2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir kaç haftalıkken ve 7 haftalıkken 5 saatlik uçak yolculuğu yaptım canım. Yolculuğun pek bir zararı olacağını sanmıyorum
inşallah canm ucak farklı ama cok sarsmıyor transferden sonra ucak yolculugu yapan bırcok arkdasm var hayırlsıı korkuyorm ben bıraz henuz kalp atısını duyamadıgm ıcın :)

Gect biraz yiyim dedim masaya oturunca yine basladi...Bugun ac gezicem galiba :KK43:
Sen nasilsin canim
iyiyim canim bende annem geldi o evi silip supururken toz alayim dedim kasiklarim agridi uzaniyorum yoruldum heralde. boyle olunca cok kiziyorum kendime ben cok hareketli tez canli biriyim hemen yorulunca kiziyorum kendime annemede üzülüyorum yoruldu kadin tutalin diorum kadin cokmu temiz yapio dio:)

ben folik asiti bıraktım çok midem bulanıyor diye offf çok suçluluk duyuyorum :KK43:
bırakınca mide bulantın geçti mi ben hamilelikten bir kaç ay önceden başladım içmeye ve o zaman hiç bulantı yapmadı bence bu bulantı sebebi folik asit değil ve bebek için çok önemli bu aşamada bırakmamanı tavsiye ederim

Kizlarrrrr whatsapp grubumuza eklenmek isteyenler olursa bana özelden tl.no. atabilir bilgilerinize :) biz bikaç arkadaş kaynastik çoktan sizlerde gelin beklerizzzzzzz

Canımm katılacaktım ben, sonra dogum hikayelerini okurken 2013 ağustos anneleri grubunun bu nedenlerle dağıldığını, konunun kapandığını gördüm.. Üzüldüm.. Bence buradan da kaynaşabiliriz. Riske atmayalım derim..

Yani oğlum 11 yaşında. Değerleri hatırlamıyorum ama tüm hamileliğim boyunca içtim. Verirse mutlaka iç. İçmeme rağmen oğlumda kansızlık vardı. Uzun süre de kan değerleri düzelmedi. Bende ise o ilaçlardan sonra hep kan değerlerim iyi çıkıyor.
verirse eşim zorla içirir zatende :) hap olarak neden vermedi doktorun

aa süper canm ozaman bende gıdebilirim bende işe gelip giderken kendım kullanıyorm ama akşam uzun yola esıme verırım şu durumda zaten robot gıbı kullanıyorm aslında benm bebek tup bebek klınıkte merkezde sırf gıtmıorm bebegıme bısı olucak korkusuyla burda kese görmeye gıttm korkudan ama klınıgede gıdıp gebelık kontolu olmam lazım hala kararsızım gıdıp gıtmeme konusunda sonucta 1 saat suruyo gıdıs gelıs 2 saat en fazla inşallah bısı olmaz :KK46:
Eşin kullansın sen yatır koltuğunu keyfine bak

Kızlar hastaneden geliyorum. Öğlen sokakta bayıldım. Tansiyonum düşmüş. Aşırı Kusmaktan vücut harap oldu. Serum yedim, bebeğe de baktı sma henüz kalp atışı alamadı Perşembe bakarız tekrar dedi. 6+6 haftalık ve vajinal baktı ama duyamadı kalp atışını zaten halim de perişan. Moralim çok bozuk

Kızlar hastaneden geliyorum. Öğlen sokakta bayıldım. Tansiyonum düşmüş. Aşırı Kusmaktan vücut harap oldu. Serum yedim, bebeğe de baktı sma henüz kalp atışı alamadı Perşembe bakarız tekrar dedi. 6+6 haftalık ve vajinal baktı ama duyamadı kalp atışını zaten halim de perişan. Moralim çok bozuk
Canımmmm stres yapma lutfen, çok çok çok geçmiş olsun.. Henüz erken olabilir kalp atısı için, gönlünü ferah tut lutfen, bol dua et..

Back
X