- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.161
Hmm karıştırdım o zaman canim.. Evet bizde geçen ay 6450 gramdik.. eğer diğer ay fazla almazsa üzülme normalmis:)Canım 31 ocak doğumlu 3720 doğdu şuan 6300 gr 61 cm bu ay 700 gr aldı bana iyi geldi yaklaşık bir haftadır da mrmeyle kavgalarimiz var
Ben de öyle biliyorym da doktor her seferinde kilo az qlmış diyo
Sancısı odasında telim yanımda olsaydı o zaman da yazardım. . Baya şen Şakrak yaptım çünkü doğumu. . Tabi dikiş anını saymazsak:)Bende okumustim onu canli yayinda dogum valla siperdi
Canım 31 ocak doğumlu 3720 doğdu şuan 6300 gr 61 cm bu ay 700 gr aldı bana iyi geldi yaklaşık bir haftadır da mrmeyle kavgalarimiz var
Bizim çocuk dok.sütünüz azaldı mı diye sormuştu ilk azaldığında azalmamıştı ama psikolojik olarak azaldı bu cümleden sonraBenim de seninki gbi kilo alimi hemenhemen.. Ucuncu ayi doldurdu dun,hemsireler icecek vs onermedi yani ortalamanin uzerinde bile gidiyor,o yuzden rahatlar geemiyorlar hic.
Bizim çocuk dok.sütünüz azaldı mı diye sormuştu ilk azaldığında azalmamıştı ama psikolojik olarak azaldı bu cümleden sonra
Neyse ki çabuk toparladım
İçecekleri aldım da çok katkısı olduğunu düşünmüyorum ama aldı işte yine de
Mama bsşlamak istemiyorum sütüm varken bakalım bu ay nasıl alıcak
Rotarix in 2 dozu nasil 7. Ayda canim? 5. Ayda yapilmasi gerekmiyomu?vallahi sıkıntı dün avm gittim bin pişman oldum
bin kerede tecrübe ettim hatta burda bile yazdım
benimki kapalı yerleri sevmiyo başkasının evi avm vs
ama çık havaya çıktı mı çoookk iyi geliyo yoruluyo uyuyo miss
aslında böyle gezme tatil havuz gibi ince konularda hassas olmak istemiyorumm
biz tatile hep mayıs son haftası gidiyoruz
hem çok sıcak olmuyo
hem daha uygun
hem daha sakin oluyo oteller
dotora söyledim havuz olayını kalabalık olmayaınca girin dedi
hatta denizede ayaklarını sok dedi
bu arada az önce doktordan geldik sonunda rota yaptırdm rotarix 2 doz diğeride de yedinci ayda
doktora hiiiç bişey soramadım 100 kayme de para gitti unuttum hepsini
bide aşıya gitti 152
aslında muayeneye boşa verdim yani
hemen uyudu hastaneden çıkınca
uykuya zor geçti
bi de on dk da bir mızırdanıyo
Bizim çocuk dok.sütünüz azaldı mı diye sormuştu ilk azaldığında azalmamıştı ama psikolojik olarak azaldı bu cümleden sonra
Neyse ki çabuk toparladım
İçecekleri aldım da çok katkısı olduğunu düşünmüyorum ama aldı işte yine de
Mama bsşlamak istemiyorum sütüm varken bakalım bu ay nasıl alıcak
Goturdugum bi doktor artik 3aydan itibaren annenin sutu dahada yaglanir bebekler 5 dakikada bile doyabilirler, rahat ol demisti. Hakli sanirimEvet cnm cogu zaman psikoloji. Bi ay once ben de oyle oldum noldu bitti mi azaldi mi.. Sonra toparlad. Normalde benimki cok icer,nerdeyse her saat basi istyr,dunn 5-6saat icmek istemedi dedm noluyor azaldi mi yok mu.. Neyse ki sonradan icti ve vardi sut.. Su 6 ayi ozellikle gorseydik bi..
Canim seninle her şeymiş ayniBizimki de 700almis:) 6260 hehe boy 62. Ayniyiz ya :)
Canim seninle her şeymiş aynibugün bu haldeyim ama hala uyumuyor paşam evime geldim burayı da unuttu sanırım memeyle kavgamiz da azaldı gibi esimle de konuştuk her şeyi evimdeyim ama ne olacak bilmiyorum arkadaşım değil ki bitiriyim kaynqnanla konusacam zamanla ama bu lafları unutamayacam hayat evlilik ne zormus kaç gündür mahvoldum artik eşim çocuğum için herşeye katlanacam
Goturdugum bi doktor artik 3aydan itibaren annenin sutu dahada yaglanir bebekler 5 dakikada bile doyabilirler, rahat ol demisti. Hakli sanirim
persentil hesaplayin isterseniz hanimlar da baya iyiBenim de seninki gbi kilo alimi hemenhemen.. Ucuncu ayi doldurdu dun,hemsireler icecek vs onermedi yani ortalamanin uzerinde bile gidiyor,o yuzden rahatlar geemiyorlar hic.
Benimki de öylw yaptı geçenlerde korktum meme reddi yaşıyoruz diyeEvet cnm cogu zaman psikoloji. Bi ay once ben de oyle oldum noldu bitti mi azaldi mi.. Sonra toparlad. Normalde benimki cok icer,nerdeyse her saat basi istyr,dunn 5-6saat icmek istemedi dedm noluyor azaldi mi yok mu.. Neyse ki sonradan icti ve vardi sut.. Su 6 ayi ozellikle gorseydik bi..
MasallahhhhhBenimkinin 24 ünde aşısı
Kan ilacı vericem demişti hemşire en son
Doktoruna sormayı unuttum
Kimi dpktor tahlil yaptırıp öyle veriyormıuş
Beninki de ocak yşrmi dört doğumlu
3540 53 cm di şimdi 7030 66 cm
Çok iyi bence bizim de 3. Ayda 700 gr aldı ve 6330 du doktor süper demişti. Bakalım cuma 4. Ay kontrolumuz varCanım 31 ocak doğumlu 3720 doğdu şuan 6300 gr 61 cm bu ay 700 gr aldı bana iyi geldi yaklaşık bir haftadır da mrmeyle kavgalarimiz var
3. - 4. Aylarda oluyo hep bu huysuzluklar sanırım. Bizimki de bugün öyleydi açlıktan değil tabi huzursuzluk. Geliyolar arada :) Tabi bi de misafirlerden hiç hoşlanmıyo :))Offf bütün gün bir durmadı yahu ne dönence ne oyun halısı ne ana Kucağı yok yok yok. Hep benim kucağımda durcak ya da emecek. Bu seferde devamli memede gaz yapıyor hep gegirmece. Aç mi diyorum mama veriyorum yok kıyamet kopuyor bu sefer yine meme. Zaten biberon almıyor ki mamayı emsin. Aç olsa alır diyor herkes ama bilemiyorum. Çok yorgunummmm suan... az önce ağlaya ağlaya uyudu.
benımkı de günde 1 e indirdiben işe başladım başlayalı Eymen 3 günde 1 kaka yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?