- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.081
Geçmiş olsun içini ferah tut cnm inş bişey yoktur kremle fln geçer. Bu arada hayran kaldım ya ben dogurdugumdan beri yemekli misafir hiç almadım. Ancak mamali.ona da bir kek cirpiyorum ve sutlu biskuvili tatli yapiyorum.börek dışardan yanına da dışardan bişeyler uyduruyorum.herkese fix buArkadaşlar birkaç gündür idrar yaparken ağrı ve yanma hissediyorum sanırım enfeksiyon kaptım. Hergün gelenim gidenim yemekli bi de oldu 12 de geliyolar akşama kadar burdalar kocişin akrabaları. Sabah yemekleri yap öğleden sonra onları ağırla doktora gidemedim bi türlü. Erteleyim diyorum kayınvalidem sağolsun olmaz onun falanca işi var bida gelemez bu bilmem nereye gitcek bida ne zaman gelsin vır vır vır mecbur kabul ediyorum ben de. Ama ağrı böbreklerime çıktı artık. Yemeklerimi akşamdan yaptım. Eşim iş dolayısıyla şehir dışında annemi yanıma çağırdım sabah erkenden dr gitmeyi düşünüyorum. Ama çok korkuyorum malum bebişim henüz 3buçuk aylık nasıl ilaç kullanırım nasıl tedavi olucam bebeğimi emziremicekmiyim bilmiyorum çok kötüyüm. Dua edin lütfen. Hayırlı kandiller.
Ayağında tutmadan 2 saat uyuduysa enteresan.senin ev sıcaktı annenin serinse ondan olmasinSorma hicbisey yapmadi degisik ya... Ayaginda salladi koydu kenara, uyanmadi
Amin teşekkür ederim umarım öyledirAllah sifa versin hayirli kandiller. En fazla antibiyotik verirler zaten, onuda emzirirken kullanabilirsin bence ciddi birsey degildir, boolllll su icmen lazim, gecmis olsun...
Yok canim burasida sicak, hatta amerikan mutfak, yemek cay falan daha sicak oluyoAyağında tutmadan 2 saat uyuduysa enteresan.senin ev sıcaktı annenin serinse ondan olmasin
Teşekkür ederim canim inşallah bebeğimi etkilemeden gecer.Geçmiş olsun içini ferah tut cnm inş bişey yoktur kremle fln geçer. Bu arada hayran kaldım ya ben dogurdugumdan beri yemekli misafir hiç almadım. Ancak mamali.ona da bir kek cirpiyorum ve sutlu biskuvili tatli yapiyorum.börek dışardan yanına da dışardan bişeyler uyduruyorum.herkese fix bu.yani çocukla nasıl basedebiliyosun bravo
Ne biliyim bi tanidiginin kesilmiste ondan oyle dedi ama bende anlamadm ne alakaİlk defa duydum boyle bişey ne alaka sütle ya
Günleri birini tutmuyor canım. Hep 6 da kalkardi şimdi 5 de kalkıyor mesela.. kundak yapıyor musun? Kundak siz çok rahat uyduğunu fark ettim ama kısa sürüyor tabi.. Hadi uyandırmasin kendini diye kundak yapıyorum hepten uyumuyor kendini sıkmaktan :) wc ye zor gidiyorum sürekli ilgi istiyor ama bende istiyorum yaa.. uyusam yeter:)anlasilan bu uyku cilesi bi bende degilmis...
gecmis olsun. Bizede ayin 10.una randevu verdiler 4,5 aylik oluyo cocuk, daha rota da var sirada. Ayni gun yapiyolarmi? Allah yardimcimiz olsun...
var canim koyuyorum bazen, evden cikmasi yarim saat disarda hemen dolasip gelmem gerekiyo ayri stres oluyorum ondada huysuzlaniyo uyuyamazsa...
hangi ayda gitmistibiz bozcaadaya? O yuzden temmuz sonu sicak olur diye dusunuyodum ama ? Benim kiz suyu hic sevmiyo ya hic anasina babasina cekmemis...
amin.Hepimizin kandili mubarek olsun, dualarimiz kabul olsun, allah bebeklerimize saglik sihhat versin insallah... Aynen benim kizda anlattigin gibi ya...
gunduz uykusunda bizdede bu problem var malesef, hatta bi kac gundur gece uykusuda cok bolunuyo, anneme geldim mesela bugun, anlattim anlattim boyle boyle. Annem bi uyuttu sak! cocuk 2 saat uyuduacaba diyorum bende mi sorun var?
Aynen bizimkide 5,30 a kurdu saatini bu ara 00,30- 02.30-05.30 08.00 gibiGünleri birini tutmuyor canım. Hep 6 da kalkardi şimdi 5 de kalkıyor mesela.. kundak yapıyor musun? Kundak siz çok rahat uyduğunu fark ettim ama kısa sürüyor tabi.. Hadi uyandırmasin kendini diye kundak yapıyorum hepten uyumuyor kendini sıkmaktan :) wc ye zor gidiyorum sürekli ilgi istiyor ama bende istiyorum yaa.. uyusam yeter:)
Canım niye kesilsin ki?sadece emzirdiğini söyle dilçiye ona göre bi tedavi ysparKizlar yarn disciye gitcem bi arkadasm sutun kesilir yaptrma dedi ama her gun basima vuruyo agrisi cidden oyle bsy olur mu ki
Ağustos 20 gibi gitmiştik canımanlasilan bu uyku cilesi bi bende degilmis...
gecmis olsun. Bizede ayin 10.una randevu verdiler 4,5 aylik oluyo cocuk, daha rota da var sirada. Ayni gun yapiyolarmi? Allah yardimcimiz olsun...
var canim koyuyorum bazen, evden cikmasi yarim saat disarda hemen dolasip gelmem gerekiyo ayri stres oluyorum ondada huysuzlaniyo uyuyamazsa...
hangi ayda gitmistibiz bozcaadaya? O yuzden temmuz sonu sicak olur diye dusunuyodum ama ? Benim kiz suyu hic sevmiyo ya hic anasina babasina cekmemis...
amin.Hepimizin kandili mubarek olsun, dualarimiz kabul olsun, allah bebeklerimize saglik sihhat versin insallah... Aynen benim kizda anlattigin gibi ya...
gunduz uykusunda bizdede bu problem var malesef, hatta bi kac gundur gece uykusuda cok bolunuyo, anneme geldim mesela bugun, anlattim anlattim boyle boyle. Annem bi uyuttu sak! cocuk 2 saat uyuduacaba diyorum bende mi sorun var?
Atak haftasında olabilir canımBenim kızımda öyle malesef. Sürekli uyukluyor. Huysuzlanıyor ağlıyor. Uyutuyorum 20 dk sonra geri uyanıyor. Yeni bir de huy edindi. Kucağımda gezerek uyuyor. Ne beşikte ne ayakta sallanmayı kabul etmiyor. Kendiliğinden zaten uyumuyor. Çok uykusu gelince aç olsa bile emmiyor ağlıyor. Bugün benimde öyle sırtım ağrıdı ki...
Yaşasın hamur işine mama diyen biri:)Geçmiş olsun içini ferah tut cnm inş bişey yoktur kremle fln geçer. Bu arada hayran kaldım ya ben dogurdugumdan beri yemekli misafir hiç almadım. Ancak mamali.ona da bir kek cirpiyorum ve sutlu biskuvili tatli yapiyorum.börek dışardan yanına da dışardan bişeyler uyduruyorum.herkese fix bu.yani çocukla nasıl basedebiliyosun bravo
Tesekkur ederim rotayi bir gün önce hastanede yaptırdım ertesi gün aşıları oldu aynı gün zor olmasın çünkü rotada huysuzluk yaptı aynı gün olursa sanki daha zor gecer simdiden gecmis olsunanlasilan bu uyku cilesi bi bende degilmis...
Ben kanal tedavisi yaptiriyorum suan ve cok isi var dislerimin sadece hazirda sagilmis sutun bulunsun kenarda anestezi yapılabiliyor öyle kesilme değil azalmada olmadı sürekli emzirdimKizlar yarn disciye gitcem bi arkadasm sutun kesilir yaptrma dedi ama her gun basima vuruyo agrisi cidden oyle bsy olur mu ki
Demek ki bu dönem aynilar.. Bende tatile gittim geldim huy degistirdi saniyordum.. bugünde aşısı var hepten beter olmaz inşallah.. Ben zorla da olsa sariyorum :)Aynen bizimkide 5,30 a kurdu saatini bu ara 00,30- 02.30-05.30 08.00 gibikundak yapinca hepten cikdiriyo artik sardirmiyo cogu zaman kendini...
Bazen bizdede oluyor bende tüm gün uyumuzken annemde hemen uyuyor sanirim kucak, insan değişikliği istiyorlar bunu çok yaşadımSorma hicbisey yapmadi degisik ya... Ayaginda salladi koydu kenara, uyanmadi
Benim kızımda öyle malesef. Sürekli uyukluyor. Huysuzlanıyor ağlıyor. Uyutuyorum 20 dk sonra geri uyanıyor. Yeni bir de huy edindi. Kucağımda gezerek uyuyor. Ne beşikte ne ayakta sallanmayı kabul etmiyor. Kendiliğinden zaten uyumuyor. Çok uykusu gelince aç olsa bile emmiyor ağlıyor. Bugün benimde öyle sırtım ağrıdı ki...
Bilmiyorm ki canm 3te gtcem bakalm zaten hemen yapar mi randevu mu verir bllmyrm bi taraftanda 20lik dis vae korkyrm vallaCanım niye kesilsin ki?sadece emzirdiğini söyle dilçiye ona göre bi tedavi yspar
Ağrı çekmen daha kötü bi dyrum ya da ağızda enfeksiyon olması
Buzlukta var canm sutum kac saat emzrmyrzBen kanal tedavisi yaptiriyorum suan ve cok isi var dislerimin sadece hazirda sagilmis sutun bulunsun kenarda anestezi yapılabiliyor öyle kesilme değil azalmada olmadı sürekli emzirdim
Emzirdigin için hafif yapıyorlar 2 saat emziremiyorsun , bence curugun varsa ilerlemeden yaptir benim curuk çok ilerlemisti biraz ağır anestezi yapıldı 10 saat emzirememistimBuzlukta var canm sutum kac saat emzrmyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?