2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Disimin bi kismi sallanio diger kismi sapasaglam. Dun disciye gittik hic begenmedik.bahane uydurup geldik.. Saliya ancak randevu ayarladik baska disciden.. Burda rastgele olmuyor,hem disci de onemli daha cok isim var.. Kotu ya gunlerdir ne cekiyom ben boyle

Kuzum ...
Sesinde cıkmıyordu ..
Deme benimde dişin biri bebeklik dişi ...
Çürüdü ..emme bitsin ımplant düşünyom..
Sahi dişçilerden nefret ediyom
Ablamın 50 kez dolgsu düştü..
Bastık parayı alsancakta yüksek zümre dişçisine götürdük..
O gündür dişi diş

ben sevıyorum benımkıyle dedıkodu yapmayı
ben bi kaşık suda boğacağım...
İkide birde lafımı kesip soruyor
Adam ifade ala ala mesleki bilgisini sohbette kullanıyor
Konuşmaya başlamadan önce uyarıyorum..sus dinle neyden şikayet etmede diyorum
Mübarek mevlanımızın ruhu şaad olsun

Evet cnm ondan ( tam kurtulcam cektircem dedim,korkmama ragmen yeter ki bitsin die yine bekliyorum.. Ins biz d kurtuluruz o zaman diyeyim pembisim

Gecmus olsun canım inşallah bir an evvel kurtulursun o disten benimde dolgu olcek var bir rane ama gutmiyom gorkuyom

Gecmus olsun canım inşallah bir an evvel kurtulursun o disten benimde dolgu olcek var bir rane ama gutmiyom gorkuyom

Amin cnm. Valla ilk firsatta git cnm,ben bekledim bekledim bekledim.. Noldu simdi daha beter?! Koca disin yarisi kirik yarisi saglam dolgusu dusmus.. Cekse kokunde bise yok,dolgu olsa bilmiom olur mu.. Bekletmemek lazim sonra daha buyuk bi rahatsizliga donusuyor malesef..

Kuafore gittim kendime geliverdim valla ev supurcem bicirik durmuyo mutfakta bilasik bekliyi yimek yok herif gelcek az sonra

Ben adamı yalnız yemek yapamam diye kandırdım işten gelince kızı kucağına atıyorum. giriyorum mutfağa kapıyı kapatıyorum. Birde kahve yapıyorum kendime. Ohh. Bi daha bekle babam bekle ki yemek pişsin

Oh senin keyfin keyf valla makarna yapcam getiriyor simdi markette calisiyor o yapcak ben bilasik yikadim neskayfe iciyom

Oh senin keyfin keyf valla makarna yapcam getiriyor simdi markette calisiyor o yapcak ben bilasik yikadim neskayfe iciyom

Yok bacım ne keyfi ben de bi herif varki bugün yediğini yarın yemez her gün yeni yemek ister her gün ütülü gömlek pantolon anasına geri götürüp bu bozuk çıktı geri alın diyesim var o kadarcık da kandırayım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…