2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Temizlik yapacagim ayaz bey beni kandırıyi uyuyo yatıriyotrum bir hali kaldır ciglik atiyo iyut trkrar bu twmizlik uc gume anca biter akefes
salon hah oldu diyon bitti akşam yemeği yap ye yat ...
Yarın diğer odalar falan diye sevin ..
Sabah bi kalk akşamdan salon dağınık..kahvaltı yap salon topla aralarda emzirmeler ağlamalar pışlar derken akşam olmuş yemek yap te yat...
Sabah kalk hem mutfak hem salon ve yine kahvaltı...diğer odalalara geçemeden salon yoz ve kir

Evet evet cildirmak üzereyim zsti gecede uyumadi tam uyudu kalkiyom bir cirlama obur yavride hasta zatiherifin camsiri galmadi yikancekoff ooff ne dertluymisim yaw

Hahaha Mama tabi ne olacak baska mamali günler olurdu bide eskiden. Şimdi kadınlar cafelerde gün yapıyor.annemden biliyorum. Annem sefasını sürüyor suan ama agustosta bebek bakmaya gelince nolacak bakalim
Biz bi de mamalı evcilik oynardık çocukken
Bakkaşdan ıvır zıvır bi sürü şey alır mama yapıp oyubcak tabaklara koyardık

vallahi sıkıntı dün avm gittim bin pişman oldum
bin kerede tecrübe ettim hatta burda bile yazdım
benimki kapalı yerleri sevmiyo başkasının evi avm vs
ama çık havaya çıktı mı çoookk iyi geliyo yoruluyo uyuyo miss
aslında böyle gezme tatil havuz gibi ince konularda hassas olmak istemiyorumm
biz tatile hep mayıs son haftası gidiyoruz
hem çok sıcak olmuyo
hem daha uygun
hem daha sakin oluyo oteller
dotora söyledim havuz olayını kalabalık olmayaınca girin dedi
hatta denizede ayaklarını sok dedi
bu arada az önce doktordan geldik sonunda rota yaptırdm rotarix 2 doz diğeride de yedinci ayda
doktora hiiiç bişey soramadım 100 kayme de para gitti unuttum hepsini
bide aşıya gitti 152
aslında muayeneye boşa verdim yani
hemen uyudu hastaneden çıkınca
uykuya zor geçti
bi de on dk da bir mızırdanıyo

Kizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo ya uyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
bizimkide hiç belli olmuyo keyfine bağlı
tüm akşam aklımdan sen geçtin
ben dikkat ettimde
uyanıkken kendi haline bıraktığımda uykuya zor geçiyo
ama eğer uyanıkken onunla çok konuştuysam çok oyaladıysam oyun halısı vs
o zaman hemen uykuya geçiyo
ama şu otom. sallanan anakucağı hayatımı kurtarıyo o olmasa gündüz zor uyur

bende eşimde denizi çok seviyoruz daha önce sahilde yürüdük ama arabadaydı bende gözünü alamıyordu
denizi görmemişti geçen pazar kumsala gittik etrafında dikkatini çekecek hiç bişey yoktu kucağıma aldım
foto çekecektik sudan gözlerini alamadı vallahi çok hoşuma gitti
sevecek sanırım keretta

aminnn inşallahh

Sorma hicbisey yapmadi degisik ya... Ayaginda salladi koydu kenara, uyanmadi
enerji
ortam
güven
saf sevgi
rahatlık
mutlaka biri etki etmiştir
( annenle sen aynı enerjiyi göndermiyosundur
ben bazen minnoş ağladıkça sinerleniyorum ben sinirlendikçe o dahada ağlıyo
en son kalkıyorum yanından eşim kalıyo yanında hiç bişey yapmıyo bi bakıom susuyo
çünkü o relax)

Severler inşallah xankm
Deniz aşığı bşrisi olarak çok istrim denizi sevmesini

Benim pasa hep öyle yapıyor her gün yapmıyor bugün kontrole gittik doktora dedim iki güne bir fitil kullan diyor ama ben istemiyorum rahatsız değil çünkü halinden 1 ayda 700 gr almış kilosu da iyi bence
Canım senin bebis 28 Aralık doğumlu muydu? Boyu ve kilosu ne kadar. Biz 400 gram almışız sadece

tatil
nereye gittin
neyle gittin
nasıl geçti
Ankaradan bandirma-tekirdag-kirklareline gittim:) araçla gittik yol baya uzun ama kızım arabayı çok sevdiği için sorun olmadı ama şimdide sürekli sallanmak istiyor alıştı tabi:)) gayet güzel geçti hatta erzuruma da gitcek eşim seminere acaba peşine takılsam mi diyorum sonra az dur kızın başı döndü otur diyorum:) çünkü baya huysuzlasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…