlasiyorlar zor oluyor
Ben dayanamyrm artk her gun disimden basima kulagima vuruyo agriUffbendensin.. Bnm de dolgum dustu ve dis kirildi biraz.. Diger taraftaki dolgulu dis de cok agritiyor ama ben essegm gitmiyorum
Sagol canim korkyrm valla kac senedir ne dis yaptrdm ne cekildiDiş olayı çok zor Allah kolaylık versin
Hahaha Mama tabi ne olacak baskaYaşasın hamur işine mama diyen biri:)
Yaşasın Trakyaaaa
Hangi mamayi verdinizsütüm yetmediği zaman verdik o yüzden galiba
Hahaha Mama tabi ne olacak baskamamali günler olurdu bide eskiden. Şimdi kadınlar cafelerde gün yapıyor.annemden biliyorum. Annem sefasını sürüyor suan ama agustosta bebek bakmaya gelince nolacak bakalim
Bizm minnos da bazen takiliyor tvye.. Zaten kendi keyfine gore,ilk bakista heycandan ciglik atiyor guluyor amasonra dikkati baska yone kayiyor. Dogru cok da yararlibsii degi tv.. Ama oyalanabiliyor iste :)Esimde tvye bakinca sustugunu farkwtti susmasin hemen aliyo tv karsisina zararli iki yasina kadar izlememesi gerekiyo diyorm herkes oyle mi buyudu sanki ne alaka diyo eskiden cahillik varmis
Oyalansin diyede istemiyorum valla konusmasini etkiliyoms cunkuBizm minnos da bazen takiliyor tvye.. Zaten kendi keyfine gore,ilk bakista heycandan ciglik atiyor guluyor amasonra dikkati baska yone kayiyor. Dogru cok da yararlibsii degi tv.. Ama oyalanabiliyor iste :)
ben işe başladım başlayalı Eymen 3 günde 1 kaka yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?