- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.341
Ooo iyi cikmis masallah canim kan grubu testini de kan uyusmazligi var mi diye istemistir muhtemelen ben kan grubumun pozitif oldugunu soyleyince iyiymis kan uysmazligi olmayacak dedi doktor1.81 çıktı canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo iyi cikmis masallah canim kan grubu testini de kan uyusmazligi var mi diye istemistir muhtemelen ben kan grubumun pozitif oldugunu soyleyince iyiymis kan uysmazligi olmayacak dedi doktor1.81 çıktı canım.
ben folik asiti bıraktım çok midem bulanıyor diye offf çok suçluluk duyuyorum![]()
canım kabızlık için doktorum bana şunu önerdi ve hiç sıkıntı çekmiyorum çok şükür normalde kabızlık vardı çünkü.. gece yatmadan önce 2 yada 3 tane kuru kayısıyı yıkayıp su bardağına koy üzerinede su doldur ve bişey kapat sabaha kadar beklesin kayısılar şişiyo sabah uyandığında kayısıları ye suyunuda iç hiç bi sıkıntı olmuyo vallaSelam kızlar.. Ne yaptınızz bakalım? Bizim bulantılar son gaz devam ediyor. Ayrıca aşırı gaz var. Kabızlıkta oldu. İlaç aldığım halde hala çıkarıyorum maalesef.. Bir de sinir sistemim bozulmuş durumda. Kızımla Pepee izlerken ağlayabiliyorum.
Kızlar doktorunuz hangi folik asidi önerdi? İmom kullanan varmı aranızda?
doktor hala dönmed yaRennie bana onermisti doktor mide yanmasi icin ama fayda etmiyo gaviscon daha etkili onuda doktor verdi.Bence kullan ama sen bilirsin canim
ahaha çok ilginç :)doktor emin olmak isteyebilir![]()
teşekkür ederim canım çok sewindim bende walla inşallah yükselmezde düşmezde. yalnız demir ve kan eksikliği var kan ilacı alan varmıki hiç hamileyken. benimde pozitif şükürler olsunOoo iyi cikmis masallah canim kan grubu testini de kan uyusmazligi var mi diye istemistir muhtemelen ben kan grubumun pozitif oldugunu soyleyince iyiymis kan uysmazligi olmayacak dedi doktor
Benim oğluma hamileyken kansızlık çıkmştı. Her sabah o sıvı iğrenç ferrum ilacını içiyordum. Ama bu defa tüm değerlerim çok iyi çıktı. Şuan sadece solgar folik asit kullanıyorum.teşekkür ederim canım çok sewindim bende walla inşallah yükselmezde düşmezde. yalnız demir ve kan eksikliği var kan ilacı alan varmıki hiç hamileyken. benimde pozitif şükürler olsun
canım bende önce folbiol kullanıyodum ama balık mevsimi geçti şîmdiki bakıklara güvenemiyorum yemek istemiyorum dedim doktoruma o da imom vereyim ozaman folik asit de var omega da var dedi ama folik asit yeterlimidir kafama takıldımerhaba, folidoc içiyordum sonra imom'a geçtik daha komplike diye...
ben kontrollere 150 km gidip geliyorum. kendim kullanıyorum hemde. sıkıntı yok. sadece delirip strese girme öküz şöförlere saydırma :)7.haftada yolculuk yapan varmı ? ben adananın ilçesindeym akşam adanaya gidip gelmemız gerekıcek ben gıtmeye korkuyom 80km aramız bı zararı olurmu
çok aman aman düşük değil aslında yinede verir mi ki?Benim oğluma hamileyken kansızlık çıkmştı. Her sabah o sıvı iğrenç ferrum ilacını içiyordum. Ama bu defa tüm değerlerim çok iyi çıktı. Şuan sadece solgar folik asit kullanıyorum.![]()
Folbiol kullanıyordum, 1 hafta önce bırakıp Decavit e başladım onun içinde de folik asit var zatenKızlar doktorunuz hangi folik asidi önerdi? İmom kullanan varmı aranızda?
Ben bir kaç haftalıkken ve 7 haftalıkken 5 saatlik uçak yolculuğu yaptım canım. Yolculuğun pek bir zararı olacağını sanmıyorum7.haftada yolculuk yapan varmı ? ben adananın ilçesindeym akşam adanaya gidip gelmemız gerekıcek ben gıtmeye korkuyom 80km aramız bı zararı olurmu
aynen bende de o zaman başlamıştı karnımda sürekli şişlik vardı patlayacak gibi oluyordum çok şükür bu ara iyi 3. ay dogru azalıyor ciddenben mide için hiç ilaç içmedım sımdıye kadar ama sanırım bu zamandan sonra ıhtıyacım olacak , bayag sıkıntı vermeye başladı = / sen benden 3 hafta öncesin .demekkı tam bu aralarda yaşanıyor işte![]()
Yani oğlum 11 yaşında. Değerleri hatırlamıyorum ama tüm hamileliğim boyunca içtim. Verirse mutlaka iç. İçmeme rağmen oğlumda kansızlık vardı. Uzun süre de kan değerleri düzelmedi. Bende ise o ilaçlardan sonra hep kan değerlerim iyi çıkıyor.çok aman aman düşük değil aslında yinede verir mi ki?ay ağlarımda içemem. senin çokmu düşüktü?
aa süper canm ozaman bende gıdebilirim bende işe gelip giderken kendım kullanıyorm ama akşam uzun yola esıme verırım şu durumda zaten robot gıbı kullanıyorm aslında benm bebek tup bebek klınıkte merkezde sırf gıtmıorm bebegıme bısı olucak korkusuyla burda kese görmeye gıttm korkudan ama klınıgede gıdıp gebelık kontolu olmam lazım hala kararsızım gıdıp gıtmeme konusunda sonucta 1 saat suruyo gıdıs gelıs 2 saat en fazla inşallah bısı olmazben kontrollere 150 km gidip geliyorum. kendim kullanıyorum hemde. sıkıntı yok. sadece delirip strese girme öküz şöförlere saydırma :)