- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.181
Kız pembe allah seni nasıl sesli guldum
Canım onlar bebekten önceydi öyle her gün yemek falanYok bacım ne keyfi ben de bi herif varki bugün yediğini yarın yemez her gün yeni yemek ister her gün ütülü gömlek pantolonanasına geri götürüp bu bozuk çıktı geri alın diyesim var o kadarcık da kandırayım dimi ama
sende mi kundakçısınKız pembe allah seni nasıl sesli guldumbende ayni sor gibi ben de kundaklama maceralarım var yoksa uyumuyor inatla yapıyorum
Canım çok geçmiş olsun Dis de çok zor olur inşallah iyi bir doktor bulursun alp de çok tatlı maşallahDisimin bi kismi sallanio diger kismi sapasaglam. Dun disciye gittik hic begenmedik.bahane uydurup geldik.. Saliya ancak randevu ayarladik baska disciden.. Burda rastgele olmuyor,hem disci de onemlidaha cok isim var.. Kotu ya gunlerdir ne cekiyom ben boyle
Sadece ellerini sarıyorum ama sürekli açıyor inatla sariyirumsende mi kundakçısın
Alo 155
Bende 5 aydir gitmiyodum herif dediki kezbanlara dondun bende gurur yaptim kv de geldi birlikte gittik bebe arabadina koy git canim bisi olmaz kucana alirsin allahtan boya falsn yapmiyolardiOfff ben de gidecem kuaföre ama bebisi kime birakacam diye düşünüyorumiyice dagildim yüzüm gözüm artik aynaya bakmiyorum
Benimkide ayni canım benim kide uzulmeYok bacım ne keyfi ben de bi herif varki bugün yediğini yarın yemez her gün yeni yemek ister her gün ütülü gömlek pantolonanasına geri götürüp bu bozuk çıktı geri alın diyesim var o kadarcık da kandırayım dimi ama
Benimkide ayni canım benim kide uzulmedun yimek vardi yeni yimek istedi minnosu uyutup hop mutdaga bulasik yikayip o gelenece minnak uyandi
Ods guzelmis kiz daha ne ustiyon bizimki yemek olmasin kahvaltilik yer bizim ki birax cimriBenimki çakal bi de. Yemeği o gün fazla yaptığımı farkederse ertesi güne kalacağını biliyo. Gelirken elinde bi kilo pişmiş kanat. aynı yemeği yememek için. Bir de saf saf hayatım bugün yorulma diye hazır aldım demez mitam oscarlik
Canım çok geçmiş olsun Dis de çok zor olur inşallah iyi bir doktor bulursun alp de çok tatlı maşallah
Canım onlar bebekten önceydi öyle her gün yemek falantuvalete gitmek banyo yapmak bile lüks şuan ne buluyirlarsa onları yesinler ben eşime diyorum kamera al gel aksama kadar ne yaptığımı gor diyorum
Ods guzelmis kiz daha ne ustiyon bizimki yemek olmasin kahvaltilik yer bizim ki birax cimri
Benimde sag meme sarkti sol iyi allahtandimi ya...anne memesi oldu...sportif bbii memem vardı..
Kocamı eski haline tabi döncek diye kandırdım
Benimde sag meme sarkti sol iyi allahtandonmez mi acaba eski haline smdi sut var ondan byle diyr avutuyorum kendimi
Şu Meme sarkması mevzuunu kapatabilir miyiz lütfen
Küçük ve derli toplu memelerim vardı, sarkmaz dedi annem sürekli, yok koltukaltı memeymiş bizim memelerimiz, öyle sarkan cinsten değilmiş efendim. Noldu? Bildiğin sallama poşet çay gibi şimdi, inşallah sonradan toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?