2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insanin ici soguyor valla.ben cok sogumustum.haketmisti.halada icim tam dogrulmuyo ona.hep tedirginim.bir olay olsa basta o yikar yuvami.yapici degil yikici bir kadin cunku

Benimkide ayni

Ayni canim uyutuyom. Zor daliyo zaten bi camasir asiyim dyo agla agla

anlasilan bu uyku cilesi bi bende degilmis...

Bugün 4 ay aşısını olduk ve nefret ediyorum artık bu asilardan ağla ağla akşama kadar her asida böyle,çıldırmak üzereyim
gecmis olsun. Bizede ayin 10.una randevu verdiler 4,5 aylik oluyo cocuk, daha rota da var sirada. Ayni gun yapiyolarmi? Allah yardimcimiz olsun...

Atom bi kanguruya alsan onu dışa dönük gezdirsen mi
var canim koyuyorum bazen, evden cikmasi yarim saat disarda hemen dolasip gelmem gerekiyo ayri stres oluyorum ondada huysuzlaniyo uyuyamazsa...

hangi ayda gitmistibiz bozcaadaya? O yuzden temmuz sonu sicak olur diye dusunuyodum ama ? Benim kiz suyu hic sevmiyo ya hic anasina babasina cekmemis...

amin. Hepimizin kandili mubarek olsun, dualarimiz kabul olsun, allah bebeklerimize saglik sihhat versin insallah... Aynen benim kizda anlattigin gibi ya...

Benimki hiç uyumuyor desem yeridir.. ayakta sallayinca iyi hoş ama bırakınca hemen agliyor.. Nasil asicam bu durumu bilmiyorum
gunduz uykusunda bizdede bu problem var malesef, hatta bi kac gundur gece uykusuda cok bolunuyo, anneme geldim mesela bugun, anlattim anlattim boyle boyle. Annem bi uyuttu sak! cocuk 2 saat uyudu acaba diyorum bende mi sorun var?

Sevgili kız anneleri,
Bir arkadaşımız doğum yaptı. Hastaneye çiçek göndermiştik,şimdi rup arkadaşlarımızla birlikte evine bir hediye göndermeyi düşünüyoruz.Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz, o yüzden netten alıcaz.

En çok ne makbule geçer ki?

Kizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo ya uyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Benim kızımda öyle malesef. Sürekli uyukluyor. Huysuzlanıyor ağlıyor. Uyutuyorum 20 dk sonra geri uyanıyor. Yeni bir de huy edindi. Kucağımda gezerek uyuyor. Ne beşikte ne ayakta sallanmayı kabul etmiyor. Kendiliğinden zaten uyumuyor. Çok uykusu gelince aç olsa bile emmiyor ağlıyor. Bugün benimde öyle sırtım ağrıdı ki...

Aynen bende suan sirt agsirindan uyuyamiyorum

bebek ile ilgili olan her sey makbule gecer :=)

O kadar soğuk deniz için bence cok minikler ya ancak Antalya fln olabilir gibi geliyor bana yada Çeşme de paşa limanınin suyu çok sicak

Napti nasıl uyuttu cnm

Oyun halısı ya da dönence söyle iyi bir markanin

Arkadaşlar birkaç gündür idrar yaparken ağrı ve yanma hissediyorum sanırım enfeksiyon kaptım. Hergün gelenim gidenim yemekli bi de oldu 12 de geliyolar akşama kadar burdalar kocişin akrabaları. Sabah yemekleri yap öğleden sonra onları ağırla doktora gidemedim bi türlü. Erteleyim diyorum kayınvalidem sağolsun olmaz onun falanca işi var bida gelemez bu bilmem nereye gitcek bida ne zaman gelsin vır vır vır mecbur kabul ediyorum ben de. Ama ağrı böbreklerime çıktı artık. Yemeklerimi akşamdan yaptım. Eşim iş dolayısıyla şehir dışında annemi yanıma çağırdım sabah erkenden dr gitmeyi düşünüyorum. Ama çok korkuyorum malum bebişim henüz 3buçuk aylık nasıl ilaç kullanırım nasıl tedavi olucam bebeğimi emziremicekmiyim bilmiyorum çok kötüyüm. Dua edin lütfen. Hayırlı kandiller.

Allah sifa versin hayirli kandiller. En fazla antibiyotik verirler zaten, onuda emzirirken kullanabilirsin bence ciddi birsey degildir, boolllll su icmen lazim, gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…