2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pasamin poposu kizardi kızlar niye boyle oldu anlamadım dun hafif vardı bugün arttı pisik kremi kullandım poposunu iki kez yikadim umarım geçer kakasi çok sıvı ondan olabilir mi çok canım sıkıldı

Sabah beri biraz meyve,1dilim kepekli ekmek biraz domates peynir ile duruyorum. Su ble 1.5lt anca icmisimdir. Yemek yapamadm tekim de.. Yoo bu boyle olmicak artk aglasa da zirlasa da birakip yemegimi yapacam bu nedir ya

Pasamin poposu kizardi kızlar niye boyle oldu anlamadım dun hafif vardı bugün arttı pisik kremi kullandım poposunu iki kez yikadim umarım geçer kakasi çok sıvı ondan olabilir mi çok canım sıkıldı
Canim benimkide dun oyle olfu arko krem surdum diferlerinin hic biti fayda etmedi arko gecurdi sabah hic bisi kalmamıştı birde bebe sampuaniyla yikadim surmeden once

Annemi uzuyorlar iftira atiyorlar teldr actim agzimi yumdum gozumu ellerinde buyudum annemin yerine koydum hepsini ama degmezmis onlara çok seviyordum onlari ama gozunde bir toz tabesi kadar degerkeri kalmadı
Çok iyi yapmışsın benimde su aralar sovduresim var ya, du bakam kim olacak o şanslı

Insanlsr cok acımasız gercekten bugunki olaydan sonra kendimi tutamadim kimsenin kalbini kirmayan beni bu hale getirdiler annem zaten rahatsiz kadini iyice pisikolojisi gitti onların cicuklarinin piskolahisi bozuluyornus benim jardesiminki nolcak benimki nolcak onlarinki cocuk biz degiliz anne kuzusu sinirlerim cok bozuk kusura bakma aksam uzerinden beri ne yaptigimi bilmiyorum aptal gibiyim
Çok iyi yapmışsın benimde su aralar sovduresim var ya, du bakam kim olacak o şanslı

Sabah beri biraz meyve,1dilim kepekli ekmek biraz domates peynir ile duruyorum. Su ble 1.5lt anca icmisimdir. Yemek yapamadm tekim de.. Yoo bu boyle olmicak artk aglasa da zirlasa da birakip yemegimi yapacam bu nedir ya
Cnm mutfakta seni göreceği bir yere pusetiyle koyup yemeğini yapmayı denedin mi? Benim kızım yalnız odada durmaz kesinlikle. Pusetine koyup yanına oturursam da bi dk durmaz hemen ağlar. Ama ilginçtir mutfakta ben iş yaparken pusetinden beni izlemeyi seviyor tabi aç ve uykusuz değilse. Glb hareketler sesler ilgisini çekiyor.
Bi arkadaşım da oyun halısını mutfağa kurup o arada yemeğini yapıyor. Ama benim kız oyun halısını sevmiyor pek.

Bu cocugun skntisi ne cozemedm sabah 10da kalkti su saate kadar bi saat uyudu sadece bugn annem vardi iyiki aksama kadar napardm blmyrm
Benim kızım her gün öyle. Sabah 8 buçuk gibi uyanır. Gün içinde üç kere 20-30 dk kadar uyur. Gece 10 gibi de yatar.

Normalde hep 8 9 gibi uyur kızım dün gece 7 buçuk 8 buçuk arası uyudu 8 bucuktan sonra uyutmayim dedim biraz gec uyusun.sonra uykusu iyice açıldı 12 de uyudu gece devamli kalktı emmek için. Sonra 5 bucukta uyandı 20 dk sallayıp yanıma aldım 6 buçugu zor ettik yani anladım ki geç yatan çocuk maalesef yine erken kalkiyor. Sabah 8 de kalksa keşke hep ama hayal gibi 6 ya sukretcez.

Canım ben 9 10 gibi uyutuyirdum her şart kalktı gece şimdi 11 sen sonra uyutuyirum 5 ten sonra surekli uyaniyor mız miz uyuyor 8 9 gibi de kalkıyor bana 5 e kadar uyuması bile iyi diyorum uykuya hasretim valla senin bence çok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…