2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de seninki gbi kilo alimi hemenhemen.. Ucuncu ayi doldurdu dun,hemsireler icecek vs onermedi yani ortalamanin uzerinde bile gidiyor,o yuzden rahatlar geemiyorlar hic.
Bizim çocuk dok.sütünüz azaldı mı diye sormuştu ilk azaldığında azalmamıştı ama psikolojik olarak azaldı bu cümleden sonra
Neyse ki çabuk toparladım
İçecekleri aldım da çok katkısı olduğunu düşünmüyorum ama aldı işte yine de
Mama bsşlamak istemiyorum sütüm varken bakalım bu ay nasıl alıcak

Evet cnm cogu zaman psikoloji. Bi ay once ben de oyle oldum noldu bitti mi azaldi mi.. Sonra toparlad. Normalde benimki cok icer,nerdeyse her saat basi istyr,dunn 5-6saat icmek istemedi dedm noluyor azaldi mi yok mu.. Neyse ki sonradan icti ve vardi sut.. Su 6 ayi ozellikle gorseydik bi..

Rotarix in 2 dozu nasil 7. Ayda canim? 5. Ayda yapilmasi gerekmiyomu?

Goturdugum bi doktor artik 3aydan itibaren annenin sutu dahada yaglanir bebekler 5 dakikada bile doyabilirler, rahat ol demisti. Hakli sanirim

Bizimki de 700almis:) 6260 hehe boy 62. Ayniyiz ya :)
Canim seninle her şeymiş ayni bugün bu haldeyim ama hala uyumuyor paşam evime geldim burayı da unuttu sanırım memeyle kavgamiz da azaldı gibi esimle de konuştuk her şeyi evimdeyim ama ne olacak bilmiyorum arkadaşım değil ki bitiriyim kaynqnanla konusacam zamanla ama bu lafları unutamayacam hayat evlilik ne zormus kaç gündür mahvoldum artik eşim çocuğum için herşeye katlanacam

Ohh daha iyi olur insallahcnm,her an degisik seyler yasatiyorlar bebeler:) haklisn elbette atilmiyor ama icinden de cikmiyor insanin.. Sen yine buyukluk yapip yeri gelince katlanacaksin,esin seni ne kdr anlasa da annesi..vazgecmeyecegi gibi bi zaman gelir annesini savunmaya baslar. En guzeli senin ona dahi bu firsati vermemen ve buyuk senmissin gbi davranman.. Bak gor o zmn herkes ettignden utanir,soylemeseler bile kendileri bunu bilir utanir.. Hayrolsun bakalm :)

Benimki de öylw yaptı geçenlerde korktum meme reddi yaşıyoruz diye neyse ki öğleden sonra içmeyw başladı
Evwt şu altı ayı atlatsak süper olacak :)

Offf bütün gün bir durmadı yahu ne dönence ne oyun halısı ne ana Kucağı yok yok yok. Hep benim kucağımda durcak ya da emecek. Bu seferde devamli memede gaz yapıyor hep gegirmece. Aç mi diyorum mama veriyorum yok kıyamet kopuyor bu sefer yine meme. Zaten biberon almıyor ki mamayı emsin. Aç olsa alır diyor herkes ama bilemiyorum. Çok yorgunummmm suan... az önce ağlaya ağlaya uyudu.

3. - 4. Aylarda oluyo hep bu huysuzluklar sanırım. Bizimki de bugün öyleydi açlıktan değil tabi huzursuzluk. Geliyolar arada :) Tabi bi de misafirlerden hiç hoşlanmıyo :))

alıntı

''
  • Seyrek kaka yapma durumu bu bebeklerin (benim anladığım kadarı ile) anne sütünü çok verimli bir şekilde kullanmasından veya bağırsaklarının henüz gelişmekte olmasından kaynaklanabiliyormuş.
  • Süt emmede, kilo almada, huyunda suyunda bir terslik yoksa bu durum bir hastalık veya rahatsızlık belirtisi değilmiş.
  • Bu dönemdeki seyrek kaka yapma şimdiden ileride görülebilecek bağırsak tembelliğinin habercisi değilmiş.''

Günaydın güzel annişler ne güzel ikonlar gelmiş, ne zamandır yoktum, tel değişti, kk şifremi unutmuşum giremiyordum uzun zamandır. Nasılsınız nasıl gidiyor annelik ben çok yorgun ve uykusuzum,uyumuyor oğluşum sevmiyor uykuyu hep mız mız varlığına şükür ama alışılıyor uykusuzluğa buarada yoğun saç dökülmesi var mı sizde de,benim çok fena zaten seyrekti saçlarım, şuan her elimi attığımda avuç avuç dökülüyor kel kalcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…