2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun içini ferah tut cnm inş bişey yoktur kremle fln geçer. Bu arada hayran kaldım ya ben dogurdugumdan beri yemekli misafir hiç almadım. Ancak mamali.ona da bir kek cirpiyorum ve sutlu biskuvili tatli yapiyorum.börek dışardan yanına da dışardan bişeyler uyduruyorum.herkese fix bu.yani çocukla nasıl basedebiliyosun bravo

Teşekkür ederim canim inşallah bebeğimi etkilemeden gecer.

Bu arada zor oluyo tabi yemekli falan ama bunlar böyle napim pasta böbrekle doymazlar. Öğlen 12 de zırt diye damlarlar 1 saat oturur yemek yerler çayın yanına da pasta börek yapardım onu da yerlerdi ama artık yetişemiyorum ben de fix kek her gelene :)) çayla da keklerini yer giderler. Ee akşama kadar otur otur napcekler boyna yicekler :))

Günleri birini tutmuyor canım. Hep 6 da kalkardi şimdi 5 de kalkıyor mesela.. kundak yapıyor musun? Kundak siz çok rahat uyduğunu fark ettim ama kısa sürüyor tabi.. Hadi uyandırmasin kendini diye kundak yapıyorum hepten uyumuyor kendini sıkmaktan :) wc ye zor gidiyorum sürekli ilgi istiyor ama bende istiyorum yaa.. uyusam yeter:)

Aynen bizimkide 5,30 a kurdu saatini bu ara 00,30- 02.30-05.30 08.00 gibi kundak yapinca hepten cikdiriyo artik sardirmiyo cogu zaman kendini...

Ağustos 20 gibi gitmiştik canım
Bir de çok rüzgarlı bşr yer
Gece hiç terlemeden rahat rahat uyumuştık
Ona göre kıyafet alırsın minnoşa

Atak haftasında olabilir canım

Yaşasın hamur işine mama diyen biri:)
Yaşasın Trakyaaaa

Tesekkur ederim rotayi bir gün önce hastanede yaptırdım ertesi gün aşıları oldu aynı gün zor olmasın çünkü rotada huysuzluk yaptı aynı gün olursa sanki daha zor gecer simdiden gecmis olsun

Kizlar yarn disciye gitcem bi arkadasm sutun kesilir yaptrma dedi ama her gun basima vuruyo agrisi cidden oyle bsy olur mu ki
Ben kanal tedavisi yaptiriyorum suan ve cok isi var dislerimin sadece hazirda sagilmis sutun bulunsun kenarda anestezi yapılabiliyor öyle kesilme değil azalmada olmadı sürekli emzirdim

Aynen bizimkide 5,30 a kurdu saatini bu ara 00,30- 02.30-05.30 08.00 gibi kundak yapinca hepten cikdiriyo artik sardirmiyo cogu zaman kendini...
Demek ki bu dönem aynilar.. Bende tatile gittim geldim huy degistirdi saniyordum.. bugünde aşısı var hepten beter olmaz inşallah.. Ben zorla da olsa sariyorum :)

Benimki de kucagimda gezerek uyur.. Babasi alistirdi vallahi buna,hadi tm kucagimi seviyordu ama ben ayaga kalkmiyordum.. Baslarda cok agladigi gazli donemlerde denedi iyi de geldi,bebek de hep istedi .. Uf zaten onlari susturmanin bir yolunu ariyoruz bukunca da nasil demeden yapiyoruz.. Baska care yok ki cok kucukler daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…