2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım onlar bebekten önceydi öyle her gün yemek falan tuvalete gitmek banyo yapmak bile lüks şuan ne buluyirlarsa onları yesinler ben eşime diyorum kamera al gel aksama kadar ne yaptığımı gor diyorum

Canım çok geçmiş olsun Dis de çok zor olur inşallah iyi bir doktor bulursun alp de çok tatlı maşallah

Offf ben de gidecem kuaföre ama bebisi kime birakacam diye düşünüyorum iyice dagildim yüzüm gözüm artik aynaya bakmiyorum
Bende 5 aydir gitmiyodum herif dediki kezbanlara dondun bende gurur yaptim kv de geldi birlikte gittik bebe arabadina koy git canim bisi olmaz kucana alirsin allahtan boya falsn yapmiyolardi

Benimkide ayni canım benim kide uzulmedun yimek vardi yeni yimek istedi minnosu uyutup hop mutdaga bulasik yikayip o gelenece minnak uyandi

Benimkide ayni canım benim kide uzulmedun yimek vardi yeni yimek istedi minnosu uyutup hop mutdaga bulasik yikayip o gelenece minnak uyandi

Benimki çakal bi de. Yemeği o gün fazla yaptığımı farkederse ertesi güne kalacağını biliyo. Gelirken elinde bi kilo pişmiş kanat. aynı yemeği yememek için. Bir de saf saf hayatım bugün yorulma diye hazır aldım demez mi tam oscarlik

Ods guzelmis kiz daha ne ustiyon bizimki yemek olmasin kahvaltilik yer bizim ki birax cimri

Oooeeh, oku oku anca geldim ne yazmışsınız be

Bez konusu açılmış, hemen müdahele etmek isterim. Geçen markete gittim bebek arabasıyla, aylardır market alışverişi yapmamışım, o reyon senin bu reyon benim vızır vızır gezdim. O arada bebek bezlerini inceledim biraz, ben doğduğundan beri Prima premium care kullanıyorum,evde de paketimiz bitmedi ama rafta Komili nin bebek bezini gördüm, doğal zeytinyağı kremli yazıyordu, çok merak ettim aldım 1 paket. Hakikaten kremli ve çok güzel kokuyor,popoyu yumuşacık yaptı. Bu arada içindeki krem %100 doğalmış, pakette öyle yazıyor. 3 numarası Premium care e göre daha esnek, bel kısmı filan çok daha yumuşak. Ben sevdim, şimdi evde 2 marka da var, bitince değerlendirme yapıp ona göre karar vericem.Denediğim ve beğendiğim için yazayım dedim. Hatta fotoğraf da çektim, alın size amme hizmeti ;

Bu arada 38 li paket 22 liraydı onu da ekleyeyim.

Hoşuma gitmeyen yönü; sizin de gördüğünüz üzere çiş çizgisi yok O sarı çizgi olayı güzel bişey, onu atlamaları hiç iyi olmamış.
Yeni bir değerlendirme yazısında buluşmak üzre, esen kalın

Canım onlar bebekten önceydi öyle her gün yemek falan tuvalete gitmek banyo yapmak bile lüks şuan ne buluyirlarsa onları yesinler ben eşime diyorum kamera al gel aksama kadar ne yaptığımı gor diyorum

Kameraya gerek yok hafta sonu görüyorlardir halimizi

Şu Meme sarkması mevzuunu kapatabilir miyiz lütfen

Küçük ve derli toplu memelerim vardı, sarkmaz dedi annem sürekli, yok koltukaltı memeymiş bizim memelerimiz, öyle sarkan cinsten değilmiş efendim. Noldu? Bildiğin sallama poşet çay gibi şimdi, inşallah sonradan toparlanır

Hahah sallama poset cayyyy benim durum da sizinkinden farkli degil ya,once de sizinkielr gbi degil gerci de tabi su an bambaska ve buyudu de

Prima active baby kullananlar memnun muydu? Biz bu akşam e-bebege gidip büyük boy aldık kampanya var diye. Inşallah kötü değildir. 174lüsü 69lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…