- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.121
Temizlik yapacagim ayaz bey beni kandırıyi uyuyo yatıriyotrum bir hali kaldır ciglik atiyo iyut trkrarbu twmizlik uc gume anca biter akefes
salon hah oldu diyon bitti akşam yemeği yap ye yat ...
Yarın diğer odalar falan diye sevin ..
Sabah bi kalk akşamdan salon dağınık..kahvaltı yap salon topla aralarda emzirmeler ağlamalar pışlar derken akşam olmuş yemek yap te yat...
Sabah kalk hem mutfak hem salon ve yine kahvaltı...diğer odalalara geçemeden salon yoz ve kir
Sadece anne sütü alıyosa on günr kadar normsl canım telaşlanma :)ben işe başladım başlayalı Eymen 3 günde 1 kaka yapıyo
Biz bi de mamalı evcilik oynardık çocukkenHahaha Mama tabi ne olacak baskamamali günler olurdu bide eskiden. Şimdi kadınlar cafelerde gün yapıyor.annemden biliyorum. Annem sefasını sürüyor suan ama agustosta bebek bakmaya gelince nolacak bakalim
Benim pasa hep öyle yapıyor her gün yapmıyor bugün kontrole gittik doktora dedim iki güne bir fitil kullan diyor ama ben istemiyorum rahatsız değil çünkü halinden 1 ayda 700 gr almış kilosu da iyi benceben işe başladım başlayalı Eymen 3 günde 1 kaka yapıyo
vallahi sıkıntı dün avm gittim bin pişman oldumCocukla cok sikinti ya... Ben bi yere gitmeyi planlayamiyorum. Anneme geleyim dedim sabah, saat 15.00 oldu gelene kadar. Geldigim yerde kagithane-sisli arasi he...Uyuma aglama krizleri sonra emme alt degistirme, kisir dongu hop gene uykusu var agliyo ucakta arabada falan uzun sure dusunemiyorum yani... Bende sinir krizi geciririm onunla beraber hazuza nasil sokmayi planliyorsunuz? Ben bi kere vajinal mantar olmustum bi tatil sonrasi ondan sonra havuza daha az giriyorum hep denizde takiliyorum genelde. Cocugu hic sokamam sanirim, gerci babasi cok hevesli pembe bikini alcakmis kizina Hele buyuk oteller mumkunse hic olmasin zaten uyuz oluyodum simdi hepten sinir olurum, bi apart bulsam denize sifir, hic gitmedim bozcaadaya gitsem temmuzda ohh miss
bizimkide hiç belli olmuyo keyfine bağlıKizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Benim bebiste oyle 6 gunde 4 gunde bir yapar hep ama 10 güne kadar normalmisBenim pasa hep öyle yapıyor her gün yapmıyor bugün kontrole gittik doktora dedim iki güne bir fitil kullan diyor ama ben istemiyorum rahatsız değil çünkü halinden 1 ayda 700 gr almış kilosu da iyi bence
anammmOğlum iki dudağını titretip bırrrrddd sesini çıkarmak sureti ile yüzümüze tükürüyor sürekli. Zibidi
bende eşimde denizi çok seviyoruz daha önce sahilde yürüdük ama arabadaydı bende gözünü alamıyorduBozcaadaya balayına gitmiştik üç gün kalmıştık tam yetti ama denizi çok soğuktavsiye ederim ama şaraplar da şahaneydi
Havuxa ben de girmiyorum kaç yıldır minnoşu da sokmsm hiç hijyenik grlmiyo
Denize sokmayı planlıyorum ama :):)inşallah banyoyu sevdiği gibi drnizi de sevr
aminnn inşallahhhepsi böyle galiba bu veletlerin.
bugün arkadaş geldi. onunkide aynıymış. kız yorgunluktan bitkindi.
benimkini de taş çatlasın 2 saat tutabiliyorum. 1.saatte başlıyor aslında huysuzlanmaya. kaka falan yaptıysa biraz kaçıyor uykusu onunla uğraşırken. öyle böyle 2 saat ara tutmaya çalışıyorum işim yoksa.
yoksa çok uğraşmıyorum uyumasın diye, naoıyım.. huysuzluğuyla uğraşmaktansa uyusun. gerçi arası çok olunca daha çok uyuyor. yani 1 saat falan.
bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
dualarımız kabul olsun İnşaallah hayırlısıyla.
Rabbim evlatlarımızı korusun. dert verip derman arattırmasın İnşaallah.
Cümle evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlsıyla nasip etsin tez zamanda İnşaallah.
enerjiSorma hicbisey yapmadi degisik ya... Ayaginda salladi koydu kenara, uyanmadi
he ya her türlü hale çare olduğu gibiAllah sifa versin hayirli kandiller. En fazla antibiyotik verirler zaten, onuda emzirirken kullanabilirsin bence ciddi birsey degildir, boolllll su icmen lazim, gecmis olsun...
tatilDemek ki bu dönem aynilar.. Bende tatile gittim geldim huy degistirdi saniyordum.. bugünde aşısı var hepten beter olmaz inşallah.. Ben zorla da olsa sariyorum :)
he yaaaBu minnoslar rahati seviyorlarbaksana uyku egitimine alismazlar,iki kez kucaga al hemen alisirlar.. Sonra paso bu sekil bi de masallah agirlasiyorlar zor oluyor
Severler inşallah xankmbende eşimde denizi çok seviyoruz daha önce sahilde yürüdük ama arabadaydı bende gözünü alamıyordu
denizi görmemişti geçen pazar kumsala gittik etrafında dikkatini çekecek hiç bişey yoktu kucağıma aldım
foto çekecektik sudan gözlerini alamadı vallahi çok hoşuma gitti
sevecek sanırım keretta
Canım senin bebis 28 Aralık doğumlu muydu? Boyu ve kilosu ne kadar. Biz 400 gram almışız sadeceBenim pasa hep öyle yapıyor her gün yapmıyor bugün kontrole gittik doktora dedim iki güne bir fitil kullan diyor ama ben istemiyorum rahatsız değil çünkü halinden 1 ayda 700 gr almış kilosu da iyi bence
captain olsunlaaaSeverler inşallah xankm
Deniz aşığı bşrisi olarak çok istrim denizi sevmesini
Ankaradan bandirma-tekirdag-kirklareline gittim:) araçla gittik yol baya uzun ama kızım arabayı çok sevdiği için sorun olmadı ama şimdide sürekli sallanmak istiyor alıştı tabi:)) gayet güzel geçti hatta erzuruma da gitcek eşim seminere acaba peşine takılsam mi diyorum sonra az dur kızın başı döndü otur diyorum:) çünkü baya huysuzlastitatil
nereye gittin
neyle gittin
nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?